- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Ya yalan soyledi canim. Bana sen kimsinki sana yalan soylicem sen boylemi seviyosun ulan beni dediHatanizi anlayinca duzelir, merak etmeyin.. Ozur dileyin, o da daha dikkatli olmasi icin rica edin..
Mesajimi hemen gordu uyuyan adam hemen gorurmuinternet yavaş olduğu için paylaşımı sonra yapmış olamaz mı niye sevgilinize inanmadınız anlamadım
12.30da ortadan kayboldu 1 de durum.paylasti. adam 30 dk cevap vermedi diye mi bu kavga?10 gun once benim dogumgunumdu. Birsuru hediyeler getirdi gezdik eglendik. Bugunde onun dogumgunu. Gece yazisiyoduk 12 bucukta ortadan kayboldu 1de instagramda hikaye paylasmis. Ben cildirdim yazdim ona dalgami geciyosun sen diye oda bana senin canin ayrilmak mi istiyo noldu uyuya kalmisim yazdi yalan soyleme dakikasi yaziyo 5 dk once koymussun dedim yok uyuyodum uyumadab once koydum yeni paylasmis internetin yavas bunu biliyosun dedi inanmadim tartistik bana dediki bugun dogumgunum bunu hakettimmi ben sana boylemi yaptim lanet olsun sana dedi. Hatani anliyana kadar yazmicam dedi.. biticek o zaman dedim tartistik baya yine beni aglatti. Sonra heryerden engelledi bende takmadim lanet olsun ona bende ona ozel cakmak yaptiriyodun ustunde ismi yazili iyiki bi hediye aldi diye kopegi olmami bekledi inanmiyorumda o instagram olayina 3 yillik sevdigim insan bana yalan soyledi diye moralim bozuk kac gundur herseyi ayarladim pastada yaptiricaktim herseyi mahvetti
İnterneti yavaş olduğu için yüklenmemiş, uyandığında neti açmış öyle yüklenmiş olabilir. Wp. tan fotoğraf atınca bile olabiliyo böyle şeyler.10 gun once benim dogumgunumdu. Birsuru hediyeler getirdi gezdik eglendik. Bugunde onun dogumgunu. Gece yazisiyoduk 12 bucukta ortadan kayboldu 1de instagramda hikaye paylasmis. Ben cildirdim yazdim ona dalgami geciyosun sen diye oda bana senin canin ayrilmak mi istiyo noldu uyuya kalmisim yazdi yalan soyleme dakikasi yaziyo 5 dk once koymussun dedim yok uyuyodum uyumadab once koydum yeni paylasmis internetin yavas bunu biliyosun dedi inanmadim tartistik bana dediki bugun dogumgunum bunu hakettimmi ben sana boylemi yaptim lanet olsun sana dedi. Hatani anliyana kadar yazmicam dedi.. biticek o zaman dedim tartistik baya yine beni aglatti. Sonra heryerden engelledi bende takmadim lanet olsun ona bende ona ozel cakmak yaptiriyodun ustunde ismi yazili iyiki bi hediye aldi diye kopegi olmami bekledi inanmiyorumda o instagram olayina 3 yillik sevdigim insan bana yalan soyledi diye moralim bozuk kac gundur herseyi ayarladim pastada yaptiricaktim herseyi mahvetti
Guvenmeyin. Belki baska kizlarda vardir.10 gun once benim dogumgunumdu. Birsuru hediyeler getirdi gezdik eglendik. Bugunde onun dogumgunu. Gece yazisiyoduk 12 bucukta ortadan kayboldu 1de instagramda hikaye paylasmis. Ben cildirdim yazdim ona dalgami geciyosun sen diye oda bana senin canin ayrilmak mi istiyo noldu uyuya kalmisim yazdi yalan soyleme dakikasi yaziyo 5 dk once koymussun dedim yok uyuyodum uyumadab once koydum yeni paylasmis internetin yavas bunu biliyosun dedi inanmadim tartistik bana dediki bugun dogumgunum bunu hakettimmi ben sana boylemi yaptim lanet olsun sana dedi. Hatani anliyana kadar yazmicam dedi.. biticek o zaman dedim tartistik baya yine beni aglatti. Sonra heryerden engelledi bende takmadim lanet olsun ona bende ona ozel cakmak yaptiriyodun ustunde ismi yazili iyiki bi hediye aldi diye kopegi olmami bekledi inanmiyorumda o instagram olayina 3 yillik sevdigim insan bana yalan soyledi diye moralim bozuk kac gundur herseyi ayarladim pastada yaptiricaktim herseyi mahvetti
iyiki bi hediye aldi diye kopegi olmami bekledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?