SLM ARKADSLAR dogum yapalı 13 gün oldu 15.gün annem gidecek kayınvalidemin evi cok yakın ben hergün sana gelir bakarım yemegini yaparım falan diyo bense bir sey diyemedim ama ya hergün gelirse gitmek nedir bilmezse birde bebegimi ondan cok kıskanıyorum kucagına alınca kanım cekiliyor hemen almak istiyorum o ve aileside bebegime tapıyor yani bence bana bakmak için degil bebegimi sevmek için gelmek istiyor sizde aynı duyguları yasadınızmı yada yasıyormusunuz sizce ona karşı nasıl tavır sergilemeliyim yada yalnız kalmaktansa onun gelmesi dahamı iyi lütfen fikir verrin fikirlerinize ihtiyacım var
Benim kayınvalidem bana 40 gün baktı ve çiçek gibi baktı gaz yapmasın diye günde iki kere kimyonlu çayımı yaptı.Gaz yapmayacak yemekler yaptı sabahları bebeğimi aldı beni uyuttu dinlendirdi sağolsun evimi toparladı düzenledi misafirlerim için hazırlıklar yaptı yani aranızdaki ilişkiye bağlı.Bir de şöyle birşey var lohusalık biraz değişik bir ruh hali en ufak şey bile size batabilir eğer öyle olursa derin bir nefes alın ve bu durumun sizin açınızdan geçici bir durum olduğunu hormonal olduğunu düşünün yani 40 gün boyunca size ve torununa bakmayı istemiş olması bile ince bir düşünce bence biraz pozitif yaklaşın ve rahatlayınselamun alekum kızlar size bişe danışmak istiyorum benim doğumuma kısa bi zaman kaldı Allah nasip ederse annem gil gelemeyecek uzakta oturuyorlar kayinvalidem yakın doğumdan sonra ben bakarım kırkın çıkana kadar diyor bize gelin diyor bende oraya gitmek istemiyorum zaten söyledim o bize gelecek acaba zor olurmu 40 gun bizde kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?