dogumu nerde yapmaliyim

sajna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
17
8
1
34
iyi günler hanimlar. su an hamileyim bir dogu ilinde kaliyoruz. dogumu burda mi yapayim yoksa eşimin memleketinde mi. esimin memleketinde her türlü hastahane var tam teşekküllü hastahaneler. ama buradaki özel hastanede bile ayrintili ultrason çekmiyorlar.
diger bi yandan bakinca 9 aylik hamile oldugum da kendi evimde rahat rahat yatip kalkarim veya doğumdan sonra istedigim gibi dinlenirim. esimin memleketinde kayinvalidemlerde rahat edemem yatip kalkamam dogumdan sonra istedigim gibi dinlenmem.
not: kayinvalidemin bir yatak odasi var bir salonu.

Yakin illerde olanaklar nasil? Ben de doguda ilcedeyim ile gidip geliyorum dr icin

Doğum yaparsan yanına gelip kim kalacak?
Buna göre değişir bence.

İmkanın varsa kendi evin bence.

Kendi evine yakin bi hastanede yap dogumunu. Rahat edemezsin kv ve kp ile.
Bide onlarla kalmiyo bi ton misafir gelir gider..

Anneniz kız kardeşiniz yok mu acaba

en yakin iyi Hastanesi olan il 4 saat uzaklikta ve kalacak ver meselesi var tabi

annem gelir tabi yanima ama burada yaparsam gelir kayınvalidemlerin orda yaparsam evin ici bi dolu insan olur kalabalik olur diye gelmek istemezler

ben olsam kendi olduğum yerde yapardım doğumu..
insan kendi evinde gelenden gidenden rahat edemiyor kv evini düşünemiyorum bile.. rahat yatamazsın emziremezsin her kafadan bir ses çıkar.. bebek bu gece kırk kere kalkar gündüz o uyurken uykumu alayım dersin yatamazsın..

• Beğen
Reactions: anu
iyi günler hanimlar. su an hamileyim bir dogu ilinde kaliyoruz. dogumu burda mi yapayim yoksa eşimin memleketinde mi. esimin memleketinde her türlü hastahane var tam teşekküllü hastahaneler. ama buradaki özel hastanede bile ayrintili ultrason çekmiyorlar.
diger bi yandan bakinca 9 aylik hamile oldugum da kendi evimde rahat rahat yatip kalkarim veya doğumdan sonra istedigim gibi dinlenirim. esimin memleketinde kayinvalidemlerde rahat edemem yatip kalkamam dogumdan sonra istedigim gibi dinlenmem.

Bulunduğun yerdeki hastane tam teşekküllü değilse kv dende olman daha iyidir
Bir komplikasyon olsa ne yapacaksınız o an
Doğumu orada yapar üç beş gün sonra geri dönersin, çok uzun kalman şart mı ki

Kendi evinizde yapin, anneniz gelsin.
Kvdeyken aileniz dogumunuzda rahat rahat bulunamicak bile.
Annem varken baskasi yardimci olsun istemezdim.
Kaldi ki kendi evimde de degilken.

Ben olsam kendi bulunduğum yerde yapardım. Lohusayken kv kp çekilmiyor.

K.valide yanında doğum yapmış biri olarak asla diyorum. Benim özel odam vardı elimi hiçbirşeye sürmüyordum ama yine olmuyor. O hormonlarla hiç olmuyor. Anneniz yanınıza gelsin. En rahatı o

Kendi memleketinde yapsan?

Back
X