Doğumdan sonra yanımda kim kalmalı

Çocuğu kimle yaptıysan o kalmalı tabikide.

Bu ciddi bir sorun ama. İçten içe sizi çıkmaza sürükler. Evlilik mahremiyetten utanç duyulmaması gereken tek yerdir.
O zaman sağlıklı iletişim kurarsınız.
Ayrıca bırakın kayınvalideniz gelsin.
Siz de canınız ne istiyorsa ondan isteyin. Hizmet etmeye geliyor sonuçta. Bir dahaki herhangi bir durumda gönüllü olmaz en azından.

Ablamla sorunu yok hepsini sever aslında ama annenle rahat edemem diyince tabi zoruna gitmis bide tesetturluyum her gün eve gelcekler rahat giyinemicem dediğin gibi Allah hepimize sabır versin gidip biraz tatlı yiyim sinirim bozuldu

Hemen neden cocuk yaptınız? eşinizle anlaşamıyorsunuz bile?
Ben doğumdan sonra yanımda kim kalacak diyorum sen çocuk yapmama yorum yapiosun üstelik bu konu dışında eşimle problemim olduğunu nerden cikardin anne olmak tabiki hakkım çok kiricisiniz en. Büyük hayalime neden yaptınız diyerek!

Valla birincisi kayınbaba ve kayınbirader de her gün gelecekse aşırı mantıksız zaten annesinin gelmesi. İkincisi bu sizin en önemli dönemleriniz, kendinizi nasıl ve kiminle rahat hissedecekseniz onu alın yanınıza. Aranızdaki iletisimi bilmiyorum ama eşinize biraz dişinizi gösterin. Sanciyi o çekmiyor doğumu o yapmıyor çocuğu da o emzirmeyecek. Burda kararı verecek olan tek kişi sizsiniz gerisi fasa fiso

Ablamla sorunu yok hepsini sever aslında ama annenle rahat edemem diyince tabi zoruna gitmis bide tesetturluyum her gün eve gelcekler rahat giyinemicem dediğin gibi Allah hepimize sabır versin gidip biraz tatlı yiyim sinirim bozuldu
Burda zoruna gidicek ne varya dogruyu soylemişsin bende soyluyordum rahat edemem annemle hersey kolay diye bu çok dogal birsey herkes annesiyle yada işte ablasi varsa ablasiyla daha rahat oluyor.Kaynanayla ne kadar rahat ola bilirsinki emzirmen var tesetturlusun birde giyinmen soyunman hepsi sana işkence yani.Tuvalete gitmek istiyorsun aman kayinbabam var giy odaya girince çikar bunlarin hepsinde zorlanicaksin.Ama yinede kendin bilirsin tabi ablani gelemezse bari şart koyda kaynanan yanliz gelsin en azindan evde rahat geze bilesin diye.

Kırıl aşkım sen bana. Karşında sana saygı duymayan bi herif var ama sen bana kırıl. Yanında soyunamıyorsun bile. Büyüyememişsin ama üreyebilmişsin ama bana kırıl.

Kırıl aşkım sen bana. Karşında sana saygı duymayan bi herif var ama sen bana kırıl. Yanında soyunamıyorsun bile. Büyüyememişsin ama üreyebilmişsin ama bana kırıl.
Ben tesettürlü ve 23 yaşında biriyim belki de ailem böyle buyutmustur ve 23 yıllık alışkanlığım sürüyordur eşimden utanmam neden bukadar rahatsız etti seni neyse abla sağol yorumun için hamile bir kadına neden hamilesin ureyebilmissin falan cidden yazik

Tesettürle ne alakası var hofff

Daha 1sene olmamış hamile kalınmış adam ben kalırım demek yerine annem kalıcak diyor. Konu sahibi kocamın yanında soyunmaya utanıyorum diyor ama sana kırılıyor

Ben tesettürlü ve 23 yaşında biriyim belki de ailem böyle buyutmustur ve 23 yıllık alışkanlığım sürüyordur eşimden utanmam neden bukadar rahatsız etti seni neyse abla sağol yorumun için hamile bir kadına neden hamilesin ureyebilmissin falan
Tesettürle ne alakası var hofff
Hani ilk defa bir erkek saçını bile görüyor ya anlamadım siz ilk gece direkt soyunabildinjz diye herneyse konumdan çıkar misiniz

Daha 1sene olmamış hamile kalınmış adam ben kalırım demek yerine annem kalıcak diyor. Konu sahibi kocamın yanında soyunmaya utanıyorum diyor ama sana kırılıyor
Neden bukadar abarttiniz bu konuyu cidden soruma cevap vermek yerine soyunmaya odaklandiniz te Allah'ım

Anlatiyim mi şimdi ben burda ilk gece neler yaptım

En iyisi anneniz yokmu o kalsın.Esinizle de inatlasmayin ablaniza değersiz mis gibi davranır.Kaynanada birşeye yardım etmez genelde.En iyisi normal doğum ve bebeğe kendinizin bakması.

Eşten utanma nedir ? Gerçekten abartmissin karanlikta mı görüyor adam seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…