Kocaeli Medicalpark hastanesi Burhan Şeker
Ozgee_34 Kocaeli dediğin Gebze Medical Park mı canım?
Ben de İzmit'te yeni açılan Vm Kocaeli Medical Park'a gideceğim kısmetse, doktorum Lütfiye Ünlü Civak Cihan Hastanesi'nden oraya geçti.
Hastane ortamı, fiyatlar nasıl?? Bilgi verebilir misin?
Canım evet Gebze Medical Park.
Ben Polis eşi Olduğum için emniyetle anlaşmalıymış bu Yüzden yaklaşık yarı yarıya indirimli giriyorum.
Fakat Burhan bey diğer doktorlara göre muayene ücreti çok daha Pahalı.
Direk indirin uygulandığı için normal fiyatlarını bilmiyorum tatlım. Muayene 120 TL olabilir ama kesin emin Değilim.
Hastane Gebze'nin en güzel en lüks hastanesi.
Mis gibi.
Hemşireler konusunda pek denk gelmedim geldiğim kişide oldukça suratsızdı fakat doktorum oldukça iyi bir doktor bu Yüzden Orayı tercih ettim.
Anladım canım, sağol verdiğin bilgiler için.. bir daha muayene tarihim eylülde.. gittiğimde göreceğim bakalım..
Buraya mı geliyorsun canım?
Doktorun kim?
Merhaba ben de Erdinç Ateş de doğum yapmayı düşünüyorum siz doğum yapmışsınızdır Nasıl memnun kaldınız mı benim ikinci doğumum ilki sezaryendi bu da öyle olacak muhtemelen bir de Karabük'te bildiğiniz memnun kaldığınız güzel saç kesen bayan kuaför var mı yani kesim yapanın bayan olmasını istiyorum şimdiden sağolunevet erdinç bey için hep aynı şey söyleniyor ama benim çok yakınım 2 kişi biri görümcem 4 dogum yaptı hepsi normal en snuncusunda yalvarmış erdinç beye sezeryan yapın diye yapmamış..ben memnunum canım doktorumdan bence gayet bilgili ve cesaretli zaten özelde de gidecek başka da doktor yok.ayrıca alışveriş yerleri için kesinlikle kares ve ya oneli biliyosundur oralara gitme çok pahalı eger biliyosan esentepe mahallesinde süslü ve sezer bebe magazalrı var aynı kalitede ürünleri ordan yarı fiyatına alabilirsin.
Merhaba deniz hnmdan memnun kaldiniz mi? Preeklampsi yaşadım ilk hamilgimde ona gitmeyi düşünüyorum.Bende kan pıhtılaşması var ve riskli gebelik için gideceğim. Deniz hanım nasıl, önerir misiniz? Ben de ona gitmeyi düşünüyorum.
Evet, çok memnundum. Yurtdışına gidince son dönemlerimde başka doktora devam etmek zorunda kaldım. Ama şu an gitmem gerekse yine Deniz Hanıma giderdim.Merhaba deniz hnmdan memnun kaldiniz mi? Preeklampsi yaşadım ilk hamilgimde ona gitmeyi düşünüyorum.
karabük özel medikar hastanesi erdinç ateş
Merhaba ben de Erdinç Ateş de doğum yapmayı düşünüyorum siz doğum yapmışsınızdır Nasıl memnun kaldınız mı benim ikinci doğumum ilki sezaryendi bu da öyle olacak muhtemelen bir de Karabük'te bildiğiniz memnun kaldığınız güzel saç kesen bayan kuaför var mı yani kesim yapanın bayan olmasını istiyorum şimdiden sağolun
Merhaba deniz hnm dan memnun kaldiniz mi riskli gebelik geçiricem preeklampsi öyküm var doğuma girdi miHenüz 20 haftalığız :) deniz hanımla doğum konusunu konuştum. Sezeryan isteyene itiraz etmiyor sanırım. Ama ben normal istediğimi söyledim. Bakalım ne diyecek. Hiç istemiyorum ben sezeryan. Allah mecbur bırakmasın inş.
nasıl bir doktor bende özel ümiti düşünüyorum mehmet zaferi tavsiye ediyolar beni.eskişehir özel ümit hastanesi gülbin erol doktorum.
Evet, ilk 6 ayımı Deniz hanımla geçirdim ve çok memnundum. Eğer doğum sezaryen olursa giriyor. 6 aydan sonra yurt dışına gittiği için Merih Bayram ile devam ettik ama onu pek tavsiye etmem. Deniz hoca çok daha hassas bir doktor.Merhaba deniz hnm dan memnun kaldiniz mi riskli gebelik geçiricem preeklampsi öyküm var doğuma girdi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?