doğumlarımızı hangi hastanede ve doktorla yapacağız?

bu hafta gelmezse 42.hafta 10 mart akşam sezeryan avcılar hospital

Son düzenleme:

hastane beni çook şaşırttı. ödedeğimiz para astronomikti verilen hizmet VIP hizmetiydi. çook memnun kaldım. yok böyle hizmet. ne kelebeği takarken hissettim ne iğneleri elleri nasıl hafifti ( ki damarlarım görünmediği ve ince olduğu daha önceki birçok hastanede sorun yaşadığım düşünülürse)
tüm çalışanlar çok ilgili. 2 saatte bir hem bebeği hem beni kontrol ettiler. her gün oda temizlendi. ebeler -hemşireler harikaydı.hep yardımcı oldular. sadece oda çok sıçaktı o da kızım içindi mecburen katlandık.

Yeşil Elma, senin doğum ne zamandı? Hizmet hastanesiyle alakalı görüşlerini bizimle paylaşabilir misin?

Bende avcılar hospital a kontrole gidiyorum 9 haftalık hamileyim.nil hanıma gidiyorum.dogumu orda yapmayı düşünüyorum ama kararsızım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu hafta gelmezse 42.hafta 10 mart akşam sezeryan avcılar hospital

Bende avcılar hospital a kontrole gidiyorum 9 haftalık hamileyim.nil hanıma gidiyorum.dogumu orda yapmayı düşünüyorum ama kararsızım

Delta Hospital Tahir Tosyalı, daha önce Şifa Hastanesinde çalışıyordu, normal doğum yapmıştım orda.İnşallah burda da aynısı olur.

memorıal da kesınlıkle nesrin feneri onermem .Ulasmak mümkün değıl ben 2 kez arama maıl atmama rağmen ve hastane randevu bılgısıne baktığımda o gün 3 hastası gorünmesı ve üstelık amelıyatta da değl (hastane sekreterlığınden oğrendım)yerınde olmasına rağmen ne maılıme cevap verdı ne telefonla gerı donüs oldu .Acıl bırseyım olsa ulasmak cok zor .Yüzünüze gülüyor o kadar .Ultrasonda bebeğın cınsıyetıne bakacaktı karnımı oyle bır salladı kı bebek korkudan napacagını sasırdı .Memorıalın adına cok güvenıyor ama bu ilgisizlik ve rahatlıkla kımse ona gitmeyecektir.

ankara gazi üniversitesi hastanesi dr deniz karçaaltınçaba ile doğum yapacağım
o kadar hastane gezdim ankarada beğenmedim ama gazinin yenidoğan ünitesi doğum salonu
özel oda imkanı ve odaları çok steril

Ben de Gazi Üniv de Deniz Hocayla düşünüyorum. Siz sezaryan mı olacaksınız?
Bende kan pıhtılaşması var ve riskli gebelik için gideceğim. Deniz hanım nasıl, önerir misiniz? Ben de ona gitmeyi düşünüyorum.

Hamilelik öncesi çok şükür bir sıkıntım olmadı ve kadın doğuma muayene olmamıştım hiç. Evde test yapıp gebelik takibine Ataşehir Kadıköy Şifa'da başladım. Doktorum Yasemin Yakut. Başlarken bana söylediği "Sen hasta değilsin, gebesin. Bu yüzden hiçbir şey yasak değil." demesi eşim ve bana oldukça mantıklı geldi, güven verdi. Takiplerim ve tahlillerim de öyle sık sık olmadı. Akıllı telefonlar için olan gebelik takip uygulamalarıyla da zaten biliyordum bedenimde ve bebeğimdeki gelişmeleri. Çok şükür 32.haftaya geldik sağlıkla. Bir sonraki kontrolümde doğum şekli konusunda muayene ve kararları konuşacağız. Bebeğim ve benim için en sağlıklısı nasılsa o şekilde bir doğum isterim. Rabbim cümlemize hayırlı, sağlıklı, kolay doğumlar nasip etsin inşallah

İzmir Medikal park _ Vedat bey ile doğum yapacağım kısmetse :)

Ben 2013 mayısta doğum yaptım
Doktorum nil hanımdı ve avcılar hıspital de yaptım.suni sancı ile Epidural normalde doğum yaptım doktorumun yönlendirmesiyle
Ben nil hanımdan çok memnundum bi kere çok tecrübeli ve güleryüzllü
Herkes bana sezeryan yanlısı olduğunu benide normal doğurtmayacağını söyledi ama öyle olmadı.ben çok güvendim ve baska doktora hiç gitmedim tek dezavantajı çok yoğun randevulu bile gitseniz 3-4 saat beklediĞiniz Bile oluyor

merhaba. ben bahçelievler nisa hastanesine gidiyorum mürvet hanıma. tercih etme nedenim ise normal doğum istemem. şuan 24+1 iz inşallah oğlum olucak. doktorum çok iyi hastanede çok ilgileniyolar. tavsiye ederim. yengemde hamile 38. haftadı oda aynı yere gidiyo heran doğurabilir :))

Bende kan pıhtılaşması var ve riskli gebelik için gideceğim. Deniz hanım nasıl, önerir misiniz? Ben de ona gitmeyi düşünüyorum.

Merhaba bilmiyorum doğum yaptınız mı ama biraz geç gördüm çünkü sorunuzu... Deniz hanıma 2-3 defa gittim ilgil bi dr.a benziyor ama sezaryan yanlısı olduğunu gördüm maalesef... Koru Hastanesinde Dr. Ümit Korucuoğlu ile sezaryan sonrası normal doğum yaptım. Kesinlikle gönül rahatlığı ile tavsiye ettim bir doktor... Keşke ilk doğumumu da onunla gerçekleştirseydim diyorum...

Henüz 20 haftalığız :) deniz hanımla doğum konusunu konuştum. Sezeryan isteyene itiraz etmiyor sanırım. Ama ben normal istediğimi söyledim. Bakalım ne diyecek. Hiç istemiyorum ben sezeryan. Allah mecbur bırakmasın inş.

Gazi'de Deniz Hanım'a giden arkadaşlar biraz bilgilendirebilir mi ? Muayene ücreti ne kadar ödeniyor, doğuma doktor girebileceğini söyledi mi, son olarak normal doğuma mesafeli mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…