SLM ARKADSLAR dogum yapalı 13 gün oldu 15.gün annem gidecek kayınvalidemin evi cok yakın ben hergün sana gelir bakarım yemegini yaparım falan diyo bense bir sey diyemedim ama ya hergün gelirse gitmek nedir bilmezse birde bebegimi ondan cok kıskanıyorum kucagına alınca kanım cekiliyor hemen almak istiyorum o ve aileside bebegime tapıyor yani bence bana bakmak için degil bebegimi sevmek için gelmek istiyor sizde aynı duyguları yasadınızmı yada yasıyormusunuz sizce ona karşı nasıl tavır sergilemeliyim yada yalnız kalmaktansa onun gelmesi dahamı iyi lütfen fikir verrin fikirlerinize ihtiyacım var
SLM ARKADSLAR dogum yapalı 13 gün oldu 15.gün annem gidecek kayınvalidemin evi cok yakın ben hergün sana gelir bakarım yemegini yaparım falan diyo bense bir sey diyemedim ama ya hergün gelirse gitmek nedir bilmezse birde bebegimi ondan cok kıskanıyorum kucagına alınca kanım cekiliyor hemen almak istiyorum o ve aileside bebegime tapıyor yani bence bana bakmak için degil bebegimi sevmek için gelmek istiyor sizde aynı duyguları yasadınızmı yada yasıyormusunuz sizce ona karşı nasıl tavır sergilemeliyim yada yalnız kalmaktansa onun gelmesi dahamı iyi lütfen fikir verrin fikirlerinize ihtiyacım var
ay guselımm bende evde yabancı bırılerı dolassın sevmem ama bulundugun durum itibari ile bence yardıma ıhtıyacın var...yenı dogmus bı bebege bakmak kolay olmasa gerek bırılerı yanına 3-5 gun gelmesın bak nasıl onların kıymetını ogreneceksınn. bencee hıc durumundan sıkayet etmee.en kolayından bı dusun yanında kımse olmasa bebegını nasıl banyo ettircen yanlız başına :icecream:
herkese tesekkür ederim yorumlarınız için bi coğunuza garip gelebilir hissettiklerim ama elimde degil gerci gün gectikce azalıyor kıskanclıgım ilk 4 gün cok daha kötüydüm birde sezeryan oldugum için bebegime bakamadıgım için cıldıracak gibiydim .acıkcası kayınvaldem hamilelikte bana cok fazla destek olmadı onun ilk torunu ve bu kadar sevecegini o bile tahmin etmiyordu simdi cıldırıyor ozaman ben bakamam demişti simdi sen işe giderken bana bırakırsın diyor her fırsatta bakmak kucagına almak için fırsat kolluyor görümcemde aynı sekilde.belki hamileliğimde cok fazla yalnız kaldıgım için simdi etrafımda özelliklede bebegimin etrafında birilerini görmek beni rahatsız ediyor ama bu duruma alısmam lazım dediiniz gibi benim cocugumsa onunda torunu.
Yabancı Dedıgınız Kısı Onun kayınvaLıdesı Ikıncı Annesı Sayılacak Insan Kesınlıkle Katılmıyorum Sıze bu Konuda..! KayınvaLıdelerımız Artık gozumuzde yabancı olmuslar baksanıza :) Acaba Eslerımız bunu Bılseler nasıl Davranırlar :)Tepkılerı ne olur :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?