Dogumdan sonra yüzum çok degisti? :(

Elif3211

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
675
109
23
Arkadaşlar 8 aylik bi kizim var ilk bebegim 31 yasinda anne oldum şimdi 32 oldum bu yıl. Elbette uykum güzel değil , bebegim büyütmesine rağmen gece 01-04-04.30 civarlarında uyanip çok ağlıyor illa emziriyorum sonra 2 saat uyuyo güne basliyoruz.. elbette her anne gibi stresli geçiyor ev işleri, bebek vs. Eşim yardımcı olsada yetişeniyorum sanki hiç biseue..

23 yasindan beri spor salonuna gidiyorum yillardir çok güzel vücudum yuzum vardı ve 40 haftaya kadar devam ettim spora. Maalesef çok yedim ve 24 kilo aldım. Şuan 8 ayda sadece 12kg gitti geri kaldı 12. Acil sezeryan oldum.
Bebis 3 aylıkken tekrar başladım spora ve bi yol katettim aslinda, yagdan çok verdim ama daha hedefimde degilim. Sadece makyaj yapsamda eskisi gibi resimlerime bakiyorum yuzum çık değişmiş asiri cirkin geliyo. Daha 1 yıl önce bebek gibiydim şimdi moralim bozuluyor. Öyle sallanan kilolarimda yok ve vermeye çalışıyorum yavaştan ama moralim bozuluyor, eskiden az baby botoks yaptırırdım doğal dururdu. Şimdi emziriyorum diye bisey yapamiyotum ama o olmasada yüzüm çok garip 10 yıl yaşlanmışım gibi geliyor inanın aşırı uzuluyorum;(

Bunu yaşayanlar varmi? Hep böylemi olucak

Merak etmeyin bu yaşta çökmezsiniz.Bazen olur öyle toparlar sonra.spora devam
Inanin çok farklı geliyo nasıl anlaticam bilmiyorum öyle deli gibi kirusiklarim yok emzirmeyi iyice azaltiyim botoks dusunuyorum ama nasıl toparlicam belki uykusuzluk kronik yirgunluktandir bilmiyorum

Inanin çok farklı geliyo nasıl anlayıcım bilmiyorum öyle deli gibi kirusiklarim yok emzirmeyi iyice azaltiyim botoks dusunuyorum ama nasıl toparlicam belki uykusuzluk kronik yirgunluktandir bilmiyorum
Şimdi bebeğe odaklanın yüz bazen çöker sonra düzelir.Düzelmezse de bin tane yolu var eskisinden bile iyi yapan hiç takılacak durum değil.Şu an elinizdekini koruyun,düzeliyor zamanla.Bebişle mutlu mesut yaşayın bakın nasıl düzeliyor

Çocuktan sonra deliksiz gece uykusu, telaşsız bi öğün yemek yeme, keyfi ayaklarını uzatıp tv izleme, dinlenme, stressiz ev işi bile yapmak yok artık. Bende yok en azından. O yüzden bu denli bi çöküşü normal buluyorum. Çocuklarımız büyüdükçe yeniden parlarız diye umut etmek istiyorum.

Emzirme sizi sömürüyor zaten ve daha yeni sayılır doğum için e yorgunlukta var normal kötü hissetmeniz ama emzirmeyi kesince tam olarak kendinize gelirsiniz her açıdan.
Bende öyle mi diye düşünüyorum deli gibi açım direkli kötü beslenmiyorum şeker neredeyse yok derecede. Bol bol su ve artık emzirmeyi sadece sabah, öğleden sonra/aksam yatmadan önce ve geceleri tutucam (yine çok gibi geliyor)

Yani nasıl bi değişim oldugnu bile bilemiyorum sadece bi sis bi tuhaf duruyorum. Bebisle mutlu olmaya çalışıyorum fazlasıyla

Insallah

ben de öyleydi, hatta konu acmistim bununla ilgili. Makyaj falan yapsam da öncekinden farkli duruyorum diye. Etrafimda anne olduktan sonra gercekten kadinlarin degistigini görüyorum. Bu durum normal demek ki.

ben de öyleydi, hatta konu acmistim bununla ilgili. Makyaj falan yapsam da öncekinden farkli duruyorum diye. Etrafimda anne olduktan sonra gercekten kadinlarin degistigini görüyorum. Bu durum normal demek ki.
Sagolun cevabınız için.. duzrldimi sizin zamanla? Hani fazl kilom var suan ama yinede

Daha yeni bebeğiniz olmuş hemen birden eski halinize dönemezsiniz kendinize haksızlık etmeyin bu süreç kalıcı degil ki

Dogumdan sonra ben de coktum ve cevre deki bircok kadın da oyle. Uykusuzluk, kafanın surekli yorgun olması, hamilelikte kilo alımı felan. Ama umarım toplarsınız. Daha bebegınız cok küçük.Biraz zaman verin kendinize

Ay gül gibiydiiiim 1.5 yıl arayla iki tane doğurdum kaporta çizik benimde. Ama telaşe vermeye gerek yok. Napıyoruz söyleyeyim. Spor mümkün olduğu kadar devam emzirme işi bitince en acilinden retinol kullanıyoruz leke tedaviside olur. Şahsen bölgeswel kararma ve çil sorunum var. 3 ay sonra emzirmeyi bitiriyorum. Hemen cildiyeye gidicem. Aşkım retinolüme kavuşucam. Toparlıcaz acele yok 2 seneye cillop.

Teşekkürler zamanla ins toparlarım

Merak etmeyın gecıyor bunlar yasım 35 ıkı çocuğum var bende sızın kadar çok kılo aldım ama verdım hala gobegımde var ama eskı halımden çok daha güzel durumdayım bence. Sızınkısı yorgunluk bebiş buyudükce sız de eski halınıze döneceksıniz geçici bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…