DoğumGünü için tavsiyeler. .

chiLL

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
398
Merhaba, ülkemizin içinde bulunduğu bu üzücü günlerde benim de böyle bir derdim var demek istemezdim ama vaktim azaldığı ve fikrim olmadığı için sizlerden fikir almak istiyorum.

Kızım için 1 yaş doğum günü kutlaması yapacağım. Evimde yapmayı ne kadar çok istesemde musait değil. Küçük bir salonum var ve balkonum ancak bir kişi çıkabilecek kadar küçük ( sigara içen çok )

Ağustos sonunda doğum günü yapacağım 30 35 kişilik olacak çoğunluk ist. Maltepe tarafında oturuyor. O taraflara yakın olsun istiyorum, bu dogum gunu partileri için mekanlar varmış onlara da baktım ama hem maltepe tarafında yok hemde toplam 3 çocuk var, aslında bu biraz yetiskinlere hitap edecek bir doğum günü olacak. Öyle bir yerde yapmama çok luzumda yok.

Bir kafe ayarlayayim diyorum yer bulamadım tavsiyeleriniz olursa degerlendiririm. Ve şu var hadi buldum ayarladim diyelim nasıl olacak. Kızımın uykusu gelecek huysuzluklari tutacak acaba burnumdan gelir mi? Sakın bir yer secmeliyim sanırım. .
1 yaş doğumgünü partisini dışarda yapanlar bu konuda sıkıntı çektiler mi acaba?

Son olarak küçük hediyelikler içinde fikrinizi alabilirim. Kokulu taş falan istemiyorum daha ise yarar güzel bir şeyler bulursam onları alıp dagitmayi istiyorum.

Hepinize teşekkür ederim şimdiden :KK68:

kücük hediyelik olarak bence cicek tohumlari cok güzel olabilir :)

Hediye olarak havlu yaptirabilirsin kizinin adi yazili oldugu
Yda fidan alip dagitabilirsin
Saglicakla buyutun insallah:)

Ben Avrupa yakasındayım o tarafları bilmiyorum ama evde kutlamıştım ilk doğumgününü. Uykusu gelir,altı kirlenir vs diye ama uykusuzluk kaynaklı sorun yaşamadım,gayet keyifli geçirdi kızım o günü. Hediyelik olarak minik magnetler almıştım çerçeve şeklinde içerisine kızımın resimlerini koymuştum,paketleyip masaya tabakların yanına bırakmıştım. Aile arasında olduğu için beğenilmişti magnetler.
Çok fazla alternatif var aslında,bende 3 yaş için araştırıyorum ,hediye fikirlerini takipteyim.
Sağlıkla büyütün.

Çiçek tohumları aa bak bu çok iyi fikir. Birisinde görmüştüm renkli renkli ilkten anlayamamistim bu ne diye. Çok teşekkür ederim bu fikir için şimdi bi bakacağım bana uygun şekilde olanlar var mı

evet tamda onlardan bahsediyorum baktim adi tohum toplariymis :)

Ben Avrupa yakasındayım o tarafları bilmiyorum ama evde kutlamıştım ilk doğumgününü. Uykusu gelir,altı kirlenir vs diye ama uykusuzluk kaynaklı sorun yaşamadım,gayet keyifli geçirdi kızım o günü. Hediyelik olarak minik magnetler almıştım çerçeve şeklinde içerisine kızımın resimlerini koymuştum,paketleyip masaya tabakların yanına bırakmıştım. Aile arasında olduğu için beğenilmişti magnetler.
Çok fazla alternatif var aslında,bende 3 yaş için araştırıyorum ,hediye fikirlerini takipteyim.
Sağlıkla büyütün.
Kokulu taş kokulu sabun magnet aslında hep aynı şeyler var ben daha farklı ve ise yarar birsey olsun istedim. Oda kokusu buldum bambu Çubuklu bak sana da şimdi göstereceğim fikir olsun

Sağlıkla büyütün.

r9b851.png

oda kokusi

Kokulu taş kokulu sabun magnet aslında hep aynı şeyler var ben daha farklı ve ise yarar birsey olsun istedim. Oda kokusu buldum bambu Çubuklu bak sana da şimdi göstereceğim fikir olsun

Güzelmiş buda farklı.
Evet hep aynı şeyler var,bizimki aile arasındaydı o dönem magnet iyi oldu ama bu sene 4 yaş olacak okul arkadaşlarını çağırırım,çocuklarada cazip gelecek birşeyler hazırlamak gerek. Zor işler

Bence ilk doğumgününü evde yapmak daha mantıklı geldi.
Buarada konu dışımızda ama merak ettim yatağı değiştirebildin mi?:KK3:

Eğer hediye dağıtacaksan işlevsel bir şey olsun canım. Resimli magnetler, küçük biblolar vs... bunlar benim hiç hoşuma gitmiyor. Çünkü kimsenin resmini dolabıma asmak istemiyorum bence çok gereksiz. Bu yüzden gittiğim yerlerde verirlersede almıyorum açıkçası. Tabi bu benim şahsi fikrim. Yaz günü işlevsel ne olabilir dersen; yelpaze yaptırabilirsin. Hatta İstanbuldaymışsın eminönünden kendin uyguna halledersin. Bayanlara yelpaze, erkeklere tesbih olabilir.
11.webp

Gelenleri isim olarak biliyorsun, isimli kitap ayracı yaptırabilirsin
22.webp

Küçük çocuklar için pleksi kutularda şeker yada oyuncak alabilirsin
pr_02_338519_min.webp

