- 4 Ocak 2017
- 219
- 137
- 33
- 31
- Konu Sahibi Muserref20
-
Amin, şimdi o bebeğim için sağlıklı olması duamAllah yar ve yardımcın olsun inşallah çok kolay bir doğumun olur dualarım seninle. Sen o bebeğe kıymadın Allah da seni evlatlarına bağışlasın
Herhangi bir sağlık sıkıntısı mı var? Ben sezeryanın kısa zaman diliminde olmasından dolayı risk var gibi düşünmüştümAmin, şimdi o bebeğim için sağlıklı olması duam
Kısa zaman aralığı benim için sıkıntılı bebeğimin kilosu biraz düşük ve biraz ds benim sağlığım için erken alınacakHerhangi bir sağlık sıkıntısı mı var? Ben sezeryanın kısa zaman diliminde olmasından dolayı risk var gibi düşünmüştüm
Allah'ın izniyle bişey olmaz gönlünü ferah tut bizede güzel haberlerini yaz olur muKısa zaman aralığı benim için sıkıntılı bebeğimin kilosu biraz düşük ve biraz ds benim sağlığım için erken alınacak
Usg verilerine güven olmayacağını birkez daha görmüş olduk senin bebişle ... hayırlı olsun bebeğin :))Doğumum gerçekleşti 3200 gr oğlum doğdu :) *şimdilik ikimizde de bir sıkıntı yok iyiyiz :)
Gözümüzsydın bebeğiniz kaç aylıkken tekrar hamile kaldınız acaba sezeryanı etkiledimi bu durumDoğumum gerçekleşti 3200 gr oğlum doğdu :) *şimdilik ikimizde de bir sıkıntı yok iyiyiz :)
Aynen doğum öncesi 2900gr denildi, doğum sonrası 3300gr şok oldum :)Usg verilerine güven olmayacağını birkez daha görmüş olduk senin bebişle ... hayırlı olsun bebeğin :))
Bebeğim 9aylıkken hamile kaldım doğuma kadar 18 aylık olmuştu.Gözümüzsydın bebeğiniz kaç aylıkken tekrar hamile kaldınız acaba sezeryanı etkiledimi bu durum
Sağlıkla büyüytün inşBen
Bebeğim 9aylıkken hamile kaldım doğuma kadar 18 aylık olmuştu.
İkincisi zor oldu ama bu üçüncü sezeryanım diğerlerine nazaran iyi, hala hastanedeyim ama yürürken zorlanmıyorum
Demek doktorum hakliymis 200 gr oynuyor demistiAynen doğum öncesi 2900gr denildi, doğum sonrası 3300gr şok oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?