Doğumdan sonra korse takmak ??

Hypnose_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
214
4
46
İstanbul
Herkese merhabaa..
Ben duydum ki doğumdan sonra korse takarsak ,göbekler hemen düzeliomuş,çok faydası oluomuş? sizlerin arasında bunu deneyen var mı ?? Birkaç kişide zararlı olduğunu söylüyor,kafam karıştı!!! Doktoruna soranlar var mı peki aranızda ?? yorumları bekliyorum kızlar.. :)

ben de merak ediyorum bunu.annelerimiz kuşak sararmış şimdi korseler çıktı tabi ama ben soracam doktoruma.ve hatta sormadan da sarabilirim ilkinde giymedim korse bunda giyerim herhalde.gerçi benim göbek artık elastikiyetini kaybetti ama olsun denemekten ne çıkar

ben sezeryan olcam, dikiş yeri müsaade ettiği kadar takıcam valla normal doğum olsa mekik falan çekersin toparlar da sezeryan da 6 ay onu da yapamıyosun takmazsam kesin göbek kalır gibi geliyo bana zaten hafiften vardı hamilelikten önce de.

Bende bu konuyu cok merak ediyorum :)
Annem beline kusak sar korse tak diyo.
Kaynanam hayir takma cok zararliymis bagirsaklar icin diyo.
Ama ben hala takmayi dusunuyorum.
Faydasi olurmu bilmiyorum, ilk hamileligim.
Deneyenler vardir ama.

evet ben denedim kizlar.sezeryanli oldugu icin 3 gün sonra baya bi büyük eserp gibi bisey bagladim sikica ama cokta sikamadim sezeryanliyim diye.. teyzem tak dedi iyi olur.annemler falan takma sezeryanlisin bisey ne olur dedi ama dinlemedim bagladim.gercekten göbek möbek kalmadi gitti bende dümdüz :52:

ben korse falan takmadım canım.normal doğum yaptım.hiç öyle sarmadım göbeğimi, göbeğim kalmadı eskisi gibi düz çok şükür.

evet ben denedim kizlar.sezeryanli oldugu icin 3 gün sonra baya bi büyük eserp gibi bisey bagladim sikica ama cokta sikamadim sezeryanliyim diye.. teyzem tak dedi iyi olur.annemler falan takma sezeryanlisin bisey ne olur dedi ama dinlemedim bagladim.gercekten göbek möbek kalmadi gitti bende dümdüz :52:

Göbeğinin kalmayacağı varmış bence.

Sarmasan da büyük ihtimal dümdüz olacaktı.

Konu başlığı çok güzel bende merak ediyordum,
Ablam lohusa döneminde annem ısrar etsede çarşaf sardırmadı. Şimdi zayıflasada o göbeği toparlayamadı bir türlü. Pilates falan hak getire...
Sezaryende tavsiye edilmiyor. Ama benim normal doğum olursa korse takamasam da çarşafı biraz gevşekte olsa sarmayı planlıyorum. Çok sıkmakta mantıklı gelmiyor.
Amerikada doğum yapan arkadaşın doktoru tavsiye etmemiş. Benim doktorum zayıflık hastası ona da sorayım ben bu hafta ne diyecek?

Back
X