Dogumdan Sonra Size Kim Bakti

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
SLM ARKADSLAR dogum yapalı 13 gün oldu 15.gün annem gidecek kayınvalidemin evi cok yakın ben hergün sana gelir bakarım yemegini yaparım falan diyo bense bir sey diyemedim ama ya hergün gelirse gitmek nedir bilmezse birde bebegimi ondan cok kıskanıyorum kucagına alınca kanım cekiliyor hemen almak istiyorum o ve aileside bebegime tapıyor yani bence bana bakmak için degil bebegimi sevmek için gelmek istiyor sizde aynı duyguları yasadınızmı yada yasıyormusunuz sizce ona karşı nasıl tavır sergilemeliyim yada yalnız kalmaktansa onun gelmesi dahamı iyi lütfen fikir verrin fikirlerinize ihtiyacım var

TEPKİNBİRAZ GARİP DEĞİLMİ SANA İYİLİK YAPMAK İSTİYOR SONUÇTA ONUNDA TRUNU VE BUKADAR SEVMELERİ SENIN HOŞUNA GİTMELİYKEN SEN TAM TERSİ DÜŞÜNÜYORSUN BİLEMİYORUM YANLIŞ ANLAMA AMA TEPKİN GARİP VE YERSİZ GELDİ...:uhm:

Canım sonuçta onların da torunu tabi ki onlar da sevecekler kucaklarına alacaklar bilmiyorum bebişinin cinsiyeti ney ama ileride senin gelinin de sana torununu vermek istemese üzülmez misin?Arıca daha yalnız kalmak için çok erken kayınvalidenin gelmesi senin için oldukça iyi olur

ay guselımm bende evde yabancı bırılerı dolassın sevmem ama bulundugun durum itibari ile bence yardıma ıhtıyacın var...yenı dogmus bı bebege bakmak kolay olmasa gerek bırılerı yanına 3-5 gun gelmesın bak nasıl onların kıymetını ogreneceksınn. bencee hıc durumundan sıkayet etmee.en kolayından bı dusun yanında kımse olmasa bebegını nasıl banyo ettircen yanlız başına :icecream:

canım ben bebeğim 40 ı çıkana kadar annemde kalıcam . bu bakımdan şanslıyım . inanır mısın hamileyken bebeğimi bende kıskanırım kolay kolay sevdirmem diyordum ama doğunca farklı oldu , kayınvalidemin torununu sevmesi hoşuma gidiyor , minicik bir bebek nasıl sevilmez ki ? ama senin kayınvalidenler bebeği severken fazla rahatsız ediyorlarsa bilemem sonuçta sevmekten sevmeye de fark vardır ! mesela uyurken bebeği kucaklayıp öpüp sevmek isteyenlere çok tepkiliyim .. bence kayınvaliden gelip sana yardım ettiğinde senin için faydalı olacaktır .. ama ben kendim baş ederim diyorsan sen bilirsin :))

Anlıyorum Senı Insan bebegını her seyden kıskanır. Ben Dogumdan Sonra Depresyona Gırmıstım Doktorum Kullanmam Icın CıpraLex verdı Ama kesınlıkle Onermedı bebegınle Sureklı Sen ılgılen o zaman atlatırsın Dedı bana Kesınlıkle Senden baska kımse kucagına almasın Seven olursa da senın kucagında sevsın demıstır.. Tabı bunlar Doktorun Soyledıklerı.. Ben 05 01 2006 Da Kızımı Dogurdum Annem Sadece Benım yanımda bı Gun kaldı El bebek Gul bebek kayın vaLıdem Gorumcem Annem bakmıstı bana Tabı Annemın kalmasını ısterdım Ama Annem Kayınvalıdem kadar Tecrubelı bı kadın degıldı Cocuk konusunda..Benım Kayın VaLıdem Torunlarına Cok duskun bır ınsan ( Kızının cocuklarına ) Benım Cocugum oldugunda Acaba onlar kadar sever mı dıyordum Zaten kayınvalıdemle beraber oturuyorum Cunku Esım Aılenın Tek Cocugu ve Allah Rahmet eylesın babasını 3 Aylıkken kaybetmıstı. O yuzden ben kayınvalıdemle beraber oturmak ıstedım Allah razı olsun Tahmın Ettıgımın Aksıne Cok cok ıyı Cıktı her ne kadar Kıskansamda Cocugumla Ilgılendıgı Zaman bu Durumu Cok hosuma Gıdıyor Inanırmısınız Kızım ılk olarak Ona anne dedı ve 4 4Luk bakıyor Cocuguma Kızının Cocuklarıda neymıs =)) bırı benım kızıma Surat Assın Resmen kayın valıdem dusman oluo o kısıye Sımdı Ise Gorumcemın Cocukları Kıskanıo bennu Dogdu anne anne artık bızı Sevmıo Dıe Yakınıyorlar :) Demek Istedıgım bırak Kayın valıden Sevsın Cocugunu Sen Torun Sahıbı Oldugunda Anlarsın Onları Torun Evlattan Once Gelırmıs derler.. Benım babam Gunde 3 Defa benı arayıp Konusurduk Cocugum olduktan sonra benı Sormadan Dırek bennuya ver Telı Derdı o Zaman da ben nasıl Kıskanırdım =)) Saatlerce bu yuzden Oturup agladıgımı hatırlarım :)+ Sen Logusasın Bence Senı Aksamları bıle yalnız bırakmasınlar Bebegın aglamasıdır Sudur budur bıde ılk Dogumunsa Acemıysen vay halıne =) ben ılk hafta Sabaha Kadar bebegımın Nefesını kontrol Ederdım acaba yasıyormu Dıe :) Annelık Duyguları Iste Allah uzun omurler Saglıklı Gunler nasıp Etsın sızea.s.