Hazırlandığın renk konseptine göre mum olabilir
mum.webp

Bu tarz kolonya şişeleri hazırlayabilirsin. Şişelerin fiyatı 50 kuruştan başlıyor. Üzerinde çiçekte metre ile satılıyor. 1 metrede 13 çiçek var 3.5 TL falan sanırım fiyatları
44.webp

Ne kadar bütçe ayırdın bilmiyorum ama bu tarz lokumluklar alabilirsin 3.5 TL den başlıyor bu tarz şık lokumlukların fiyatları...
55.webp

Güzelmiş buda farklı.
Evet hep aynı şeyler var,bizimki aile arasındaydı o dönem magnet iyi oldu ama bu sene 4 yaş olacak okul arkadaşlarını çağırırım,çocuklarada cazip gelecek birşeyler hazırlamak gerek. Zor işler

Haklısın sana çocuklara yönelik birsey lazım
boya kitabı boya dagitabilirsin. Bi doğum günün de dağıttılar almadım ben çocuk şeyleri var diye sadece boyakitabi ve boyaları gördüm içinde

Eğer hediye dağıtacaksan işlevsel bir şey olsun canım. Resimli magnetler, küçük biblolar vs... bunlar benim hiç hoşuma gitmiyor. Çünkü kimsenin resmini dolabıma asmak istemiyorum bence çok gereksiz. Bu yüzden gittiğim yerlerde verirlersede almıyorum açıkçası. Tabi bu benim şahsi fikrim. Yaz günü işlevsel ne olabilir dersen; yelpaze yaptırabilirsin. Hatta İstanbuldaymışsın eminönünden kendin uyguna halledersin. Bayanlara yelpaze, erkeklere tesbih olabilir.
Eki Görüntüle 1859975
Gelenleri isim olarak biliyorsun, isimli kitap ayracı yaptırabilirsin
Eki Görüntüle 1859976
Küçük çocuklar için pleksi kutularda şeker yada oyuncak alabilirsin
Eki Görüntüle 1859978
Hazırlandığın renk konseptine göre mum olabilir
Eki Görüntüle 1859979
Bu tarz kolonya şişeleri hazırlayabilirsin. Şişelerin fiyatı 50 kuruştan başlıyor. Üzerinde çiçekte metre ile satılıyor. 1 metrede 13 çiçek var 3.5 TL falan sanırım fiyatları
Eki Görüntüle 1859980
Ne kadar bütçe ayırdın bilmiyorum ama bu tarz lokumluklar alabilirsin 3.5 TL den başlıyor bu tarz şık lokumlukların fiyatları...Eki Görüntüle 1859981

Canim cok tesekkur ederim güzel fikirler verdin uğraştın.
Mumluklar cok hoşuma gitti yelpaze de dagitilabilir.
Bütçe belirlemedim zaten az çok fiyatları belli çok tutmuyor bir tek oda kokusu biraz pahali diğerleri ortalama 3 tl . Oda uygun benim için.

yeri bilemem

hediye olarak da bu sene oğluma anahtarlık yaptırdım okulda arkadaşlarına dağıtsın diye

X'ten sevgilerle yazıyor üstünde altında da tarih

herkesin ihtiyacı olan ve kullanabileceği bir şey diye düşündük

çok ucuz değildi benim yaptırdığım tanesi 3 lira ama ben araştırmadım zamanım yoktu belki daha uyguna daha şık olabilir

bizimki araba şeklinde idi

Bence ilk doğumgününü evde yapmak daha mantıklı geldi.
Buarada konu dışımızda ama merak ettim yatağı değiştirebildin mi?:KK3:

Hayır gelmediler Benim iade hakkım var dedim baya haklarimi savundum. Bu sefer de Genel merkezden aradılar. Yine İstemiyorum bu yatağın tamirini dedim ya iade alın yada atacağım dedim. Heralde iyi atarsa atsın dediler. Ne arayan var ne gelen. .

Evde yapmayı çok istiyorum ama sığmaz insanlar benim evim küçük. Evde olsa uyması kalkması da problem değil disardayken hepsi sorun.

bir de oda kokusunun görüntüsü hoş da çoğunun kokusu çok ağır

yani doğum günün erken terk etmeme sebebiyet verebilir benim mesela,

tanıyorsanız herkesi olur ama kullanıyorlarsa böyle şeyler

yeri bilemem

hediye olarak da bu sene oğluma anahtarlık yaptırdım okulda arkadaşlarına dağıtsın diye

X'ten sevgilerle yazıyor üstünde altında da tarih

herkesin ihtiyacı olan ve kullanabileceği bir şey diye düşündük

çok ucuz değildi benim yaptırdığım tanesi 3 lira ama ben araştırmadım zamanım yoktu belki daha uyguna daha şık olabilir

bizimki araba şeklinde idi

Anahtarlık da iyi fikir evet teşekkür ederim.

bir de oda kokusunun görüntüsü hoş da çoğunun kokusu çok ağır

yani doğum günün erken terk etmeme sebebiyet verebilir benim mesela,

tanıyorsanız herkesi olur ama kullanıyorlarsa böyle şeyler

Kötü kokabilecegini hiç hesap etmedim daha önce kokulu taş yaptırdım teslim aldım arabaya koydum ama kokusu çok güzeldi iki üç gün arabamda kaldı koku. Buda kötü değildir diye düşünüyorum ..

Back
X