Doğumgünü

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
Arkadaslar sizin parlak fikirlerinize ihtiyacim var yarin esimin doğumgünü nasil bir supriz yapsam hediye olarak ne alsam ki kendi aramizda kutlariz gecen sene saat almistim daha degisik birsey istiyorum ama aklima gelmiyor

benim eşimin de dün dü..
önce bi slayt hazırladım tanıştığımız ilk günden buyana olan resimleri bizim şarkımız olan duygusal bi müzikle..
sonra da hoş ve kaliteli bir cüzdan aldım..
ha. ne kadar başarılı oldum bilemem :KK35:

Yani siz fikir soyleyin zaten ev araba haric diger hediyler ne kadar pahali olabirki
O zaman tamam. Geçen gün mediamark ta koltuğa konulan masaj Pedi gördüm. Denedim var ya süper ötesi birşeydi. Hani 1 tlye çalışan masaj koltukları varya avmlerde aynı o etki.sistem aynı. Oturma ve sırt yaslama kısımları hep masaj.alip koltuğunuza yerlestiriyorsunuz.
Bana biri onu alsa ayyy ucarim ucarim sevinçten.

nee formasi yaaa diyor.. tuttugu takimin yeni sezon formasi...hangi takimi tutuyor esin

Erkeklere hediye almak hep zor gelmiştir bana,fazla Seçenek olmadığından.ama ilk aklıma gelen parfüm,traş seti , tespih, zippo çakmak (sigara içiyorsa) ,Eşofman seti, takım elbise giyiyorsa güzel ve şık bir gravat,uzun zamandan beri arzuladığı bir teknolojik aksesuar...

O zaman tamam. Geçen gün mediamark ta koltuğa konulan masaj Pedi gördüm. Denedim var ya süper ötesi birşeydi. Hani 1 tlye çalışan masaj koltukları varya avmlerde aynı o etki.sistem aynı. Oturma ve sırt yaslama kısımları hep masaj.alip koltuğunuza yerlestiriyorsunuz.
Ben sana aliyim canim

Fiyatı ne kadardi

X