- 12 Ağustos 2014
- 142
- 33
- 38
- 32
- Konu Sahibi Dusunceli Bayan
Merhaba arkadaslar. Sezaryen doğum yaptim.16 haziranda .daha henüz korunma için bi birsey yapmadım. doktora gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla.benim dogumum herseyim normaldi ve alttan muayeneyi sadece bi kere yaptim ikinciyi yaptirmadim kaçtım korktum ve acisina dayanamadim yalvardim sezaryen yapin diye.bildiginiz gibi keyfi yapmıyorlar o an dar oldugunu konustular ebe ve doktor sezaryen olmam gerekiyormuş zaten..nyse bunlari yazmamin sebebi eminim spiral diyenler olucak canım gerçekten çok acıdı muayeneyi yaptirmayan sondayı bile zor taktiran biriyim o yüzden spiral taktiramam.
tek ricam hapa karar verdim.hap kullananlar kime nereye danışıyoruz neye göre veriyorlar(sanırım çeşidi varmış hapların)ne zaman başladınız yan etkisi varmi baştan sona hapla ilgili detay verirmisiniz nolur.psikolojim bile bozulmuş suana kadar hamile kalmismiyimdr diye.simdiden teşekkürler
tek ricam hapa karar verdim.hap kullananlar kime nereye danışıyoruz neye göre veriyorlar(sanırım çeşidi varmış hapların)ne zaman başladınız yan etkisi varmi baştan sona hapla ilgili detay verirmisiniz nolur.psikolojim bile bozulmuş suana kadar hamile kalmismiyimdr diye.simdiden teşekkürler