Doğumdan sonra nasıl korunuyorsunuz ?

SuRLy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2010
33
0
36
İstanbul
Kızlar şuan hamileyim ama kafamı karıştıran bir durum var doğumdan sonra en sağlıklı korunma şekli :50:

Benim daha ilk çocuğum ve en az bir 5 yıl felan çocuk istemiyoruz :44:
Bu durumda nasıl bir korunma şekli tavsiye edersiniz
Ve ilk çocuğum olduğu için sonrasında bebiş istediğimde bir promlem felan olsun istemiyorum hamile kalamama gibi sorunlar felan :18:

Yardım edin işte kızlar (:

ben spiral taktırdım ilk bir kaç ay sancı yaptı ama şu an problem yok memnunum 40ın içindeyken taktırırsan hiç sıkıntın olmaz. türkiyede emzirme döneminde kullanılabilen doğum kontrol hapı yok sütün korumasına güvenmek büyük risk almak demek forumda spiral başlığını incelersen gerekli bilgiye ulaşırsın

Aman sakın şu 3 aylık iğneyi yaptırma beni mahvetti 3 hafta kanama yaşadım bi daha tövbe dedim bebek 6 aylık olana dek 3 aylık iğne sonra tek dediler bana çok etki yaptı genede sen bilirsin ayy bende napcamı şaşırdım aynı durumdayım şimdi senle tek fark 5 .ayın içinde oğlum :)

bende korunmayi cok istiyorum, suan dogal korunuyoruz, ama pek guvenceli degil tabiki, dogum kontrol haplari bence en etkilisi.

bende spiral taktirdim kizimin 8ci ayinda.cunku ilk adeti o ayda gordum.3senelik tabii esim 1sene diyor ama ben 3senelik ettim hatta spiraldan sonrada korunmayi dushunuyorum bakalm nolcak.ama bende spiralin hic bi yan etkisi olmadi cok sukur.sadece 10gun adet goruyorum fazla akintiyla diil normal yani:81:

Back
X