• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumgünü Haftasına Göre Eşinizin , Erkek Arkadaşınızın Kişiliği -PERSONOLOGY

7 Eylül lütfen :8:

Yapılmış yorumu okuduktan hemen sonra yazıyorum :D

Eylül 3 - 10

Güçlü Yönleri ; Karizmatik , güvenilir , akıllı ,
Zayıf Yönleri ; Aşırı tedbirli ,güvensiz , hep kendini savunma halinde.

Kendi olmasına izin verin .Burada kendisini olduğu gibi kabul edebilecek bir kadını arayan dürüst bir erkek var.Onu baştan yaratmayı ,üstünde değişiklikler yapmayı düşünmeyin bile ? Hem niye yapasınız ki ? Keskin zekası ve espri gücüyle çekim merkezi olan bu kişi dışarıdan kendine süper güvenli gözüken ama hepimiz gibi sevgi ve şefkat ihtiyacında olan biridir.

En İyi Eş Uyumları ; Nisan 3-10 , Nisan 19 -24 , Aralık 26 - Ocak 2

Son düzenleme:
Kızlar , :3: Şimdiye kadar 32 analiz yazıldı .Geriye kaldı 16 tane .Yine soruldukça , vakit buldukça yazarım :126:

Aşağıdaki doğum günü aralıklarının analizi yapıldı . Artık sıra bu listede olmayanları sormaya geldi:49:

1- Aralık 11- 18

2- Haziran 19 - 24

3- Ocak 3 - 6

4- Mayıs 3 -10

5- Ağustos 3 - 10

6 -Haziran 11 - 18

7- Eylül 11 - 18

8- Aralık 26 - Ocak 2

9 - Ağustos 11 - 18

10 - Ağustos 26 - Eylül 2

11- Ekim 11 - 18

12 -Temmuz 11 - 18

13 -Mayıs 25 - Haziran 2

14- Kasım 25 - Aralık 2

15- Haziran 3 - 10

16- Nisan 11 - 18

17- Aralık 3 - 10

18- Mart 11 - 18

19 -Mart 19 - 24

20- Mart 25 - Nisan 2

21 -Temmuz 3 - 10

22 -Şubat 23 - Mart 2

23 - Kasım 3 - 10

24 - Kasım 12 - 18

25 - Mayıs 19 - 24

26 - Haziran 25 - Temmuz 2

27 - Mayıs 11 - 18

28 - Ağustos 19 - 25

29- Temmuz 26 - Ağustos 2

30 - Eylül 25 - Ekim 2

31 - Ekim 26 - Kasım 2

32 - Eylül 3 - 10

Evde dolap , çekmece ,kitaplık temizliği yaparken elime yarısı kopmuş yıllar öncesine ait İngilizce bir kadın dergisi geçti .Atmadan önce şöyle bir göz gezdirince Personology diye bir bölüme rast geldim .Doğum haftasına göre erkekleri 48 kişilik tipine ayırmışlar . Burada paylaşmak eğlenceli ve ilginç olabilir diye düşündüm . Bana merak ettiğiniz kişinin sadece doğum gününü vermeniz yeterli.:126:

Kaynak :Derginin adını bulamadım . Ama yazının bitiminde alıntı yaptıkları kaynağı belirtmişler : Adapted from The Secret Language of Relationships.Copyright1997 by Gary Goldschneider and Joost Elffers.Published by Penguin Studio.

31 Ocak 1989:34:

22 Temmuz, rica etsem :)

İşte burada ! =)

Temmuz 19 - 25

Güçlü Yönleri ; Dinamik , aktif ,kararlı .
Zayıf Yönleri ; Değişken , umursamaz , huzursuz.

İçini size açmasını sağlayın.Duygularını hevesle itiraf edecek kadar duygusal yönden açık biridir ve bazen aşırı duygusallık potansiyeli bile vardır. Ama diğer taraftan içinde düzenli aralıklarla aksiyon , maceranın sağladığı adrenalin dozuna hasret hatta çok ciddi ihtiyaç duyan bir oğlan çocuğu da vardır. Hiç yamaç paraşütü yapmayı denediniz mi ? Bu risk alan eğilimlere alışmaya çalışın.Eğer kendisini anladığınıza inanırsa , size bağlanır.

En İyi Eş Uyumları ; Ocak 17 -22 ,Mart 25 - Nisan 2 , Haziran 25 - Temmuz 2

Son düzenleme:

Sizinki de pişti , hazır :D

Ocak 31 - Şubat 7

Güçlü Yönleri ; Herkesçe sevilen , geçinmesi kolay , paylaşmayı seven .
Zayıf Yönleri ; Olgunlaşmamış , soğuk , burnu havada.

Kişisel olarak almayın.Adeta insanları memnun etmek için doğmuş bu adam bol bol övgüye ihtiyaç duyar . Bu yüzden ona sık sık ne kadar harika olduğunu söyleyin. Öte yandan , bazen biraz soğuk ve ilgisiz görünebilir . Endişelenmeyin . Bu ilgisiz tavrı genellikle bağımsız tarafını güçlendirmek içindir - suratınıza atılmış bir tokat değildir.

En İyi Eş Uyumları ; Temmuz 26 - Ağustos 2 , Kasım 25 - Aralık 2 ,Aralık 26 - Ocak 2

Sizinki de pişti , hazır :D

Ocak 31 - Şubat 7

Güçlü Yönleri ; Herkesçe sevilen , geçinmesi kolay , paylaşmayı seven .
Zayıf Yönleri ; Olgunlaşmamış , soğuk , burnu havada.

Kişisel olarak almayın.Adeta insanları memnun etmek için doğmuş bu adam bol bol övgüye ihtiyaç duyar . Bu yüzden ona sık sık ne kadar harika olduğunu söyleyin. Öte yandan , bazen biraz soğuk ve ilgisiz görünebilir . Endişelenmeyin . Bu ilgisiz tavrı genellikle bağımsız tarafını güçlendirmek içindir - suratınıza atılmış bir tokat değildir.

En İyi Eş Uyumları ; Temmuz 26 - Ağustos 2 , Kasım 25 - Aralık 2 ,Aralık 26 - Ocak 2

Teşekkür ederim:40: :34:

Haziran 25 - Temmuz 2

Güçlü Yönleri ; Aklı başında , duyarlı , kendini karşıdakinin yerine koyabilen .
Zayıf Yönleri ; Kavgacı , sürekli ilgi alaka isteyen ,inatçı .

Evcimen yönüne seslenin .Kalbi hep yuvasındadır - tabii burası sizinle olmayı tercih edeceği yerdir . Sizin duygularınızı ortaya dökmenizi sağlayan esrarengiz yeteneklerine rağmen , konu kendi duygularını göstermeye gelince , hemen kabuğuna çekilir .Onu zorlamayın . Kendini iyi ve hazır hissettiğinde kalbini açacaktır.

En İyi Eş Uyumları ; Haziran 11 - 18 ,Temmuz 19 - 25 , Ekim 26 - Kasım 2

tam manasıyla tutmuş iş benim duygularıma gelince öğrenmeden duramaz ona gelince o kadar sessiz ki :31:

üzerime aldım hemen yorumu teşekkürler

Back
X