Yabancı Dedıgınız Kısı Onun kayınvaLıdesı Ikıncı Annesı Sayılacak Insan Kesınlıkle Katılmıyorum Sıze bu Konuda..! KayınvaLıdelerımız Artık gozumuzde yabancı olmuslar baksanıza :) Acaba Eslerımız bunu Bılseler nasıl Davranırlar :)Tepkılerı ne olur :teytey:

benim kırkım çıkana kadar kayınvalidem yanımda kaldı..çok da memnun olmasam sesimi çıkarmadım..neticede benim kızımsa onunda torunu..bütün işimi o yaptı bende yan gelip yattım..bence bunları düşünüp canını sıkma yatmanın tadını çıkar...

canım bana da ılk dogumum da kayınvalıdem baktı ama onlar bebegı tabıkı sevecekler torunları çunku bence senın kıskançlıgın yersız canım

canım öncelikle bebegın hayırlı olsun.ben dogum yaptıgımda annem yanımda kaldı,ALLAH razı olsun iyi ki geldi ve kaldı,aslında 15-20 gunlugune gelmişti ama bebegım gaz nedenıyle o kadar çok agladı ki o donemleri yalnız atlatamazdım o nedenle yaklaşık 2 ay kaldı anne annemiz.kayınvalıdemler ise aynı şehırde olmamıza ragmen bebegımı gormeye bıle gelmedıler.şimdi sana tavsıyem lütfen bu kadar katı düşünme,en azında bu donemlerde yanında bırısı olsun,zaten bıraz toparlanınca bebeişinle başbaşa kalıcaksın.hadı canım sen annesın bıraz daha anlayışlı ol,bak en azından yemegını falan yapar,hem sana arkdaş olur.saglıcakla kal canım.

herkese tesekkür ederim yorumlarınız için bi coğunuza garip gelebilir hissettiklerim ama elimde degil gerci gün gectikce azalıyor kıskanclıgım ilk 4 gün cok daha kötüydüm birde sezeryan oldugum için bebegime bakamadıgım için cıldıracak gibiydim .acıkcası kayınvaldem hamilelikte bana cok fazla destek olmadı onun ilk torunu ve bu kadar sevecegini o bile tahmin etmiyordu simdi cıldırıyor ozaman ben bakamam demişti simdi sen işe giderken bana bırakırsın diyor her fırsatta bakmak kucagına almak için fırsat kolluyor görümcemde aynı sekilde.belki hamileliğimde cok fazla yalnız kaldıgım için simdi etrafımda özelliklede bebegimin etrafında birilerini görmek beni rahatsız ediyor ama bu duruma alısmam lazım dediiniz gibi benim cocugumsa onunda torunu.

COk Iyı bır karar almıssın Inan Canım bende aynı seylerı dusunuyordum cocumu kucagına bıle almaz dıe Dusunuyordum ben suan hamıleyım ılk belırtılerımde daha hamıle oldugumu bılmıyordum Cok fazla uyku ve Aserdıgım ıcın komsum anladı hamılesın dedı bende yok dedım cunku daha bılmıyordum kayın valıdeme dondu ee napacaksınız dedı gelının bence hamıle dedı oda donup dedıgı sey oturur bu defa kendısı bakar ( ben calıstıgım ıcın ) hamılelıgım netlesınce ınanmazsın ama ılk cocukta bıle bu kadar sevındıgını sanmıyorum bana el bebek gul bebek bakıyor dun balkondan yagmur yagacak korkusuyla evde kımse yoktu halıyı ıcerı aldım dıe bana etmedıgını bırakmadı sen hamılesın tek basına nasıl kaldırdın halıyı falan fılan :) Gercı her ne kadar ıyı olsalarda kaynana sonucta Allahtan kı Calısıyorum :) herhalde o zaman benım kaynanamda bana karsı o kadar ıyı olamazdı sonucta gun ıcınde beraber olmadıgımız ıcın yuz goz olmadık bırbırımızle :) her seyın hayırlısı senın ıcın

