Doğumdan sonra korunma.yardim edermisiniz çok tecrübesizim

Dusunceli Bayan

Bursa'dayızzz(:
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
142
33
38
32
Merhaba arkadaslar. Sezaryen doğum yaptim.16 haziranda .daha henüz korunma için bi birsey yapmadım. doktora gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla.benim dogumum herseyim normaldi ve alttan muayeneyi sadece bi kere yaptim ikinciyi yaptirmadim kaçtım korktum ve acisina dayanamadim yalvardim sezaryen yapin diye.bildiginiz gibi keyfi yapmıyorlar o an dar oldugunu konustular ebe ve doktor sezaryen olmam gerekiyormuş zaten..nyse bunlari yazmamin sebebi eminim spiral diyenler olucak canım gerçekten çok acıdı muayeneyi yaptirmayan sondayı bile zor taktiran biriyim o yüzden spiral taktiramam.
tek ricam hapa karar verdim.hap kullananlar kime nereye danışıyoruz neye göre veriyorlar(sanırım çeşidi varmış hapların)ne zaman başladınız yan etkisi varmi baştan sona hapla ilgili detay verirmisiniz nolur.psikolojim bile bozulmuş suana kadar hamile kalmismiyimdr diye.simdiden teşekkürler

Öncelikle teşekkür ederim. Evet hem emziriyorum hem mama.korkuyorum esim zaten korunucakta yeterli olurmu diye düşünüyorum erkeğin korunması.
Sadece erkeğin zevki diye düşünmuyorum ben bilmiyorum yani doğal bisey kadin icin erkek icin iliskiye girmek .ama su konuda yardım istiyorum mecbur yani bnde istiyorum korunmaliyim ama hap konusunda kullanan varsa bilgi istiyorum

Canm emzirdign icin hap kesinlikle olmaz bunu aklindan sil hemsirenle gorus bi zaten yok derler buyuk ihtimal vermezlerde ama doktora gidip konus boyle boyle de izah et durumu zaten sana sorar emziriyomusun diye vermez yani oyle kafana gore almamalisin hapida doktora git test falan yapiyolar senin bunyene uygun hapi veriyo zaten ama suan en iyisi yasmin genede sen bilirsin cok kararliysan bisey diyemem

Ben de senin gibi alttan muayene konusunda çekinceliyim, öyle ki 40'ım çıkınca ultrason muayenesini bile yaptırmadım. Spiral seçeneğini ben de eledim. Emzirdiğim için hap kullanamıyorum. 3 aylık iğneler var, istersen doktorunla da görüş, emzirirken kullanabiliyorsun. Emzirmeyi bıraktığında aylık iğnelere veya hapa geçebilirsin.

Ama 3aylik igne yapririsanda kullanmayi biraktoktan 18ay sonra tekrar hamile kaliyosun ona gore

Kızlar doktora gittim.hapa karar verdiğimi söyledim. Altıncı aya kadar onermediklerini, eşimin korunması gerektiğini altıncı aydan itibaren hap kullanldgni söyledi. Ve hap ismi yazdı. Bakalım hayırlısı ama eşimde korunmalı hem daha garantili hemde bana da iyi değil oda korunsun:KK12:

Merhaba arkadaslar. Sezaryen doğum yaptim.16 haziranda .daha henüz korunma için bi birsey yapmadım. doktora gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla.benim dogumum herseyim normaldi ve alttan muayeneyi sadece bi kere yaptim ikinciyi yaptirmadim kaçtım korktum ve acisina dayanamadim yalvardim sezaryen yapin diye.bildiginiz gibi keyfi yapmıyorlar o an dar oldugunu konustular ebe ve doktor sezaryen olmam gerekiyormuş zaten..nyse bunlari yazmamin sebebi eminim spiral diyenler olucak canım gerçekten çok acıdı muayeneyi yaptirmayan sondayı bile zor taktiran biriyim o yüzden spiral taktiramam.
tek ricam hapa karar verdim.hap kullananlar kime nereye danışıyoruz neye göre veriyorlar(sanırım çeşidi varmış hapların)ne zaman başladınız yan etkisi varmi baştan sona hapla ilgili detay verirmisiniz nolur.psikolojim bile bozulmuş suana kadar hamile kalmismiyimdr diye.simdiden teşekkürler
Ca im ben oglum iki aylikken den beri emziren annelerw ozel olan bir digim kontrol hapi kullaniyorum
Adi cerazettte mutlaka tavsiye ederim

Kızlar doktora gittim.hapa karar verdiğimi söyledim. Altıncı aya kadar onermediklerini, eşimin korunması gerektiğini altıncı aydan itibaren hap kullanldgni söyledi. Ve hap ismi yazdı. Bakalım hayırlısı ama eşimde korunmalı hem daha garantili hemde bana da iyi değil oda korunsun:KK12:
Cnm ben iki ayliklen basladim
Hem dr um hem ebem onerdi emziren annelericin

ay canim aynen benim sikintilarimi yazmissin.bende bu ana kadar hamile kalmismiyimdir diye icim icimi yiyor

Back
X