İstanbul Memorial hizmet hastanesinde yapacağım
hastaneye bende güvenmiyorum ama son yıllarda devlet hastanelerine de güvenim kalmadı. güvenebildiğim tek insan türkan hanım. işin içinde o olduğu için çok rahatım hiç korkum yok. daha önce türkan hnm la arkadaşımın doğumunda yanındaydım.ona güvenim tam yoksa ben bayağı uzaktayım sadece doktorum için oraya geliyorum.
bebeği hastanden çıktıktan sonra başka hastaneye muayene götüreceğim. bulabilirsem iyi bir bebek doktoruna onu bulamazsam devlet hastanesine muayene ettireceğim tekrar.
şimdi 0-18 yaşına kadar bebeğimle ilgilenecek doktor arayışındayım.
ne kadar zayıf ? var mı bir sebebi ?
benim preeklamsi-tansiyon riskim vardı. aylarca gelişmemesinden korktuk ama şimdiden benim doğdugum kiloya ulaştı sıpa. şimdi ben de büyük olacak diye korkuyorum. 2 kg lar ne güzel hemen doğuruyor ama bebeğin gelişimi için en ideal gene 3 -3.5 doğması tabi
kısmet artık
Selamlar hanımlar. . Ben yenibosna nisa hastanesinde dr. Mürvet Hakyemez e gidiyorum..
Yeşil Elma, senin doğum ne zamandı? Hizmet hastanesiyle alakalı görüşlerini bizimle paylaşabilir misin?
bu hafta gelmezse 42.hafta 10 mart akşam sezeryan avcılar hospital
ankara gazi üniversitesi hastanesi dr deniz karçaaltınçaba ile doğum yapacağım
o kadar hastane gezdim ankarada beğenmedim ama gazinin yenidoğan ünitesi doğum salonu
özel oda imkanı ve odaları çok steril
Bende kan pıhtılaşması var ve riskli gebelik için gideceğim. Deniz hanım nasıl, önerir misiniz? Ben de ona gitmeyi düşünüyorum.Ben de Gazi Üniv de Deniz Hocayla düşünüyorum. Siz sezaryan mı olacaksınız?
Ben 2013 mayısta doğum yaptımBende avcılar hospital a kontrole gidiyorum 9 haftalık hamileyim.nil hanıma gidiyorum.dogumu orda yapmayı düşünüyorum ama kararsızım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende kan pıhtılaşması var ve riskli gebelik için gideceğim. Deniz hanım nasıl, önerir misiniz? Ben de ona gitmeyi düşünüyorum.
Henüz 20 haftalığız :) deniz hanımla doğum konusunu konuştum. Sezeryan isteyene itiraz etmiyor sanırım. Ama ben normal istediğimi söyledim. Bakalım ne diyecek. Hiç istemiyorum ben sezeryan. Allah mecbur bırakmasın inş.Merhaba bilmiyorum doğum yaptınız mı ama biraz geç gördüm çünkü sorunuzu... Deniz hanıma 2-3 defa gittim ilgil bi dr.a benziyor ama sezaryan yanlısı olduğunu gördüm maalesef... Koru Hastanesinde Dr. Ümit Korucuoğlu ile sezaryan sonrası normal doğum yaptım. Kesinlikle gönül rahatlığı ile tavsiye ettim bir doktor... Keşke ilk doğumumu da onunla gerçekleştirseydim diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?