Doğuma Hazırlık doğumu yaklaşanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

biyolog_nil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
231
46
38
arkadaşlar 32+6 günlük hamileyim.Bebişin doğmasına az bir zaman kaldı şu zamana kadar çok rahattım ama artık bir endişe bir telaş başladı bende.Dışarıya belli etmesem de içimde bunu çok yaşıyorum.Günler su gibi geçiyor sanki.Tam 40 güne yakın bir zamanım var.Doğum korkusundan çok doğumdan sonra nasıl bir hayat beni bekliyor bunu düşünüyorum hep.
Sizler ne durumdasınız.Benim gibi panik olanlar varmı :KK43:(

Nasipse bizde ayin 10unda doguma gidicez heyecan korku ameliyata kadar olan kismi ayri bide sonrasinda bi anda olusan acaba bakabilcekmiyim acaba yetebilcekmiyim endisesi var sanirim hamile olup cok rahat olan kimse yoktur ozellikle ilk gebeliklerde ne yasicaz bilmiyoruz o psikolojiyle eslerimizi cevremizi kirmadan bebeklerimize en iyi sekilde bakariz insallah :KK43:
arkadaşlar 32+6 günlük hamileyim.Bebişin doğmasına az bir zaman kaldı şu zamana kadar çok rahattım ama artık bir endişe bir telaş başladı bende.Dışarıya belli etmesem de içimde bunu çok yaşıyorum.Günler su gibi geçiyor sanki.Tam 40 güne yakın bir zamanım var.Doğum korkusundan çok doğumdan sonra nasıl bir hayat beni bekliyor bunu düşünüyorum hep.

Benimde dogumuma az kaldi , icimde tuhaf duygular var.

Heyecan , Korku , Sonrasi icin endiseler ..

Karma karisik duygular icindeyimmm ..

aynen...anlattığınz gibi hep sonrasını düşünüyor oldum.İlk öğrendiğimde mutluluktan havalara uçmuştum.Yine mutluyum çok şükür allah aratmadı ama hep bi endişeyle geçirir oldum şu haftaları.Nasıl çabucak geçti zaman.Ne ara bu haftalara geldim anlamadım sanki.İyi bir anne olabicekmiyim.Çocuğa yetişebilEcekmiyim. Nasıl bir gelecek bizi bekliyor bilmiyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bu hissettiğim panik duygular bebeğime de yansıyordur eminim.Sonrada kendime çok kızıyorum.

aynen...anlattığınz gibi hep sonrasını düşünüyor oldum.İlk öğrendiğimde mutluluktan havalara uçmuştum.Yine mutluyum çok şükür allah aratmadı ama hep bi endişeyle geçirir oldum şu haftaları.Nasıl çabucak geçti zaman.Ne ara bu haftalara geldim anlamadım sanki.İyi bir anne olabicekmiyim.Çocuğa yetişebilEcekmiyim. Nasıl bir gelecek bizi bekliyor bilmiyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bu hissettiğim panik duygular bebeğime de yansıyordur eminim.Sonrada kendime çok kızıyorum.
selam cnm, seninle doğum tarihlerimiz aynı :) ben de merak içerisinde bebişi bekliyorum. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)

Be nde cook cook heyecan li ve korku içindeyim doğumdan çok korkuyorum herkes sürekli çok kolay ne var doğumda diyor ama gelde bana sor

Cnm bende tam tersi ilk bebeğim olduğu halde heyecan çok yok doğuma çok az kaldi drum normal dedi neden korkmuyorum onuda bilmiyorum belkide başıma ne geleceğini bilmediğim için korkmuyorum :KK66: hastahane gitmesi gereken herseyimiz hazirdi ama cantaya yerlestirmemistim az önce yerlestirdim sanki gece doğuma gidecek misim gibi hissediyorum yada cantayi hazirladigim için böyle bir psikolojiye büründüm Allahtan hayırlısı hepimiz için

Cnm bende tam tersi ilk bebeğim olduğu halde heyecan çok yok doğuma çok az kaldi drum normal dedi neden korkmuyorum onuda bilmiyorum belkide başıma ne geleceğini bilmediğim için korkmuyorum :KK66: hastahane gitmesi gereken herseyimiz hazirdi ama cantaya yerlestirmemistim az önce yerlestirdim sanki gece doğuma gidecek misim gibi hissediyorum yada cantayi hazirladigim için böyle bir psikolojiye büründüm Allahtan hayırlısı hepimiz için

benimde hemen hemen herşeyim hazır ama valize yeleştirmedim hala.Bu hafta hafif bir lekelenmem oldu doktorum istirahat ediceksin herşeye hazırlıklı olalım diyince daha da bi telaş yaptım.Sanki her an bebek gelicekmişi gibi hissediyorum.Şu zamana kadar çok da iyiydim.Yürüyüşümü yapar,ufak egzersizlerle rahatlardım.Şimdi hiç birini yapmıyorum.Hakkımızda hayırlısı artık

selam cnm, seninle doğum tarihlerimiz aynı :) ben de merak içerisinde bebişi bekliyorum. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)

:) ne güzel.Gerçi benim çok istekli olmasamda sezeryan gibi görünüyor.Tarih burda görünenden daha erken olabilir.Sezeryanda 40 haftayı beklemiyor doktorlar.38 yada 39 da alıyorlar genelde.Ama yinede belli olmaz tabi.
Normalde olsa sezeryanda olsa ikisinden de korkuyorum.İlk hamileliğim belkide bu yüzden bu kadar tezcanlıyım.Hakkımızda hayırlısı artık

Mart - nisan annelerini bi telaş almış da benimki mayısta. Bana ne oluyo anlamadım. İki hafta sonra 32.de doğum iznime çıkıyorum. Bi heyecan bi heyecan :))))

Sabirsizlikla bekliyorum korku hic yok heyecan war hamileligim cok kotu gectigi icin dogumu kurtulus ve bebegime kavusma olarak dusunuyorum allah kolay dogumlar nasip etsin hepimize

benimde hemen hemen herşeyim hazır ama valize yeleştirmedim hala.Bu hafta hafif bir lekelenmem oldu doktorum istirahat ediceksin herşeye hazırlıklı olalım diyince daha da bi telaş yaptım.Sanki her an bebek gelicekmişi gibi hissediyorum.Şu zamana kadar çok da iyiydim.Yürüyüşümü yapar,ufak egzersizlerle rahatlardım.Şimdi hiç birini yapmıyorum.Hakkımızda hayırlısı artık
Bizimde bugün kontrolümuz vardi cnm dr bebek her an gelebilir dedi :KK66:

sanırım günüm kesinleşti.31 martta sezeryanla olucak yani tam 38.ci haftaya girdiğim gün.Her ne kadar gününde gelmesini istesemde doktor risk almamak için bebişi doğurtmaktan yana.Tam tamına 4 haftam var ve ben hiç hazır hissetmiyorum kendimi.Bi yanım normal doğum istiyor çünkü.Sezeryanla olcaksad a kendi günü geldiğinde olsun istiyorum.Ama bazı şeyler benim elimde olmuyor sağlık açısından bakıldığında.
sizlr nasıl doğum yapıcaksınız.Sezeryan yada normal ?
Sezeryansa epidural yada genel anestezi mi düşünüyorsunuz.Doktorunuzla konuştunuzmu ?

X