aslında hamileliğinde çok almamışsın sonra alanlardansın. Çok dikkat li olmak lazım. Şekeri hamurisini kesmek lazim:)))) basarilar sana. Takip edicem seni cunku ben de ayni konudan dertliyim. Hamileligimde toplam 11 kilo aldim. 68 kiloyla dogum yaptim. Dogumdan sonra bitkac hafta icinde ancak 63 e indim. sonra sut olsun aman ye, aman ic derken Su an 66 kiloyum. 10 kilo vermem lazim. Diyetisyene gidip bsslamayi dusunuyorum bakalim. Zaten az olan sutum kesilirse diye de korkuyorum acikcasi cunku hala mama takviyeli gitmek zorundayiz.
Hamileliğim de 24 kilo aldım 69 kiloyla doğum yaptım doğumdan sonra 10 kilo gitti şimdi tam 2 ay 10 gün oldu ve 55 kiloyum diyet yapmadım kesinlikle ve yemek de yedim ama istemeden veriyorum benimde buna çözüm bulmam lazım
yok yalnız değilim esim çok yardımcı ama dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum sorun bu herhalde.21 Kilo aldim ve uc bucuk ay sonra 51 e dustum. Formulum basit. Ben bir sene emzirdim ilk alti ay su bile vermedim. Kendi sutumle sekiz Kilo olmustu kizim. Bir diger etken de yalniz olmam. Hic dinlenemedim. Hatta yuzum zayiflamisti daha önce olmadigi kadar.
Aber cubur yemedim emzirdigim icin. Bir iki aydan sonra da yurudum. Hepsi bu. Saglikli beslenmek ve yuruyus.
Oyle yorgundum ki asil kiloyu tutmak zor Anne icin. Tabi yardim alanlar bence daha sansli. Kilo kalsin Yeter ki bir destek olsun size, Benim gibi mecburen vermeyin kiloyu
Canim gaz problemin varsa kimyon öneririm. 1 ayim kabus gibi gecmisti kimyobu kesfedene kadar. Denemedigimiz damla surup vs kalmamisti..Aksam 5 kaşık pilavla cacık yedim. Tekrar fasulye yemek istemedim çocuğa gaz olmasın diye ama gene de sancılandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?