- 6 Mayıs 2014
- 422
- 189
- 333
- Konu Sahibi lawengineer
-
Hic bisey kullanmadim onlar illaki dokulucek. 3. Ayda basladi benim oluk oluk akiyordu resmen.6. Ayda hafifledi 9. Ayda bisuru yeni sacim ciktigini farkettim su an kizim 11 aylik kahkul gibi duruyor saclarimin heryerinden sac fiskirdi eskisinden bile iyioldumerhaba kızlar biliyorsunuz ki doğumdan sonra birkaç ay sonra saç dökülmesi oluyor illaki benimde başladı ve çok dökülüyor illaki duracak ama hangi multivtamini kullandınız ve biotin kullananda var mı? biotini kullandıktan kaç gün sonra dökülme azalmaya başladı bilgisi olan yazabilir mi acaba.
insan ister istemez kafaya takıyır aslında ondan soruyorumHic bisey kullanmadim onlar illaki dokulucek. 3. Ayda basladi benim oluk oluk akiyordu resmen.6. Ayda hafifledi 9. Ayda bisuru yeni sacim ciktigini farkettim su an kizim 11 aylik kahkul gibi duruyor saclarimin heryerinden sac fiskirdi eskisinden bile iyioldugecicek merak etmeyin.
Emin olun hepimiz takiyoruz bu durumu ama buna nedense hic bisey fayda etmiyor. Daha guzeli çıkacak merak etmeyininsan ister istemez kafaya takıyır aslında ondan soruyorum
3.aydan başlıyoo üzgünüm ama önleminizi alın yinedebenim doktorum doğuödan itibaren elenatol3 ve demir verdi. emzirdiğin süre boyunca kullan dedidaha 1.5 aylık olduk erken daha bir sey söylemek için ama hala gebelikteki gibi canlı ve gür saçlarım. hiç de dökülme görmedim ki gebelik öncesi çok saç dökülmem olurdu bakalım insallah dökülmezler
Bizde bebek anneyi tanimaya baslayinca sac dokulmeye baslar derlerbenim doktorum doğuödan itibaren elenatol3 ve demir verdi. emzirdiğin süre boyunca kullan dedidaha 1.5 aylık olduk erken daha bir sey söylemek için ama hala gebelikteki gibi canlı ve gür saçlarım. hiç de dökülme görmedim ki gebelik öncesi çok saç dökülmem olurdu bakalım insallah dökülmezler
Hiçbirşey kullanmadım. Hamileyken hiç dökülmüyordu. Şimdi onlar dökülmeye başladı sizin demerhaba kızlar biliyorsunuz ki doğumdan sonra birkaç ay sonra saç dökülmesi oluyor illaki benimde başladı ve çok dökülüyor illaki duracak ama hangi multivtamini kullandınız ve biotin kullananda var mı? biotini kullandıktan kaç gün sonra dökülme azalmaya başladı bilgisi olan yazabilir mi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?