Dogumgununde ayrildik kim hakli..?

guclukadin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
485
372
18
10 gun once benim dogumgunumdu. Birsuru hediyeler getirdi gezdik eglendik. Bugunde onun dogumgunu. Gece yazisiyoduk 12 bucukta ortadan kayboldu 1de instagramda hikaye paylasmis. Ben cildirdim yazdim ona dalgami geciyosun sen diye oda bana senin canin ayrilmak mi istiyo noldu uyuya kalmisim yazdi yalan soyleme dakikasi yaziyo 5 dk once koymussun dedim yok uyuyodum uyumadab once koydum yeni paylasmis internetin yavas bunu biliyosun dedi inanmadim tartistik bana dediki bugun dogumgunum bunu hakettimmi ben sana boylemi yaptim lanet olsun sana dedi. Hatani anliyana kadar yazmicam dedi.. biticek o zaman dedim tartistik baya yine beni aglatti. Sonra heryerden engelledi bende takmadim lanet olsun ona bende ona ozel cakmak yaptiriyodun ustunde ismi yazili iyiki bi hediye aldi diye kopegi olmami bekledi inanmiyorumda o instagram olayina 3 yillik sevdigim insan bana yalan soyledi diye moralim bozuk kac gundur herseyi ayarladim pastada yaptiricaktim herseyi mahvetti

12.30da ortadan kayboldu 1 de durum.paylasti. adam 30 dk cevap vermedi diye mi bu kavga?
Adamin dogum gununu mahvetmissiniz. Ben olsam bende heryerden siler engellerdim.

İnterneti yavaş olduğu için yüklenmemiş, uyandığında neti açmış öyle yüklenmiş olabilir. Wp. tan fotoğraf atınca bile olabiliyo böyle şeyler.

Saglam bir iliski gibi gelmedi iliskiniz. Karsi tarafa karsi bir guvensizliginiz var gibi.

Ayrica, engelleme demisken yaslar kac?

Guvenmeyin. Belki baska kizlarda vardir.

Yarım saat için sevgilimi doğum gününde üzmezdim, tabi güveniyorsam

Güven tek kullanimliktir canım ve galiba o bu hakkını doldurdu ki 3 yıllık ilişkiniz bir 30 dakika gec mesaj vermesi ile bitmiş. Benden tavsiye gittiyse bittiyse sakin arka na bakma önüne bak

Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgim
Seni çok sevmiştim sen neden bana böyle yaptın
Bir cocuk varya boyle sarki soyleyen konuyu okuyunca o aklima geldi :)
Size gelince eger adam emir erinizse haklisiniz yani nasil yapar bu terbiyesizligi !!
Ama sevgiliniz ise yuh yani sanki yatakta baska kadinla bastiniz? yarim saat uyudu yada uyumadi yada tuvaletteydi yada internet yavasti ama hayat hizliydi bunlar olabilir yani hemen beni kandirdi demeyin, kaldiki dayandiginiz hersey varsayim uzerine, eger cidden internet yavas ise ki olmadigindan emin degilsiniz bitti yani tamamen haksizsiniz.

Güvenmiyomuşsun zaten sen. Ayrıca ne demesini bekliyodun onu anlamadım olayın sonunun böyle olacagını düsünemedin mi?

amma abartmışsınız ya karşılıklı. ayrılmanız en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…