• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogummu bu lütfen yazin

Dogurdum kizlar cok sağolun suyum azalmis bebegin basida yukarsaymis sezeryan yapti doktor belden uyusturdu kizim 3900 cok tatli maşallah allah herkese nasip etsin sagligida cok iyi allaha şükür dogum yapacak herkese allah kolaylik versin bu mutlulugu herkes yazar inşallah

Ay allah analı babali büyütsün canım. .onceki kontrollerde aşağıda miydi peki heyecan yaptım yaaa

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Allah analı babalı büyüsün canım darısı bize :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vallahi tüylerim diken diken oldu. An be an yaşadık seninle bu mucizeyi :)
Canım benim, Allah kızına güzel yazılar yazsın, bi ömür sizlere bağışlasın.
Hayırlı uğurlu olsun, Allah bu duyguyu yaşamayı isteyen ve hakeden herkese yaşatsın inşallah :)

Allah razi olsun sizden valla bugune kadar hep yardimci oldunuz iyiki varmis bu site. Basi hep asagidaydi yine asagida ama suyum azalms ya suni verirsem inmesi zor olur dedi yani cikmasi kilosuda iyi olunca bende sezeryan istedim gecen arkadas normal yapmsti burda yazdi kolu incimis ondan korktum. Ay cok guzel bi duygu allah herkese nasip etsin ya o agladikca agliyorum. Ama kizlar sütüm yok:(( veriyoruz cekiyor bise yok mama verdik. mecburen sekeri duser dedi doktor. Inşallah sütüm gelir.

merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908

Allah analı babalı büyütsün sizin adınıza cok sevindim masallahhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

Back
X