doğumu bekleyen anne adayları, rüyalarınız ne alemde?

MonalisaSmile

sɹǝʇnqıqpunloʎʎǝs&#6
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
3.653
23
108
İstanbul
hamilelikte garip garip rüyalar görülür diye duyardım hep. ama ben normalde çok rüya gören bi insan olmama rağmen bi değişiklik farkedemedim. arada bir bu konuya takık olduğum için herhalde bebeğimi emzirmeye çalıştığımı görüyorum. bazen emebiliyo bazen ememiyo falan. dün gece de çocukcağız
emiyodu ama süt gelmiyodu:50: geçen gece de bi konuyla iligili iş yerime gitmem gerekmiş. ben gitmişim geri geldiğimde bebeğimi mamayla besleyip kocaman etmişler ama ben emzircektiimm diye üzülüyorum halbuki en fazla bi kaç saat ayrı kalmışım. işte böyle böyle rüyalar. doğuma 9 gün kaldı, bakalım başka neler görücem.

Canım bence hamilelikte neye takıosan onu görme olayı var..:D Ben de görüntüme takık durumdayım.Devamlı doğuruyorum ya göbek kalıo ya heryerini çatlaklar sarmış,sarmışım,inanılmaz haldeyim :D.. bir de bunun nedeninin bilmiyorum ama hep erken doğurduumu görüyorum.Böyle bir tehlikede yok ama ben görüyorum işte.. :)).. bebeğimin erkek olucaını da rüyamda görmüştüm mesela.. Bazen büyümüş halini görüyorum :)).. Bir de sigarayı bebeği öğrenince bıraktım,içmemeye çalışıyorum.Eskiden günde 1 buçuk paket içerdim.İlk zamanlar çok zorlandım kesmeye çalışınca,rüamda deli gbi sigara içip rahatladımı görüodum ama o dönemi geçtim :)).. Bazen içki içmeyi özlediimde de gece rüamda deli gibi içip eğlendiğimi falan görüyorum hehehe..Ya çok garip bişey..bilinçaltı tamamen..Bunun yanında kabus gördüğümde oldu ama çok değil,herkes kadar diyim..:) çok ilgimi çeken bir konudur ondan yazdım uzun uzunn :)) Ben rüalarımın çıktıına inanıorum,tabii bazı deli saçması olanların dışında..:) böle içten gördüüm rüyalar çıkıyor..Fala da inanırım,baktıklarım çıkar..İnanç meselesi tabii

bak kabus deyince hatırladım şimdi geçen gece ben de kabus gibi bişey gördüm. üç harflilerle ilgili bişeydi. baya korktum.hamilelikte böyle şeyler görülür diye bildiğim için hep tetikteyim zaten.korkmaktan korkuyorum :27:

HAMİLELİKTE GÖRÜLEN RÜYALARIN PEK ANLAMI YOKMUS OLE DUYDUM HAMİleleri, çocukları ve yaslıları seytan daha kolay kandırabılıyomus.

Back
X