bende hastaneler dışında pek çıkmadım..neticede o karda kışta napayım da gezeyim..havalar güzelleşti kendimi sokağa attım...bizdede kırkın çıkmadı hele bi dur olayı vardır ama ben pek takılmam öyle şeylere...
canım ben dogum yaptıgımda havalar kotuydu pek çıkma ımkanım yoktu,ama bır haftalıkken markete gıtmıştık.yanı kendını kısıtlama,kendını nasıl ıyı hıssedeceksen oyle yap canım,bunun bir kuralı yoktur.
canim hem gecmis olsun hem basin sagolsun sen dinleme kimseyi inanma oyle seylere kafani dagitmaya bak boyle bi durumda birde 40 gun eve kapanirsan psilolojin bozulur sen normal hayatina don bu senin hayatin kimseyi karistirmaMerhaba ben 7 aylık ölü doğum yaptım bebeğim anne karnında ölüydü normal doğum yaptım Bebeğimi aldılar normal lohusayım ama bana dışarı çıkmamam gerektiğini söylüyorlar o çocuk olduğu zman için geçerli değil mi bebeğin kırkı çıkmadan çıkılmaz diyolar ama benim bebeğim olmadığı için yine de çıkmamam mı gerekiyo
Teşekkür ederim sağolun dinlemedim zaten yoksa kafayı yerdim tamamencanim hem gecmis olsun hem basin sagolsun sen dinleme kimseyi inanma oyle seylere kafani dagitmaya bak boyle bi durumda birde 40 gun eve kapanirsan psilolojin bozulur sen normal hayatina don bu senin hayatin kimseyi karistirma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?