Doğumgününü unuttum napsam

cordyceps

Gece gece icat çıkarma, hadi... :))
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
929
685
23
kızlar (sevgilinizin eşinizin)doğum gününü unutsanız naparsınız nasıl telafi edersiniz? Öyle bir fikir verin ki sanki hiç unutmamış gibi yırtayım :KK22:

Unuttum demekte olmaz, daha beter batırırım

Not:
*o hiç unutmaz benim doğum günümü, bende onunkini ilk kez unuttum ama başka önemli günleride hiç hatırlamam, evlilik yıldönümlerinide hep o hatırlar kutlar, ben şimdiye kadar bu günler sadece senle ilgili değil ondan unutuyorum arasıra ama bak hiç doğum gününü unuttum mu derdim yırtardım.. sana özel bişeyi unutmam diye saçmalardım

Son düzenleme:
kızlar (sevgilinizin eşinizin)doğum gününü unutsanız naparsınız nasıl telafi edersiniz? Öyle bir fikir verin ki sanki hiç unutmamış gibi yırtayım :KK22:

valla öper kutlar insanlık hali unutmuşum derim, merak etme ilerde o da seninkini unutur, bence özel günler için uyarı gir telefonuna..
ya da yılbaşında beklenmedik bişeyler yaparsın süpriz olur

Unutturacak bir sürpriz hazırla bir mekanda . Mesela evde koridora kırmızı mumlar, gül yaprakları koy . Kırmızı balonlar al kalpli , birde güzel bir masa hazırla . Küçük notlar vs yaz ev olmazsa bir mekanda yapabilirsin masa süsletebilirsin .

valla öper kutlar insanlık hali unutmuşum derim, merak etme ilerde o da seninkini unutur, bence özel günler için uyarı gir telefonuna..
ya da yılbaşında beklenmedik bişeyler yaparsın süpriz olur
9 yıllık eşim, doğum günü artık bilindikti diye hatırlatıcıya falan gerek duymamıştım ne bileyim
Çocuk olduktan sonraki ilk doğum günü
Şimdi çocuk doğdu beni unuttun gibi olcak
İnşallah o da sermez :KK53:

9 yıllık eşim, doğum günü artık bilindikti diye hatırlatıcıya falan gerek duymamıştım ne bileyim
Çocuk olduktan sonraki ilk doğum günü
Şimdi çocuk doğdu beni unuttun gibi olcak
İnşallah o da sermez :KK53:

daha iyi ya sen öyle yazınca ben yeni sevgilisiniz falan sandım, keşke böyle düşündüğünü bilse, çocuğu insan 9 seneden sonra umursamaz, yılbaşında bi mekan ayarla en iyisi süpriz olur, normalde evde kutluyorsanız tabii

Ben kendi doğum günümü unutuyorum sevgilim hoş görsün o kadarını.

Erkekler pek takmıyor böyle şeylere...

Yılbaşı icin bir mekan ayarla. Sonrasında da bir otel odasi olabilir.
Tabi cocugu bir yere bırakmak lazim.
Bahanen de cocuktan hem doğum gunu hem yılbaşı icin hazırlık yapamam diye bir kerede yılbaşıyla kutliyim istedim dersin. Bence bu şekilde anlamaz.

Bugün mü ? Bugünse henüz geç değil ki :) Hemen bir tatlı yapıp üstüne tarçın veya kakaoyla adını yazarsın, kalp yaparsın. ( Evet cacık konusundan ilham aldım.:KK48: )

Ben kendi doğum günümü unutuyorum sevgilim hoş görsün o kadarını.

Erkekler pek takmıyor böyle şeylere...

Ya bizde mumdu süstü nottu balondu yapmıyoruz zaten :) geçtik o devirleri
Ama mutlaka sarılır öper kutlar güzel bir iki anlamlı şey söylerdim
Yada ara ara buna ek güzel bir pasta ve hediye alırdım
Yada dışarda bir yer ayarlar yemek yerdik

Şimdi söylemedim bile çünkü hiç aklımda yoktu
Bugün abim hatırlattı lafı geçtide
O zmn dank etti

Şimdi şöyle oldu

Dün doğum günüydü, bende oğlumla annemlerdeydim üç gündür ( başka yakın bir şehir/ iş icabı mecburen)
Dün akşam çocuğu annemde bırakıp tekrar kendi evime döndüm, eşime döndüm demedim güzel bir yemek yaptım sürpriz olsun diye, etrafı topladım temizledim falan, sonra yatak odama gidip uzandım o gelene kadar lambalar kapalıydı
O gelince direk içeriye girip hızla odalara bakmaya başladı sonra yatak odasına gelip güldü biliyodum bugün geleceğini dedi.. bende güldüm sabah erken işim var burda canım işim bitince geri döncem hafta sonu geliriz dedim
Bozuldu, demek o çocuğu getirmeden aceleyle gelişimi doğum günü için sandı galiba

Ben doğum günü olduğunu bugün biraz evvel öğrendim

Not:
*o hiç unutmaz benim doğum günümü, bende onunkini ilk kez unuttum ama başka önemli günleride hiç hatırlamam, evlilik yıldönümlerinide hep o hatırlar kutlar, ben şimdiye kadar bu günler sadece senle ilgili değil ondan unutuyorum arasıra ama bak hiç doğum gününü unuttum mu derdim yırtardım.. sana özel bişeyi unutmam diye saçmalardım
Özel bişey yap durumun iyiyse büyük otellerin balayı odalarından birine rezervasyon yaptır odanın boş olmasını bekledim sana bu süprizi hazırlamak için de güzel seksi çamaşırlarlada geceyi noktala durumum olsa ben yapardım ilk evlilik yıldönümümüze pilanlamıştım ama bir türlü para denkleyemedim hoş olurdu

Şimdi şöyle oldu

Dün doğum günüydü, bende oğlumla annemlerdeydim üç gündür ( başka yakın bir şehir/ iş icabı mecburen)
Dün akşam çocuğu annemde bırakıp tekrar kendi evime döndüm, eşime döndüm demedim güzel bir yemek yaptım sürpriz olsun diye, etrafı topladım temizledim falan, sonra yatak odama gidip uzandım o gelene kadar lambalar kapalıydı
O gelince direk içeriye girip hızla odalara bakmaya başladı sonra yatak odasına gelip güldü biliyodum bugün geleceğini dedi.. bende güldüm sabah erken işim var burda canım işim bitince geri döncem hafta sonu geliriz dedim
Bozuldu, demek o çocuğu getirmeden aceleyle gelişimi doğum günü için sandı galiba

Ben doğum günü olduğunu bugün biraz evvel öğrendim
Bunda bozulacak ne var ki işte Doğum günü olduğu için geldiğini sanmış bırak öyle sanmaya devam etsin. Sonra yılbaşında uygun bir konuşmayla ikisini birleştirirsin

Back
X