Dogumdan sonra soguyan es...

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
dogumdan sonra esim benden galiba sogudu.
esksi kadar ilgili sevecen degil.
isten gelip direk bebekle ilgileniyor benim yuzume bile bakmiyor.
ilgisiz soguk.defalarca konustum uyardim yarim saat suruyor ilgisi ve zorla yaptigi o kadar belli ki.
sabrim kalmadi ona karsi artik bende agresifim kiziyorum esime saldirgan davraniyorum.
7 aylik gebeyken bitti cinsel yasamimiz onun istegiyle.ve dogum yapali 2 ay oldu hala yanasmiyor.
1 kutu prezarvatif getirtti netten ama tik yok.
gerci cok yogun bu ara cok calisiyor aksama kadar.
sex degilde derdim eve gelince bi yuzume bak bi op.
inanin hic opusmuyoruz 2 aydir.
hatta dokunmyor direk bebege kosuyor sonra tekrar is sonra uyuyor.
cok defa konustum hep malum aciklamalari var ama icraat sifir.
bende agrasif oldum ona karsi.
dogum kilolarimi 15 gun sonra verdim.bakimim eskisi gibi cok degil ama yinede standartin ustunde.
2 aylik anneyim ama cocuk sizin mi diye soruyorlar hastanede doktorlar hemsireler..
SORUM SU NASİL DAVRANAYİM ESİME
KACAN KOVALANİR Mİ?
SABRİM KALMADİ BENDE KİRİCİ OLUYORUM ODA.
HİC USTUNE GİTMESRM DUZELİR Mİ??
DİR DİR YAPİYORUM CUNKİ CENEME VURUYOR...
esim yataklarida ayirdi bebisin sesinden uyuyamiyorum dedi.
2 aydir ayri yatiyor.
ayni yattigimiz zamanlar sarilmiyor hic direk horluyor...
eskiden operdi

Doğuran birçok arkadaşımdan duyduğum dertler bunlar.Ben de yakında doğuracağım için tırstım şimdi,ne yalan söyliyim.Yatak ayırma laflarını eşimden de duydum ama bir yere gidemezsin dedim,ne olacak bilmiyorum.
İnşallah işe yarar tavsiyelerde bulunanlar olur.

dogumdan sonra esim benden galiba sogudu.
esksi kadar ilgili sevecen degil.
isten gelip direk bebekle ilgileniyor benim yuzume bile bakmiyor.
ilgisiz soguk.defalarca konustum uyardim yarim saat suruyor ilgisi ve zorla yaptigi o kadar belli ki.
sabrim kalmadi ona karsi artik bende agresifim kiziyorum esime saldirgan davraniyorum.
7 aylik gebeyken bitti cinsel yasamimiz onun istegiyle.ve dogum yapali 2 ay oldu hala yanasmiyor.
1 kutu prezarvatif getirtti netten ama tik yok.
gerci cok yogun bu ara cok calisiyor aksama kadar.
sex degilde derdim eve gelince bi yuzume bak bi op.
inanin hic opusmuyoruz 2 aydir.
hatta dokunmyor direk bebege kosuyor sonra tekrar is sonra uyuyor.
cok defa konustum hep malum aciklamalari var ama icraat sifir.
bende agrasif oldum ona karsi.
dogum kilolarimi 15 gun sonra verdim.bakimim eskisi gibi cok degil ama yinede standartin ustunde.
2 aylik anneyim ama cocuk sizin mi diye soruyorlar hastanede doktorlar hemsireler..
SORUM SU NASİL DAVRANAYİM ESİME
KACAN KOVALANİR Mİ?
SABRİM KALMADİ BENDE KİRİCİ OLUYORUM ODA.
HİC USTUNE GİTMESRM DUZELİR Mİ??
DİR DİR YAPİYORUM CUNKİ CENEME VURUYOR...
esim yataklarida ayirdi bebisin sesinden uyuyamiyorum dedi.
2 aydir ayri yatiyor.
ayni yattigimiz zamanlar sarilmiyor hic direk horluyor...
eskiden operdi
Canım bir sorum olacak normal doğummu yaptın?

yaaaa çok zor bir durum olsa gerek:(:( inşallah düzelir

hayir sez dogum.... simdi pusuda bekliyorum.dislerini fircaladi bebegi opup gidecek beni yine opmeyecek.bende beni de opsen ne kadar mutlu olurdum diyip tirip aticam oda beni opmeye gelicek ama opturmiycem.icimden yolmak geliyor esimi ama dahada sogumasin pasif direnis gostereyim ahhhh

sizin yerinize eşiniz lohusa sendromuna girmiş ve çıkamamış heralde :KK12:

hayir sez dogum.... simdi pusuda bekliyorum.dislerini fircaladi bebegi opup gidecek beni yine opmeyecek.bende beni de opsen ne kadar mutlu olurdum diyip tirip aticam oda beni opmeye gelicek ama opturmiycem.icimden yolmak geliyor esimi ama dahada sogumasin pasif direnis gostereyim ahhhh
Ben de belki vajinadan kaynaklı olabilir diye düşünmüştüm,o zaman hiçbir sebebi yok.:KK43:

Zamanla düzelir bebek olunca 2.plana düsüyoruz normal bunlar. Ayırtma ben katlanıyorsam sese sende katlancaksın tek basına yapmadım de...

