Doğuma Hazırlık doğumu yaklaşan hamiileler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bence tam başlama zamanı. Daha fazla ağırlaşmadan almaya başla derim. Sonra gezerken çok yoruluyo insan. Hele bir de kararsızsan. :)

ben 35 haftalık hamileyim...

herşeyim hazır bu akşamda beşiğimiz gelcek inşallah...

doğuma gidebilirim yani....

yok yok allahım zamanında ve hayırlı kolay doğum nasip etsin hepimize...

ama sende geciktirmeden erşeyini al....

allah korusun erken doğum yapma ihtimalinide düşün canım....

Arkadaşlar ben de 35 haftalık hamileyim.
Gelecek hafta NST ye bağlıycak doktorum.
Doğumu sezeryan istedim. Aralıkın son haftası veya ocakın ilk haftası gibi alırız dedi doktor. Hepimizi Allah kurtarsın ne diyelim.

ben 35.haftamdayım.ufak tefek birkaç eksik dışında herşeyimiz hazır.doğum çantamı hazırladım,bir kenarda hazır bekliyor.bebeğimin tüm eşyalarını yıkadım yerleştirdim.beşiği kozmetikleri herşeyi hazır.çok gecikmeyin bence,ne olur ne olmaz.hem son günlerde alışverişte zor,yıkayıp ütülemekte zor olur belki bilemiyorum

30.haftama gırıyorum yarın bıtek odası kaldı oda 15 gune gelıcek...
bıde bebek sekerlerı ve sepetı war onuda malzemelerını alıp kendım yapıcam zaten.
gerısı tamam gecen haftasonu tamamladım 1 hafta ıcınde halloldu kalanı...

canım bence başla ancak alırsın yıkayıp ütülersin bide insan yok odası yok beşiği güzel olsun istediği için biras abartıp fazla geziyoo en azından bende öylee oldu kaydirigubbakcemile3 son zamana bırakma hem çabuk yorulursun hemde için rahat olur strese girmezsin... inş. herşey istediğin gibi olur opuyorumnanaktan

bende 7. ayımdayım hala başlamadım odası falan tamamda kılık kıyafet çantası falan eksik birgün şu havuzlu hana gitmeyi düşünüyorum herkes orayı söylüyor bakalm nasılmış fiyatlar...

ben 35 haftalığım çok sabırsızım 1 ay önce herşeyim hazırdı hastane çantam bile ama şimdi çok boşlukta hissediyorum daha fazla bişey almamam lazım ama görünce dayanamıyorum,ilk gerekli olacak şeyleri alıp diğerlerini sonraya bırakmak daha mantıklı sanırım insan sürekli bişey almak istiyor .

arkadaşlar ben 27+5 im bebek için ve doğum çantası için gerekli olanları bana yazarmısınız. benim sadece bir tane hastane çıkışım var kaç tane almamız lazım.

sumeyracım hastane cıkısı 2 tane var bende, chiccodan da indirimden bir tane alıcam, gerisi zaten hediye gelir
bizim de şu anda beşiğimiz odamız takımımız herşeyimiz hazır, kıyafetleri de çok önceden yıkadım ütüledim. şimdi boş boş oturuyorum allahtan battaniye örüyorum bebişime yoksa sıkıntıdan patlıcam

hamiş olduğumu öğrendiğimden beri her çarşıya çıktığımda ne gerekliyse aldım
öle kıvır şeyleri doldurmayın ne gerekiyosa onu alın kızlar çünkü çok çabuk büyüyolar bide hediyeleri oluyo
37 haftamdayım şuan hiç bi kesiğimiz yok çok şükür çantamızda hazır bekliyoruz prensesimizi :ecrin_bebek:

arkadaslar cok agırlasmadan alısverısı yapın bence. bana 7. ayın dolmadan yapma etme dedıler, bugun 27+6dayız ve erlken dogum rıskım var 1 haftadır yatıyorum.. allahtan bır kac parca almıstım.. onumuzdekı haftalar hep yatıcam artık alısverıse cıkamam, annem aldı hastane cıkısımızı falan.. bence kendınızı cok yormadan azar azar alın.. ve ne olursa olsun ayakta kalmayın.. ben ayakta kaldıgım ıcın erken dogum rıskı cıktı..

Bende suan 37.haftama girdim herseyimiz hazir çok sükür bizde kizimizi bekliyoruz sabirsizlikla
bende her alisverise çiktigimda biraz biraz aldim bencede son aylara pek birakmayin

allah hepimize saglikli bebeklerimizi kucagimiza almak nasip etsin hemde en az acili bi sekilde:) yarin 40 hafta doluo hala ses yok benim hanimefendiden.. simdiden naz yapio sanirim sali gunu gel dedi dr ins dogum moduna girmis olurumda cok yorulmam:) allah yardimcimz olsun skerler

slm kızlar bende 37. haftadaym çok heycanlıyım kızımın çogu şeyini aldım şimdi kızımı bekliyorum ismini bulamadık daha bana isim önerileriniz varsa bekliyorum

bencede hemen basla canım ben 30 haftamda herseyını bıtırmıstım 31 haftamda yıkadım ve utuledım tabı utulemek bır kac aksamımı aldı gıttıkce agırlascaksın sona bırakma sonrdan ekndını bıle hareket ettırmekte cok zorlancaksın:) 4subatta benım dogumum var sezeryn olcam allhım hepımıze hayırlı ve kolay dogum nasıp etsın

ben de 31.haftamdayım.birkaç ufak eksik dışında herşeyimiz tamam.arkadaşların dediği gibi yıkayıp ütülemek birkaç günümü aldı ve çok yorucuydu.son haftalara bırakılmaması gerekiyor.2 hafta sonra izne ayrılıcam.o zaman da şekerlerimizi yapıcam.hepinize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…