Doğumgünü...

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
63
Ankara
belki yerimde baskası olsa mutlu olur plan yapmış diye ama ben çoook kızgınım...

Evlendiğimizden beri bu 5. Doğumgünüm son 2 senesinde çocuklar var

Ilk üç sene hep hafta içine denk geldi, eşim şehir dışındaydı yanımda kalmak için çaba göstermedi. hatta ilk sene doğum günümün sabahı gitti seyahate ama unuttu
Dönüşte bi pasta, geçiştirmelik özensiz almış olmak için alınan bi hediye ya da o da yok...

Ama iki senedir tutturuyor akşam dışarı çıkalım gece annen çocuklara baksın otele gidelim diye...
Ben de haliyle beş senedir aklın nerdeydi çocukları bırakıp gitmem, ayrıca hadi annem neyse ama babama otele gidişimiz için ne diyeceğiz ne için olduğu ortada diyorum. Çıkalım eğlenip gece Dönelim diyorum kabul etmiyor.
Ve aslında sorun babam da değil cinsellik için gitmek istediğini biliyorum ve daha çok sinir oluyorum.
Geçen sene otel işini kabul etmedim sonuç: arkadaşım aramış pasta al gel diye bi pasta aldı sadece...

Nefret ediyorum erkeklerden...
Bi kerede beyni gerçek yerinde dursa???

Edit: sana sürprizim var diye ufak ufak duyurup otel rezervasyonu dışındaki organizasyonu benim yapmanı istiyor (çocuklar bakacak kişi gibi)
Çünkü artık kimseye benim için şunu yaparmısın diyebilecek kredisi kalmadı tüketti kredisini
Yani geçen sene öyle oldu
Gerçekten sürpriz herşeyi organize edip karşındakinin ruhu duymadan alıp onu götürmektir bence

Son düzenleme:
belki yerimde baskası olsa mutlu olur plan yapmış diye ama ben çoook kızgınım...

Evlendiğimizden beri bu 5. Doğumgünüm son 2 senesinde çocuklar var

Ilk üç sene hep hafta içine denk geldi, eşim şehir dışındaydı yanımda kalmak için çaba göstermedi. hatta ilk sene doğum günümün sabahı gitti seyahate ama unuttu
Dönüşte bi pasta, geçiştirmelik özensiz almış olmak için alınan bi hediye ya da o da yok...

Ama iki senedir tutturuyor akşam dışarı çıkalım gece annen çocuklara baksın otele gidelim diye...
Ben de haliyle beş senedir aklın nerdeydi çocukları bırakıp gitmem, ayrıca hadi annem neyse ama babama otele gidişimiz için ne diyeceğiz ne için olduğu ortada diyorum. Çıkalım eğlenip gece Dönelim diyorum kabul etmiyor.
Ve aslında sorun babam da değil cinsellik için gitmek istediğini biliyorum ve daha çok sinir oluyorum.
Geçen sene otel işini kabul etmedim sonuç: arkadaşım aramış pasta al gel diye bi pasta aldı sadece...

Nefret ediyorum erkeklerden...
Bi kerede beyni gerçek yerinde dursa???

Cinsellik neden sizde tek tarafli bir olgu? Yani bu neden sadece esinizin istediği neden sizin de isteyip keyif almadiginiz bir şey asıl sorun burada..

Gerçekten neden bu kadar sinirlendiniz anlamadim... keşke benim kocam da doğum günümde otele goturse beni :KK53:

Biz şu an annemlerle beraber kalıyoruz ikiz bebek bırakacağım ve ben mutlu olayım diye yapmıyor evliliğimiz bitme noktasında şuan, maddi olarak Batmış durumdayız ve onun tek derdi cinsellik Yanıma bunun için yaklaştığında acayip centilmen ve sonradan öküze dönüyor

Yanlış hatırlamıyorsam ikiz bebekler vardı
Ya ne var ki bunda eşim bana bi sürpriz hazırlamış bu akşam dışarıda olacağız deyip çocukları bırakıp gidebilirdiniz.
Eşiniz sizden cinselliği tek taraflı mı bekliyor?
Siz istemiyor musunuz başbaşa bi gece?

Biz şu an annemlerle beraber kalıyoruz ikiz bebek bırakacağım ve ben mutlu olayım diye yapmıyor evliliğimiz bitme noktasında şuan, maddi olarak Batmış durumdayız ve onun tek derdi cinsellik Yanıma bunun için yaklaştığında acayip centilmen ve sonradan öküze dönüyor
Hmm,şimdi daha iyi anladim durumu. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.. bu sana bebisleriniz hayırlı olsun :KK19:

Cinsellik neden sizde tek tarafli bir olgu? Yani bu neden sadece esinizin istediği neden sizin de isteyip keyif almadiginiz bir şey asıl sorun burada..