ilk doğumumda annem baktı 2.doğumumda annem bi ameliyat geçirdi sağolsun ondada k.validem baktı. sezaryan yapmıstım onlar olmasa işim zordu. allah onlardan razı olsun. bende senin duyguların hiç olmadı bebeğimi sevdikçe daha çok mutlu oldum. depresyon geçiriyo olabilirsin. bi müddet sonra atlatırsın. kendini bebeğinin yerine koy. anlamaz şimdi ama hisseder anneannen babaannen seni sevse mutlu olmazmıydın. olurdun diimii? böyle şeylerle huzurunu kaçırma. güzel günlerde bebeğini büyüt. sevgilerle........

canım anladım sen hamilelikte yalnız bırakılmışın diye böyle düşünmüşün ama şu var lohusasın iş güç bebek tek başına yapamazsın işine yarayacaksa yardımcı olacaksa gelsin baksın canım ama valla işime yaramıyosa gelip sedece oturan bi kayınvalideyse ben istemem yaniiii
kim ne derse desinnnn

Bende ilk doğumumda kvalidemi istemedim bunuda açıkca belli ettim ve bana ve kızıma karşı hep bi soğukluğu vardı 6 yılsonra ikinci kızım dünyaya geldi ama bunda aynı şeyleri yapmadım yıkamaya gelir bana bakar dedim ama bu doğumumda hiç birşeyle ilgilenmedi o kadar kötü oldumki bence arkadaşım sen ben yaptığım hataları yapma şimdi kıskanırsın ama biraz zaman geçipde bebeğinle ilgilenmezse çok kötü olursun. Bırak oda onun torunu bugün varlar yarın yoklar onlarıda küstürmeye gerek yok.

ben bu konuda şanslıyım doğumdan 1 ay önce annem yanıma geldi doğum yapalı 22 gün oldu hala yanımda 40ım çıkana kadar yanımda kalacakmış kayınvalidem pek gelemiyoo.kızlar şimdilik iyiyim böylede annem gidince nasıl olacak bakalım

GÜSELİM SANIRIM YAZDIKLARIMI YANLIŞ ANLADIN.AMA SEVGİYLE KAL

canım benim ne şanslısın. ben doğum yaptıktan 5 gün sonra yanlız kaldım. benim ne annem ne kayınvalidem var. 5 gün boyuncada kardeşim yanımdaydı. bebeğime o günden beri kendim bakıyorum.ilk bebeğim tecrübeli değilim yani ama herşeyi onunla birlikte öğreniyorum.doğumdan sonra ilk bir kaç gün bende de kıskançlık vardı. düşünsene hastanede ki hemşirelerden bile kıskanıyordumKötü Kazen ama şimdi hiç kıskançlığım kalmadı.eminim seninde zamanla geçera.s

Kayınvalidem bana yakın oturur..hastanede o yakın nasıl olsa ayıp olur diye annemlerden kimse gelmedi..kayınvalidem gardiyan emeklisi işten güçten anlamaz sigarasız duramaz günde iki üç paket içer..bu yüzden hastanede bana hiç faydası olamadı..sürekli sigara için aşağıya inmek zorundaydı!bebeklerime hiç ben bakmadım bakmayı bilemem korkarım diye çocuğada hiç faydası olmadı...birgün sonra eve çıktık daha 2 saatlik yolculuğun sarsıntısını atlatamadan çamaşır yıkayıp ,yemek yapmak zorunda kaldım yanımdaydı ama ben bilemem beğenmezsiniz deyip durdu..bide akşam yemeğe kayınpederi teyzeleri falan çağırmış..be mubarek bari iki gün bekleseydin..O rezilliğimi yorgunluğumu hastanede aç kalışımı garipliğimi hiç unutamıyorum..sırf bu yüzden ikinci bebeğe çok zor karar verdim.oğlum 8 yaşında ben 5 aylık hamileyim..çok korkuyorum doğumdan...nekahatten ...acwmilik yok bari hiç olmazsa ama bu lohusa duygusallığını netcez bakalım..
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
kaynanası olan bir pişman olmayan bi ayrı pişman....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…