hahaha ben eşini hiç tanımadığım için hala inanmama hakkımı kullanıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha ben eşini hiç tanımadığım için hala inanmama hakkımı kullanıyorum![]()
tekrar sorucam eşine
Sen cocugu kv kpe mi doguruyosun?
Digumu nasil yaparsan yap bol miktarda kanaman olucak oturup kalkman mesele giyinmen mesele. Pedden tasan kanli camasirlarini annen evine mi goturup yikasin yoksa kv mi giydirsin seni?
Hic dert etme esin ne derse desin senin neistedigin nasil rahat edecegin onemli olan onun annesinden korkusuna erkegin ailesi ailedir kiz tarafi teferruattir dusuncelerini daha musait bizamanda degerlendirirsin.
Git dogumdan once annene dogumdan sinrada 1hafta kal annenide al evine don
Biliyorum tamamen tecrübeleri dinlemekti amacım zaten ona göre savunacağım kendimi kimseyi kırmadan :) çok teşekkğr ederimAynen öyle. Kendi doğumumu hatırladım bir an.
Hastanede 2 gece kaldım ben kan takviyesi yapıldığı için. Tuvalete o rezil görüntü yüzünden eşim dışında kimseyi sokmadım. Kendi annemi bile.. Eve geldim dikişlerim yüzünden oturamadım yattım. Memem falan açıkta tabi..
F fead seni doğum için korkutmak değil amacımız. Bazı şeyleri bilmediğin için sana kolay bir evre gibi gelmesin. Bana da kolay gelirdi yaşamadan önce. Ama yeri geliyor bırak kp i insan kendi babasını bile istemiyor aynı evde.
Hele kv ile bazı şeyleri yaşamak o psikolojide zor gelebilir. Eşin yaşamayacak sen yaşayacaksın o süreci..
Ya işte o da kendi evinde olmak istiyor rahat olur diyor
Biliyorum tamamen tecrübeleri dinlemekti amacım zaten ona göre savunacağım kendimi kimseyi kırmadan :) çok teşekkğr ederim
Anneniz dururken kayınvalidenizde kalmaya gerek yok bence ne kadar iyi olsa da rahat edemessiniz anne yanı gibi rahat olmaz eşiniz değil kalacak olan neden ısrar ediyor anlamadım doğrusu işe gidip akşam gelcekMerhaba kızlar uzun zamandır yazmayı planladığım bi şey var yazmak istedim .hamileyim,ilk hamileliğim.annem ve kayınvalidem aynı şehirde aynı mahallede oturuyor çok yakınlar. Biz şehir dışındayız (doğuda, hastane ortamı yok)en çok korktuğum şey bebeğime bi şey olması elbette her gün kabuslarla uyanıyorum.fakat derdim şu eşim doğumdan sonra annesinde kalmamızı istiyor ben de tabiki kendi annemde . Hiç sert bi tavrı yok resmen yalvarıyor ben her zaman senin yanında olucam bi dakika olsun seni yalnız bırakmıycam diyor. Yalnız ben istemiyorum eşimi de kırmak istemiyorum çok iyidir bugüne kadar ne dediysem olmuştureşimin ailesi çok iyidir annesi de görünürde iyidir evimi bile temizler ama 1 yıl kadar önce tartışmalarımız olmuştu bana seni boşarım bile dedi çok inatçı ve dediğim dedik bi insandır sadece eşimden çekinir başka kimseden çekinmez eşim de farkında o sana hiçbir şey diyemez ben onu sustururum diyor yeterki kabul et diyor ne istersen yaparım diyor
anneme sordum onlarda kalırsın ben de akşama kadar yanından ayrılmam dedi ( çok ılımlı bi insandır) naapsam ben hiç istemiyorum ama eşimi üzmeye de dayanamıyorum
+1Valla lohusalikta herkes gözünüze batacak ona göre karar verin derim