O kadar çok sorunumuz var ki, eşimle o kadar tamir edilmesi gereken yaramız var ki ben bunlar arasında cinsellikten önce ruhumun okşanmasını istiyorum çünkü

Evliyim diye yaşamak gerekli diye cinsellik istemiyorum
Mutsuzum ve istemiyorum ama bunu kimseye anlatamıyorum

Şu an evde annemler bizimle kalmasa yine yapmaz böyle bişey

O kadar çok sorunumuz var ki, eşimle o kadar tamir edilmesi gereken yaramız var ki ben bunlar arasında cinsellikten önce ruhumun okşanmasını istiyorum çünkü

Evliyim diye yaşamak gerekli diye cinsellik istemiyorum
Mutsuzum ve istemiyorum ama bunu kimseye anlatamıyorum

Şu an evde annemler bizimle kalmasa yine yapmaz böyle bişey

Anladım... drtl gitgide kötü oluyorsunuz farkindasin sen de.. neredeyse eşinden nefret edeceksin...

Esin is durumunu ne yapti geldik araligin ortasına. Ocakta falan diyordu halledecegim diye galiba

Yanlış hatırlamıyorsam ikiz bebekler vardı
Ya ne var ki bunda eşim bana bi sürpriz hazırlamış bu akşam dışarıda olacağız deyip çocukları bırakıp gidebilirdiniz.
Eşiniz sizden cinselliği tek taraflı mı bekliyor?
Siz istemiyor musunuz başbaşa bi gece?

Doğru hatırlıyorsunuz ama ailem böyle şeylerde rahat insanlar değiller daha geleneksel yani
Çocuklar küçük tek başına annemin bakması çok zor hem akşam hem gece için
Cinsellik için herşeyi yapar beni de mutlu eder ama evliliğimizde her şey yanlış yerde iken eşim hiç çabalamaz doğum günümü unuturken şimdi cinsellik için değer veriyor muamelesi yapmasına sinir oluyorum

Ve öyle bir gece istemiyorum belki de bi ay sonra Boşanma kararı vereceğim sözlerini tutmazsa bu adamla niye yatayım

Anladım... drtl gitgide kötü oluyorsunuz farkindasin sen de.. neredeyse eşinden nefret edeceksin...

Esin is durumunu ne yapti geldik araligin ortasına. Ocakta falan diyordu halledecegim diye galiba

Hala Ocak beş Yıldır Ocak Mart Eylül diye oyalıyor

Ama haksız mıyım? Bunca sorunun arasında hafta sonu Yapışıyor yakama
Benim cinsellik dışında başka ihtiyaçlarım var anlamıyor öküzzz

İlerde keske gitseymisim demezsiniz umarim. Beklentileri varsa ne mutlu burada cok okuyoruz magdur kadinlari. Aldatilan insanlari. İlgi gosterin bnce

Beş Yıldır işini değiştirmedi ve sadece hafta sonu geliyor eve ben aldatsam keşke karımın yanında olsaydım der mi ?
Doğum günümde bile kocamı elimde tutma stratejisi mi uygulamalıyım
Sahi gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz

Hala Ocak beş Yıldır Ocak Mart Eylül diye oyalıyor

Ama haksız mıyım? Bunca sorunun arasında hafta sonu Yapışıyor yakama
Benim cinsellik dışında başka ihtiyaçlarım var anlamıyor öküzzz

Eşiniz sizin son raddede olduğunuzun farkında değil bence...

Olmadi o gün aksam cikin disari her sey normal gibi yemekte birden esinize her şeyi dökün bosanmayi düşundugunuzu de söyleyin.. Git otele uyu dinlen ve net kararlarini al de.... sen de bin taksiye gel evine..

Peki teklifini kabul et regl 'im de . Adam belki de başbaşa olmak istiyor. Kİm ister evde kayınvalide ile otursun :/

Eşiniz sizin son raddede olduğunuzun farkında değil bence...

Olmadi o gün aksam cikin disari her sey normal gibi yemekte birden esinize her şeyi dökün bosanmayi düşundugunuzu de söyleyin.. Git otele uyu dinlen ve net kararlarini al de.... sen de bin taksiye gel evine..

Son raddede olduğumu söyledim ve aylardır sarılmasına bile izin vermiyorum eve geldiğinde sırnaşmaya Başlıyor ben ileri gitmesine izin vermeyince hırçınlaşıyor

Ben o otele gidersem ve sadece uyursam çok fena kavga çıkar

Ha o zaman haklısın bak. Zaten fasıl durumu varsa şimdi hak verdim :)

Beş Yıldır işini değiştirmedi ve sadece hafta sonu geliyor eve ben aldatsam keşke karımın yanında olsaydım der mi ?
Doğum günümde bile kocamı elimde tutma stratejisi mi uygulamalıyım
Sahi gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz

Strateji mi :) degil tabikide. Evliliginiz bitme noktasindaymis size yapilmak isteneni olumlu algilamalisiniz diye dedim. Aldatacak olan zaten aldatir ama sonra sucu size atar ilgilenmedin der ve buna inanip kendinizi yersiniz.

Back
X