Doğuma Hazırlık doğumu yaklaşan hamiileler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
33. haftama girmiş bulunmaktayım hiç bi eksiğimiz kalmadı şükür sömestrda da yıkanıp ütülenecek we hastane çantam hazırlanacal yani 20gün sonra 36 haftama girmeden herşey bitmiş olcak umarım çok bekletmez...
ilk alışwerişimizi 24-25 haftada yaptık sanırım heyecandan duramadık.. dah sonrada çıktıkça aldım bişeyler çoğunu annem tamamladı zaten.
we bir tawsiye zıbından çok çıtçıtlı body tercih edin zıbınlar üste doğru kayıyormuş sırtı falan açlıyormuş bncede çıtçıtlılar daha kullanışlı. en çok onlardan kullanacağız en çok onlar kirlenecek bol olmasında fayda war.

32 haftaligim 1 aydir yavas yavas almaya baslamistim ama ciddi olarak daha bugün aldim..yeni yaptim sayilir yani alisverisi....cok yoruluyorum agirlasmadan hepsini alim dedim ama tecrübesiz olduugm icin sanirim biraz az giyisi almisim tekrar gitmek cok zor gelcek....

arkadaşlar enim daha edinci ayda hazrdı herşey.yedi aylık riski yaşadık.ama şuan 34. haftanın içindeyim ve zaman sanki geçmiyor.bir an önce geçsin istiyorum....

merhaba arkadaşlar allah herkezi hayırlısı ile kurtarsın bebeklerine kavuştursun. Bende 39. haftayı bitirmek üzereyim. Beklemek çok zor.... Biz herşeyi erkenden hazırlamıştık 28-30. haftalarda... erken doğum riski nedeniyle. Şimdide bekle bekle gelen yok :) Gerçi insan ağırlaşıyor son zmanalrda iyiki de erkenden hazırlıkları yapmışız.

bu zaman geçmemesi çok garip birşey. 30. haftaya kadar öyle hızlı geçiyordu ki şaşırıyordu. ama 31, 32 den itibaren resmen zaman durdu. şu anda 32. haftanın içindeyim geçmiyor geçmiyor. neyse ki daha odasınn beşiğinin hazırlanması giysilerinin yıkanıp ütülenmesi var, onlarla biraz vakit geçiririz, herşeyi erkenden hazır olunca zaman daha da yavaş geçer heralde.

36+1 im ve yaklasti iyice son yazmamdan bu yana..bendede erken dogum riski cikti 33 te engellendi cok sükür gelmedi ama simdide ben sabirsizlanmaya basladim...cok bekletmese bari

Bende 38 haftalık oldum dediğiniz gibi zaman hiç gecmiyor herşeyini hazırladık bebeişimizin atık onun gelmesini bekliyorz işallah cok bekletmez bizi

slm arkadaşlar benimde herşeyim hazır.haftaya bugün sezeryan olucam allahın izniyle allah herkesi kurtarsın çok heyecanlıyım ve korkuyorum...

slm arkadaşlar benimde herşeyim hazır.haftaya bugün sezeryan olucam allahın izniyle allah herkesi kurtarsın çok heyecanlıyım ve korkuyorum...

allah saglıkla bebegını kucagına almayı nasıp etsın...
bende 33 hafta 3 gunluk hamıleyım.
dr mecburi 19 veya 18 martta sezeryan dedı az kaldııı :))

30+4 deyim..kendimi taşıyamıyorum artık..son iki ay geçmiyo sankii..eksik de hiç bitmiyo..kocalara kalsa ona gerek var mı? buna gerek var mı?

37+2deyim hiiç ağırlaşmadım hop hop oyun oynuyorumkaydirigubbakcemile2 yukarı aşağı koşturuyorum.. ama dünden beri alt taraflarda bi baskı hisssetmeye başladım, kontroldede 1 cm açılmam we 100de 20 incelmem wardı. yarında gideceğim bakalım durumlar nasıl doktorum şubat 15den sonra bekleyebilirz dedi bnde bekliorum minik prensesim gelsin artık herşeyimiz hazır bi kızımız kaldı oda agelsin artık gelsiin:gitme:

son 27 gün.ama çok ağırım ben de çok kilo almadım ama kendimi onlarca ton ağırlığında hisssediyorum.oğluma hamileyken böyle değildim doğuma kadar hop hop koşuyordum(kilom da fazla olmasına rağmen).zaman geçmiyo durdu sanki :hulya:

kızlar 36-7 onumuzdekı hafta doguma gırıcem sezeryan olucagı ıcın 38de alıcak korkudan oluyorum oda ayrı bı mesele offfffffff!!!!

7-8 aylikken basladik almaya 36 haftaya girmek uzereyim allaha sukur herseyimiz tamam.. sonra insan agirlasiyor.ufak tefek ivir zivir bir iki sey kaldi. bebek sekerlerini de ismarladik bu hafta... hadi bakalim hayirlisi..

bızde aldık herseyını canım bence sende bıran once almaya basla ne olur ne olmaz bızım bıtek kızımız eksık okadar :) zaten sıze odasının resımlerını cekıp gonderıcem

32 bitmek üzere.. herşeyi tamam. bu haftada bi güsel yıkayıp ütüleyim.. mis olsun benim kızım.. benim için de zaman sanki 30. haftadan sonra durdu geçmek bilmiyor. ama bu anın tadını çıkarmak lazım. karnımda okşayıp duruyom onu.. hayallere dalıyom :1closedeyes: Allahım her isteyen tattırsın bu duyguyu

Benim prenses pazartesi geliyor inşallah,bu hafta çok canımı acıtıyor hareketleri,eski sezeryan yerimede baskı yapmaya başladı elimle tutarak yürüyorum.Bizimde herşeyimiz hazır ama mevlüt şekerini doğum sonrasına erteledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…