Selam kızlar.39+1 günlük hamileyim.8 mayıs pazartesi miadımız doluyor.Ama ne bir sancı ne bir belirti yok,doktor 41 e kadar beklerim sancı gelmesini dedi.Ama 40 tan sonra ki hergün daha riskli bebeğin pisliğini yutması filan beni tedirgin ediyor.Dogumu tetiklemek için hurma yiyin,baharatlı gıdalar tüketin,göğüs uçlarını masajla uyarın,sıcak duş alın,yürüyüş yapın gibi tavsiyelerin dışında yapabileceğimiz neler var.Lütfen tavsiyelerinizi acil bekliyorum.
Ay canim bende 11 mayis son heycanla bekliyorum alta cok baski yapmaya basladi dün belim agriyodu az az bugün tık yok cuma tekrar kontrole gidicem 9 ay boyunca hic durmadim devamli hareket halindeydim insallah kolay olur bir an önce gelsin kucagimaza saglikla alalim
Ay canim bende 11 mayis son heycanla bekliyorum alta cok baski yapmaya basladi dün belim agriyodu az az bugün tık yok cuma tekrar kontrole gidicem 9 ay boyunca hic durmadim devamli hareket halindeydim insallah kolay olur bir an önce gelsin kucagimaza saglikla alalim
İnşallah canım miadını doldurmadan geliverir bizde bir avazda kurtuluruz ama bebeğim erkek olduğu için bu geç gelme durumu beni iyice kaygılandırıyor neler yapabilirim diye düşünüyorum.
Ben bu dediklerimi bi hafta yaptım sonuç var mı diye hastaneye gittik meraktan güle oynaya ne sancım var ne bişey. 5 cm açılmam varmış sancım başladı 2 saat sonra doğurdum
Ben bu dediklerimi bi hafta yaptım sonuç var mı diye hastaneye gittik meraktan güle oynaya ne sancım var ne bişey. 5 cm açılmam varmış sancım başladı 2 saat sonra doğurdum
Açılma olsada bizim anlayabileceğimiz birşey değil demek ki hadi inşallah benimde senin gibi olur bebeğinin cinsiyetini merak ettim.Erkek bebekler daha geç gelir derler.
Açılma olsada bizim anlayabileceğimiz birşey değil demek ki hadi inşallah benimde senin gibi olur bebeğinin cinsiyetini merak ettim.Erkek bebekler daha geç gelir derler.
Benim şimdi ki de doğurduğum da kız. Evet öyle bi rivayet var Benin kız 38+5 ye doğdu . Ama bence bünyeyle alakalı benim çok doğurasın vardı sana saydıklarımı gün boyunca bitap düşene kadar yaptım hep