kızlar (sevgilinizin eşinizin)doğum gününü unutsanız naparsınız nasıl telafi edersiniz? Öyle bir fikir verin ki sanki hiç unutmamış gibi yırtayım
Unuttum demekte olmaz, daha beter batırırım
Cıcek sepetınden guzel bırsey gonderkızlar (sevgilinizin eşinizin)doğum gününü unutsanız naparsınız nasıl telafi edersiniz? Öyle bir fikir verin ki sanki hiç unutmamış gibi yırtayım
9 yıllık eşim, doğum günü artık bilindikti diye hatırlatıcıya falan gerek duymamıştım ne bileyimvalla öper kutlar insanlık hali unutmuşum derim, merak etme ilerde o da seninkini unutur, bence özel günler için uyarı gir telefonuna..
ya da yılbaşında beklenmedik bişeyler yaparsın süpriz olur
9 yıllık eşim, doğum günü artık bilindikti diye hatırlatıcıya falan gerek duymamıştım ne bileyim
Çocuk olduktan sonraki ilk doğum günü
Şimdi çocuk doğdu beni unuttun gibi olcak
İnşallah o da sermez
Ben kendi doğum günümü unutuyorum sevgilim hoş görsün o kadarını.
Erkekler pek takmıyor böyle şeylere...
Özel bişey yap durumun iyiyse büyük otellerin balayı odalarından birine rezervasyon yaptır odanın boş olmasını bekledim sana bu süprizi hazırlamak için de güzel seksi çamaşırlarlada geceyi noktala durumum olsa ben yapardım ilk evlilik yıldönümümüze pilanlamıştım ama bir türlü para denkleyemedim hoş olurdukızlar (sevgilinizin eşinizin)doğum gününü unutsanız naparsınız nasıl telafi edersiniz? Öyle bir fikir verin ki sanki hiç unutmamış gibi yırtayım
Not:
*o hiç unutmaz benim doğum günümü, bende onunkini ilk kez unuttum ama başka önemli günleride hiç hatırlamam, evlilik yıldönümlerinide hep o hatırlar kutlar, ben şimdiye kadar bu günler sadece senle ilgili değil ondan unutuyorum arasıra ama bak hiç doğum gününü unuttum mu derdim yırtardım.. sana özel bişeyi unutmam diye saçmalardım
Bunda bozulacak ne var ki işte Doğum günü olduğu için geldiğini sanmış bırak öyle sanmaya devam etsin. Sonra yılbaşında uygun bir konuşmayla ikisini birleştirirsinŞimdi şöyle oldu
Dün doğum günüydü, bende oğlumla annemlerdeydim üç gündür ( başka yakın bir şehir/ iş icabı mecburen)
Dün akşam çocuğu annemde bırakıp tekrar kendi evime döndüm, eşime döndüm demedim güzel bir yemek yaptım sürpriz olsun diye, etrafı topladım temizledim falan, sonra yatak odama gidip uzandım o gelene kadar lambalar kapalıydı
O gelince direk içeriye girip hızla odalara bakmaya başladı sonra yatak odasına gelip güldü biliyodum bugün geleceğini dedi.. bende güldüm sabah erken işim var burda canım işim bitince geri döncem hafta sonu geliriz dedim
Bozuldu, demek o çocuğu getirmeden aceleyle gelişimi doğum günü için sandı galiba
Ben doğum günü olduğunu bugün biraz evvel öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?