• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogummu bu lütfen yazin

Perizekaaaali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
319
25
38
Adana
Arkadaslar biraz önce ic camasirim islandi ama Afedersiniz kokladm idrar falan değil daha kaygan bişeydi. Hemen vcye gittm yine afedersiniz isal olmuşum bide benden baya yogun bi sekilde sarimsi akinti geldi ama cok geldi sancim yok cok cok hafif kasigimda batma var herkes oruc diye kimseyi uyandirmadim biraz gecsin diyorum sizce bu nedir dogummu basladi acaba ne yapim simdi ben sanci yok gidimmi hastaneye 40haftalik gebeyim lutfen bise yazin

allahım hayırlara vesile etsin
canım doktorunu ara
ne desek dogru olmaz ara doktorunu

canım neyi bekliyorsun oruç diye bebeğinden önemli mi .kimse orucunu bozmaz seni doğruca hastaneye götürsünler ne olur ne olmaz.
zaten 40 haftalıksın günün gelmiş . ablamın da öyle olmuştu sancısı yoktu ama nişanı gelmişti

canım öncelikle işaretler gelmiş sanırım zaten 40. haftandaymışsın hayırlı kolay doğum versin rabbim.ama 2.ye hamile bir anne adayı olarak nacizane tavsiyem suyun çok aşırı gelmiyorsa sancını bekle birkaç saat çünkü gidince hemen alttan bakmaya başlıyorlar (bende öyle olmuştu enazından) bu da geriyor insanı zaten öyle pat diye doğmuyor bebek.ılık bir duş al hafif bişeyler ye gücün olsun.

canım öncelikle işaretler gelmiş sanırım zaten 40. haftandaymışsın hayırlı kolay doğum versin rabbim.ama 2.ye hamile bir anne adayı olarak nacizane tavsiyem suyun çok aşırı gelmiyorsa sancını bekle birkaç saat çünkü gidince hemen alttan bakmaya başlıyorlar (bende öyle olmuştu enazından) bu da geriyor insanı zaten öyle pat diye doğmuyor bebek.ılık bir duş al hafif bişeyler ye gücün olsun.

Canim bende öyle düşünüyorum bide gidince suni sanci verirler diyorum suyum az geldi bebeğim oynuyor sancilarda az biraz yogunlassin diyorum ama bilemiyorumda su gelince bebek susuz kalir diyede korkuyorum ama az geldi. O gelrn sari akinti nisanmiydi sence ilk gebeligim bilemiyorum esim uyanik zaten yanimda bekliyor benide panik yaptiriyor.

Saolun arkadaşlar ilk gebelik bilmiyorum ondan yazdim doktoru aramadim daha gidip suni sanci verirler diye korkuyorum suyum az geldi biraz daha bekleyim dedim ama esim panik yapiyor zaten allah razi olsun hepinizden inşallah sagsalim dogururum

Canım ben son haftalar mecburi sezeryan oldum ama çok araştırdığım için yazmak istedim. Nişan kahverengimsi olur, senin akıntı şeklindeyse nişan değildir o. Bir de nişandan sonraki günler doğum gerçekleşirmiş, 1 hafta içinde diyebiliriz. Yani bence bugün doğum olmaz :D Tabi suyun gelmeye devam ederse mutlaka gitmelisin,sızıyor olabilir

Canim bende öyle düşünüyorum bide gidince suni sanci verirler diyorum suyum az geldi bebeğim oynuyor sancilarda az biraz yogunlassin diyorum ama bilemiyorumda su gelince bebek susuz kalir diyede korkuyorum ama az geldi. O gelrn sari akinti nisanmiydi sence ilk gebeligim bilemiyorum esim uyanik zaten yanimda bekliyor benide panik yaptiriyor.

benım kuzenınde az bı su gelmiş bızım bebiş içerden yırtmış keseyı sonra teyzesınemı ne söylemiş oda hemen hastaneye göturmüş bebegı aldılar hemen bence sızde bı doktora görunun

kızım doktora gitsene ne bekliyosun 40 hafta e doğum gelmiş artık ben 31+1 de doğum yaptım aynı şekilde suyum geldi hiç bekleme bence

Doğum suyunun gelmesi başka akıntı başka bir şeydir..

Doktorunun sana verdiği bir gün yok mu 40 haftalık hamileysen doğum tarihinin belli olması lazım.

Dogurdum kizlar cok sağolun suyum azalmis bebegin basida yukarsaymis sezeryan yapti doktor belden uyusturdu kizim 3900 cok tatli maşallah allah herkese nasip etsin sagligida cok iyi allaha şükür dogum yapacak herkese allah kolaylik versin bu mutlulugu herkes yazar inşallah

Ayy cok sevindim yaaaa anlatamammmmmmm
Allah anali babali saglikli cook mutlu bi bebis yapsinnnn cok gecmis olsun sizede :nazar::nazar::nazar::27:

Dogurdum kizlar cok sağolun suyum azalmis bebegin basida yukarsaymis sezeryan yapti doktor belden uyusturdu kizim 3900 cok tatli maşallah allah herkese nasip etsin sagligida cok iyi allaha şükür dogum yapacak herkese allah kolaylik versin bu mutlulugu herkes yazar inşallah

hayy maşşaalllaahh..:nazar:
gözünüz aydın...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bunu hiç unutmicammm...:9::9::9:

Hadi gozunuz aydin... 😊 darisi basima saglikla insallah 38+1 im bende ... 🙏

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne güzel bir heyecana tanıklık etti forum :kkk:
Güzel bir günde doğdu allah bağışlasın yavrunuzu uzun ömrü olsun hayırlı evlat olsuun :nazar:

Back
X