Doğumum olucak dua'larınızı bekliyorum...

Muserref20

Yok bir sitemim, hayatta herşey kısmet ..
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
219
137
33
31
Aylar önce hamile kaldığımı ve bebeğimi doğurmakta kararsız olduğumu ve sıkıntılarımı sizinle paylaşmıştım, hatırlayanlar bilir. Bebeği doğursammı doğurmasam mı psikolojisi beni yiyip bitiriyordu.
Ve ben bebeğimi doğurmaya karar verdim. O gün de geldi çattı.
Şimdi de heyecan korku bütün duygular bir arada.
Nasipse oğlum sabah 9'da doğacak.
Tek dua'm sağlıklı kucağıma alabilmek.
Tedirginlerim korkularım var. 1 buçuk yıl arayla üçüncü sezeryanım olucak ve 2 tane ana kuzusu 3 ve 1 buçuk yaşında oğullarım var. Doğacak oğlumu bana, annelerini evlatlarına bağışlaması için duanıza ihtiyacım var.
Biraz sıkıntılı doğum olucak.
Hepinizin duasını bekliyorum...

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah çok kolay bir doğumun olur dualarım seninle. Sen o bebeğe kıymadın Allah da seni evlatlarına bağışlasın

Herhangi bir sağlık sıkıntısı mı var? Ben sezeryanın kısa zaman diliminde olmasından dolayı risk var gibi düşünmüştüm
Kısa zaman aralığı benim için sıkıntılı bebeğimin kilosu biraz düşük ve biraz ds benim sağlığım için erken alınacak

Sezeryan oldum bende 3,4 sene sonra kısmet olursa bitane daha düşünmek istiyorum ama iyi geçmesine ragmen korkularim var biraz. Sizde güçlü olun allahın izniyle minik bicirik saat 9 da kucaginizda bizde burda bekliyor olacağız :)

Allah'ın izniyle sağlıkla kucağınıza alın ve güle güle büyütün bu bebeğinizi de diğer kuzularınızı da

Teşekkür ederim hepinize, kendime gelince yazarım mutlaka...

Ben
Gözümüzsydın bebeğiniz kaç aylıkken tekrar hamile kaldınız acaba sezeryanı etkiledimi bu durum
Bebeğim 9aylıkken hamile kaldım doğuma kadar 18 aylık olmuştu.
İkincisi zor oldu ama bu üçüncü sezeryanım diğerlerine nazaran iyi, hala hastanedeyim ama yürürken zorlanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…