• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogumgünü yaklasiyor

Nese62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
145
0
0
Almanya
Erkek arkadasimin yakinda dogumgünü var. 21 yasina girecek sizce hediye olarak ne alabilirim? aklima hic birsey gelmiyor ..gecen sene saat almisdim ..bu senede saat alsam biraz tuhaf olur degilmi ?:( normal hediye olarak parfüm giysi felanda almisdim ..yani yeni birsey istiyorum ama aklima birsey gercekden gelmiyor ..YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM!

güzel bir cüzdan alabilirsin, icinede ikinizin resmini koyabilirsin... herzaman yaninda bulunsun diye....

Canım ya kelin merhemi olsa başına sürer:) 24 Mayıs hala bir fikrim yok, gerçi biz çok yeniyiz ama düşünmek lazım. Bilmiyorum :(

Canım ya kelin merhemi olsa başına sürer:) 24 Mayıs hala bir fikrim yok, gerçi biz çok yeniyiz ama düşünmek lazım. Bilmiyorum :(

aaaah senin cok az kalmis benimkisinin daha 16 temmuz ama simdiden güzel birsey bulmam lazim ozamana kadar tam 1yil 4 ay beraber olmus olacagiz..aklima birsey gelmiyor ya:( ama galiba haftaya kuyumcuda birseyler bakacagim güzel bir künye yada güzel bir bileklik

canim almanyada yasiyormussun... dedigim gibi bir cüzdan icinede ikinizin bir resmi (resmi visitenkarte seklinde kes ve laminieren yap)
bence cok güzel birsey... ben yapmistim cok begenmisti... ne zaman cüzdanini cikarsa hemen ilk sirada bizim resmimizi görüyorum...

bunu ben yapıcam ama hadi söliyimm :P buluşmak istediğimi ama tüm gün müsait olup olmadığını sorucam. sonra gara götürcem tabi şok elimde eskişehir biletlerim basbasa özel bi gün geçiricezz :)

Back
X