• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğumdan sonra yüzde şişlik

masal_naz

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
1.086
14
358
İstanbul
merhaba arkadaşlar 33+0 da spınal sezeryan ıle dogum yaptım 10 gun durdurdular doğumu sonra aldılar doğuma şükür kızım iyi ancak doğumdan sonra suratımda ödem oldu birde omuzumla boynumun kesiştiği yerde :( dr dr gezdim bi sonuç yok lohusalıktandır dendı böbrek iyi süzme yapmıyomuş ondanda olabilirmiş 17 gün oldu doğum yapalı sabah iniyo biraz suratım akşama doğru biraz daha şişiyo sizde oldumu çok moralim bozuluyo

Merhaba
Ben de 40 gün önce bebeğimi kucağıma aldım. 38+0 da sezeryan ile doğum yaptım .
yaklaşık 20-25 gündür benimde yüzümde şişlik var. nedenini bilmiyorum.
Sizin şişlikleriniz hala var mı?

Merhaba
Ben de 40 gün önce bebeğimi kucağıma aldım. 38+0 da sezeryan ile doğum yaptım .
yaklaşık 20-25 gündür benimde yüzümde şişlik var. nedenini bilmiyorum.
Sizin şişlikleriniz hala var mı?

hala var canım bugün 32.günüm dr süt hormonundan olabilir dedi ihtimalle yaşıyoruz işte sen gitmedinmi dra

Benim tüm vücudum şişmişti. Lohusalık biterken yeni yeni toparlanıyordum. içtiğim suyu arttırdım, faydası oldu...

Size ulaşmam lazım ben internette o kadar araştırma yaptım ki. Ben en son sizi buldum ne olur bana yardım edin aklım yerinde değil.hamilelik önceside zaten pa. Ansiyetike tedavileri görüyordum..konuyu yanlış yerede açmış olabilirim yazıyır olabilirim affedin ama benim bir kürtaj ve düşüğüm var bilmeden sorun olduğunu hamile kaldım ve rahimde yapışıklık çıktı. 11. Haftalıkken kanama geldi doktor bebek duvarın bir.bölümünü yıkmış dedi neyse tedavi bitti kanama şuanda 18 haftalık.hamileyim. ve küçük bir.bölüm var yapışık ultrasonda da gördüm doktor korkma bebek iyi.yerde diyor ama ben çok korkuyorum. Ne olur yaşadıklarınızı bana anlatın evladınız nasıl şimdi sürekli korkuyla yaşıyorum ne olur yardım edin ne olur

Back
X