Emin ol ailesi ısrar ediyordur, ego tatmini. O da seni işliyordur. Ben 9 ay eşimi hep işledim, hep doğum yapanlara eşimin yanında sordum. Kim geldi? Neler yaşadınız vs? Herkes bana, sana şimdi söylenenleri anlattı. Ben biliyordum da, eşim duysun diye sorardım. Lohusalığı anlattılar. 10 gün sonra kendi annemi de gönderdim, eşime “annen gelsin istersen” dedim annesi de “baban da gelmek istiyor” deyince karşı çıkmış eşim direkt, “olmaz anne geleceksen tek gel, babam 1 ay sonra gelir”diye çünkü kendi gördü durumumu, yazındı bi de don kilot geziyordum evde afedersiniz. Kayınvalidem de gelmedi zaten, kocasız gitmez de bi yereİstemezdi tabieşimin bu ısrarı beni çok şaşırtıyor
Bende ilk Doğumda kendi evime geldimIsiniz zor. Yeni dogum yaptim sayilir kimsenin evine gitmek istemedigim icin kaynana kayinbaba gelip yerlestiler evime bebegin kirki cikana kadar. Burnumdan geldi. Esimi alttan alttan doldurup ustume gonderdiler herseyime mudahele etmeye kalktilar. Nefret ettim. Cok sukur defolup evlerine gittiler kafam kulagim rahatladi. Ama esim olacak sahis hala dolduruslarinin etkisinde. Hakkimi helal etmiyorum. Fitil fitil burunlarindan gelmesini diliyorum. Buna benzer seyler yasamak istemiyorsaniz ne yapin edin dogumdan sonra bir an once kendi evinize gidin. Nacizane tavsiyemdir.
Anne ve eş kadar kimse yakın olamaz. Ama eşinide kırmamanı anlıyorum. Keşke o bu konuda biraz anlayışlı olabilseymiş. Bende özllikle de ilk hafta annen canım:) yada annende dedği gibi yanına gelsin sürekli.Merhaba kızlar uzun zamandır yazmayı planladığım bi şey var yazmak istedim .hamileyim,ilk hamileliğim.annem ve kayınvalidem aynı şehirde aynı mahallede oturuyor çok yakınlar. Biz şehir dışındayız (doğuda, hastane ortamı yok)en çok korktuğum şey bebeğime bi şey olması elbette her gün kabuslarla uyanıyorum.fakat derdim şu eşim doğumdan sonra annesinde kalmamızı istiyor ben de tabiki kendi annemde . Hiç sert bi tavrı yok resmen yalvarıyor ben her zaman senin yanında olucam bi dakika olsun seni yalnız bırakmıycam diyor. Yalnız ben istemiyorum eşimi de kırmak istemiyorum çok iyidir bugüne kadar ne dediysem olmuştureşimin ailesi çok iyidir annesi de görünürde iyidir evimi bile temizler ama 1 yıl kadar önce tartışmalarımız olmuştu bana seni boşarım bile dedi çok inatçı ve dediğim dedik bi insandır sadece eşimden çekinir başka kimseden çekinmez eşim de farkında o sana hiçbir şey diyemez ben onu sustururum diyor yeterki kabul et diyor ne istersen yaparım diyor
anneme sordum onlarda kalırsın ben de akşama kadar yanından ayrılmam dedi ( çok ılımlı bi insandır) naapsam ben hiç istemiyorum ama eşimi üzmeye de dayanamıyorum
Bi onceki dogumumda kv gelmisti.. konu acmistim kimse kv sini cagirmasin dogumda filan diye... yemedigim laf kalmamisti bazi kk kadinlari taslamisti beni bi guzel :) yok kv yi bana hizmet etsin diye mi cagirmisim yok ona mi guvenmisim vs. :)Isiniz zor. Yeni dogum yaptim sayilir kimsenin evine gitmek istemedigim icin kaynana kayinbaba gelip yerlestiler evime bebegin kirki cikana kadar. Burnumdan geldi. Esimi alttan alttan doldurup ustume gonderdiler herseyime mudahele etmeye kalktilar. Nefret ettim. Cok sukur defolup evlerine gittiler kafam kulagim rahatladi. Ama esim olacak sahis hala dolduruslarinin etkisinde. Hakkimi helal etmiyorum. Fitil fitil burunlarindan gelmesini diliyorum. Buna benzer seyler yasamak istemiyorsaniz ne yapin edin dogumdan sonra bir an once kendi evinize gidin. Nacizane tavsiyemdir.