Dogumdan sonra erkek ler yeni ortami garipsiyor canim sakin ol önce onuda olaya dahil et ve tabi bu arada flört de et onunla sen eskiden aklini basindan alan kadindin simdi saygıdeğer bir annesin kutsalsin yani bir kadinin hem anne hem esi olabilecegini farketmesi gerekiyor biraz zaman ver ona

Oncelikle yavrunuz hayirli olsun. Rabbim hayirli omurler nasip etsin. Esinizin uzerine cok gitmeyin. Siz bakiminizi birakmayin ama onun uzerinede dusmeyin. Birakin o herseyin farkina varsin. Biliyorum cok zor sizde ilgi istiyosunuz ben olsam bende kizardim ama bence birakin o sizi fark etsin.

Doğumumdan sonra eşimle 40 gün uzak durduk ama ama resmen gün saydı ilginç geldi bana. Konuştunuz mu bu durumdan rahatsız olduğunuzu Yada siz cilve yapın azcık siz ilgi gösterin oda belki eski haline döner.

bagirip agirmayi birak tatlilikla sevecen canim cicim giyin suslen puslen birinde bakmasa birinde bakar bebekle yarisi birak

bebekle cok ilgili..yalnizca bebis aglarsa getiriyor.ama benle ilgilenmiyor.isleri bu mevsimde yogunlasiyor fakat ise giderken bebegi opuyor beni opmuyor.bu gun beni opmedin dedim ayakkabimi giyip opecektim diyor :( halbuki bebisimi opunce benide opebilirdi...
Dogumdan sonra erkek ler yeni ortami garipsiyor canim sakin ol önce onuda olaya dahil et ve tabi bu arada flört de et onunla sen eskiden aklini basindan alan kadindin simdi saygıdeğer bir annesin kutsalsin yani bir kadinin hem anne hem esi olabilecegini farketmesi gerekiyor biraz zaman ver ona

sizin yerinize eşiniz lohusa sendromuna girmiş ve çıkamamış heralde :KK12:
sendrom filan degil sanirim artik beni eskisi kadar sevmiyor.

Ben de belki vajinadan kaynaklı olabilir diye düşünmüştüm,o zaman hiçbir sebebi yok.:KK43:
eski formuma dondum kisa surede.
dogumdan sonra birlikte olmadik vajina ne alemde bilmiyoruz :) sez oldugu icin kaporta saglam sanirsam :)
bende de sogukluk var.
hele sevgisizlik buz gibi isliyor icime...

Ayrı yatak da neymiş? Sanki sadece sizin çocuğunuz.. :KK67:
bebegime kolik cd si.dinletiyoruz ondan uyuyamadi aldi yastigini gitti.bidahada donmedi birde cok mesguldu o donem uyumasi gerekti ise gidiyordu ses etmedim.
bu gece yanimda uyudu ama.

Oncelikle yavrunuz hayirli olsun. Rabbim hayirli omurler nasip etsin. Esinizin uzerine cok gitmeyin. Siz bakiminizi birakmayin ama onun uzerinede dusmeyin. Birakin o herseyin farkina varsin. Biliyorum cok zor sizde ilgi istiyosunuz ben olsam bende kizardim ama bence birakin o sizi fark etsin.

ayni fikirdeyim.
hic orali olmuyorum ama icyen icten ofkeleniyorum ki birikip esimden sogutacak beni iyice.

Doğumumdan sonra eşimle 40 gün uzak durduk ama ama resmen gün saydı ilginç geldi bana. Konuştunuz mu bu durumdan rahatsız olduğunuzu Yada siz cilve yapın azcık siz ilgi gösterin oda belki eski haline döner.
derdim sevismek degil.bu konuyu konusmadim.bir kutu prezervatif ve sex oyuncagi almis netten.ama ben ise giderken beni optugu donup yeniden optugu gunleri ozluyorum.

bagirip agirmayi birak tatlilikla sevecen canim cicim giyin suslen puslen birinde bakmasa birinde bakar bebekle yarisi birak

bebek canimin taaaa ici.
ben unutmadim esimin oldugu ama esim unuttu.
bir kalbe 2 ask sigdiriyorum ben.
peki ya kocam?

evde biraz daha bakımlı olsanız elbise falan giyin çocuk varken zor biliyorum ama gece gecelikle falan yatın tahrik etmeye çalışın belki kısa süre sonra eski halinize dönersiniz

Canım eşinin senden soğuduğu filan yok, kadınlar annelik içgüdüsüyle doğum yaparken babalar bu duyguyu yaşayarak öğreniyor. O şuan karmakarışık duygularda emin ol. Sen ona cilve yap,tartışmadan ilgi beklediğini güzel söz beklediğini hissettir.İlk aylar geçtikten sonra herşey çok güzel oluyor. Çoğumuz yaşıyoruz bunu

sizden soğuduğu falan yok emin olun zamanla düzelecek herşey
siz üzüldüğünüzle kalacaksınız
bazı adamlar baba olma sorumluluğunu geç algılıyor bocalıyor
üstüne düşerseniz daha çok kaçar sizden
bunları düşünüzrsenzi sütünüz azalır allah korusun
erkekler bu incelikleri düşünmez
siz bebeğinizi düşünün gelip geçici olaylara takılmayın

Back
X