Dogumdan sonra soguyan es...

evde biraz daha bakımlı olsanız elbise falan giyin çocuk varken zor biliyorum ama gece gecelikle falan yatın tahrik etmeye çalışın belki kısa süre sonra eski halinize dönersiniz

bebekle bakim zor oluyor ama salmadim kendimi.
sorun bence daha icsel.

Canım eşinin senden soğuduğu filan yok, kadınlar annelik içgüdüsüyle doğum yaparken babalar bu duyguyu yaşayarak öğreniyor. O şuan karmakarışık duygularda emin ol. Sen ona cilve yap,tartışmadan ilgi beklediğini güzel söz beklediğini hissettir.İlk aylar geçtikten sonra herşey çok güzel oluyor. Çoğumuz yaşıyoruz bunu
tartismamaya gayret gostersem de esimden ilgi goremeyince agresiflesiyorum.
tepkim genel anlamda tirip atma seklinde oluyor.
esim o zaman yanima geliyor yok eger tirip atmazsam ve hersey normalmis gibi davransam asla umursamiyor bebegi seviyor benim yuzume bile bakmiyor

sizden soğuduğu falan yok emin olun zamanla düzelecek herşey
siz üzüldüğünüzle kalacaksınız
bazı adamlar baba olma sorumluluğunu geç algılıyor bocalıyor
üstüne düşerseniz daha çok kaçar sizden
bunları düşünüzrsenzi sütünüz azalır allah korusun
erkekler bu incelikleri düşünmez
siz bebeğinizi düşünün gelip geçici olaylara takılmayın

benden cok o istedi bu bebegi.
herseyiyle ilgilendi.
ben iknci planda kaldim resmen .
bende onu hic iplemesem o zaman anlar mu acaba
sariliyorum mesela o sicakligi yakalayamiyorum sarilma bitsin diye bekliyor sanki.bende cekilince hemen birakiyor.
bende gurur yapiyorum.
1 aydir opusmedik.
sanirim bende ondan sogutucam kendimi bebegime vericem tum ilgimi.
oyleyse boyle.ne yapayim

herseyiyle ilgilendi.
sariliyorum mesela o sicakligi yakalayamiyorum sarilma bitsin diye bekliyor sanki.bende cekilince hemen birakiyor.
bende gurur yapiyorum.
1 aydir opusmedik.
oyleyse boyle.ne yapayim
yanlış strateji uygulamış olursunuz
sadece içinizi dökün sakince, sizi anlamasını bekleyin
buna zorlamayın anlamasını bekleyin
zamana bırakın düzelecek emin olun :KK66:

Ben de hamileyim. Benzeri sorunlar yaşadım, yaşıyorum. Bir akşam konu nasıl açıldı bilmiyorum ama içimden geçenleri bir bir anlattım. Derdim illa sevişmek değil, eve gelince öp, hatta sarıl, sadece 3 saniye sürer sarılmak, işte başıma dokun, yanağımdan makas al, iki laf et... Ama sen geliyorsun, telefonu eline alıyorsun, yemek yiyoruz, tvyi ve pc yi açıyorsun, sonra kapatıp yatıyorsun konuşalım diyorum, heh buyur dinliyorum diyorsun. Deli oluyorum. Yahu iki kelam et, bir şeyler anlat...... Diye sıraladım içimden geçenleri . Valla işe yaradı. Demek ki güzelce açıklamışım. Ama konuyu görünce doğum öncesi bir konuşma yapmamız gerektiği kanaatine vardım.
bebekle bakim zor oluyor ama salmadim kendimi.
sorun bence daha icsel.

tartismamaya gayret gostersem de esimden ilgi goremeyince agresiflesiyorum.
tepkim genel anlamda tirip atma seklinde oluyor.
esim o zaman yanima geliyor yok eger tirip atmazsam ve hersey normalmis gibi davransam asla umursamiyor bebegi seviyor benim yuzume bile bakmiyor

herseyiyle ilgilendi.
bende gurur yapiyorum.
1 aydir opusmedik.
oyleyse boyle.ne yapayim

yanlış strateji uygulamış olursunuz
sadece içinizi dökün sakince, sizi anlamasını bekleyin
buna zorlamayın anlamasını bekleyin
zamana bırakın düzelecek emin olun :KK66:

geçici bi durum rahat olun.huzursuzluğunuz bebeği etkiler.bebekte düzen sağlayamaz.eşinize afedersiniz kaba olacak ama dır dır yapmayın.tutun kendinizi.tabi çeneyi tutup mimiklerlede dır dır yapmayın:KK53: kaçırırsınız en sevdikleri bahanedir zeten bu özelliğimiz.sabır sakinlik ve ondan adım beklemeyin siz ilgilenin

amaaan bu ne ya... hep biz kadinlar mi ugrasacaz ya.. sanki erkelerin gonlunu hos tutmak icin geldik dunyaya.. ilgilensin diye yok cilve yap yok seksi giyin yok her hissettigini belli etme onu deme bunu gizli tut sunu soyleme. o strateji bu taktik... bizim kadar onlar bir iliskiyi yurutmek icin bu kdr ugrasiyolar mi acaba ?? biraz da onlar ugrassin

Yemin ederim sevgili olmaktan,nişanlanmaktan,evlenmekten ve çocuk yapmaktan şiddetle soğudum.
Bu ne arkadaş? Her şey sorun. Beyler memnun olmuyor,sevgi yok, ilgi yok. Aşk,sevgi,birliktelik buysa bekarım ve kendim tahtımın sultanıyım:KK34:

basligi gorunce acaba normal dogum yaptinda esinde yaninda miydi...diyecektimki sezeryan dogum olmussun..

su cok bencilce degil mi ama?? bebekten uyuyamiyormus...aaaa sanki sen uyuyabiliyorsun...sefasini o sursun cefasini sen...

yok anacim bakimla ilgisi yok bunun...belkide alismasi gerekiyor babaliga sizin bir aile oldugunuza...

anneler hamile olduklari anda annelige alisirmista babalar sonradan ogrenirmis....derler...

Back
X