doğumdan sonra kim bana zayıflayamaz demiş şaşarım

Kahvaltı: şeftali yedim domates çeyrek ekmek 6 zeytin
Ara: küçük çikolata
Öğle: bi kase çorba bi dilim kepek ekmeği 1 tabak sebze yemeği
Aksam: 2 parca pide
Ara:2 kaşık dondurma
Bol bol su içtim bi bardak rezene anason çayı yapıp içtim bi bardak neskafe ictim

Yarin bu günlüğü acalı bi hafta olacak pek dikkat edemedim ama genede verdim çok şükür emzirmek gerçekten kalori yakıyo bide dikkat etsem super olur ama emzirince bi de insan iştahlı olunca durdurabilene ask olsun. Hızlı yeme huyundan nasıl vazgeçebilirim tavsiyesi olan var mi

73.2 geldim. O kadar düzensiz yemek yiyorum ki hep yeme halinde olunca buraya yazacak yüzüm olmuyo. Kahvaltıyı daha yapamadim kuzu erken kalktı simdi uyutup öyle yapacam. Yumurta haslayacam

Canim takma bunkdr kiloyu hamilelikte 14 kilo aldim dogumdan sonra 16 si gitti ,süt olsun diye yemeye basladim ve oglum 4 aylikken 10 kilo birden aldim ☺ emziriyorsan ztn zamanla gidiyor kilo ve illa ki duzensiz yiyorsun emzirdigin icin acikiyorsun

Merhaba arkadaşlar hamilelikten önce 65 dim 90 la doğuma girdim doğumdan 1 ay sonra tartıldım 78 çıktım tam 7 ay ne yaptıysam kilo veremedim sporun alasını yaptım yok. Ramazandan önce nolduysa 2 kilo verdim ramazanda 5 kilo verdim şimdi 69.5 falanım hedef 65 şimdilik tabiki de bugün tekrardan başladım yalnız bayramda napcaz 9 gün tatil bir yerlere gidecek olan varmı bende bozmak istemiyorum 

Doğumdan sonra 78 olan ben şu an 86 kiloyum. Emzirirken 8 kilo almak nedir yaaaa. Evlendiğimde 60 kiloydum, 9 yıl önce yani.
Eşim hala fit ve ben çok yaşlı duruyorum onun yanında

Benim de kizim 4 aylik olmak uzere ayni kilodayiz.. Ben 72 ile dogumdan ciktim 3 kilo aldim.. Hamilelikten once 71 dim ama tabi olmam gereken 55

canım bak benim diyetisyenin yazdığı diyet listesini yazayım inek sütü alerjisi yüzünden süt ürünleri yok..ben kendim biraz oynuyorum listeyle...spora da bsiladım
sabah 1 meyve bol yeşillik domates salatalık 2 tam ceviz 5 zeytin 1 kibrit kutusu helva 1 yada 2 dilim tahıllı ekmek
ara 1 meyve
öğlen 1 kase çorba bol salata 100gr et 1 yada 2 dilim tahıllı ekmek
ara 10 fındık yada badem ve 1 meyve
ara 1 avuç leblebi
akşam 1 kase çorba bol salata 8 yemek kaşığı sebze yada baklagil yemeği
ara 10 badem ve 2-3 kayısı veya 1 bardak kefir ( inek sütü alerjisi oluyor mu dene)

Doğumdan sonra 78 olan ben şu an 86 kiloyum. Emzirirken 8 kilo almak nedir yaaaa. Evlendiğimde 60 kiloydum, 9 yıl önce yani.
Eşim hala fit ve ben çok yaşlı duruyorum onun yanında
sut olsun diye tatlı yemek en büyük hata. Olan bize oluyo

Benim de kizim 4 aylik olmak uzere ayni kilodayiz.. Ben 72 ile dogumdan ciktim 3 kilo aldim.. Hamilelikten once 71 dim ama tabi olmam gereken 55

İnek sutu alerjimiz yok. 4 aylıkken diyet oluyo mu tereddüt ettim. Bende mi gitsem diyetisyrne

İki aydır yazmaya fırsat bulamadım bebiş yaramaz da :) diyet yapamıyorum ya biraz dikkat edince hemen gidiyo aslında. 71.4

69.5 geldim bu sabah. Bir haftadır dikkat ediyorum . Karatay ı uyguluyorum tam yapamasam da ekmeği azalttım Öğünler arasını biraz açtım normalde devamlı yeme halimdeydim. 8 den sonra yemedim. Ahh 57 olacağım günleri yazacam

Canım topiğin tam bana göre beraber birbirimizi destekleyerek kilo verebiliriz 153 boyum 59.1 kg geldim bu sabah artık zayıflamam gerek boyuma göre kilom fazla oğlum 16 aylık oldu ve hala veremedim kiloları ama bu sefer kararlıyım dikkat etmeye başladım dahada düzene oturtucam oğlum hasta huzursuz misafirimde vardı bugün gitti inş bi düzen oturtup güzelce vermeyi hedefliyorum başarabiliriz bence bende emziriyorum bu arada

canım kusura bakma anca internete girdim mesajı yeni gördüm inş. Hedefimize ulaşırız . Nasıl başlaya bildin mi diyete. Ben bu ara hoc dikkat etmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…