- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi Nehirce 32
-
Ben gitmesini istemezdim sanırım ama illa gidecekse anneniz size gelsinMerhaba hanımlar
Sabahtan beri ağlamaktan helak oldum
Eşim polis yeni komiser olarak göreve başladı herşey çok güzel gidiyordu
34 haftalık hamileyim doğumum Ekim 19 yada 20 olarak hesapladı doktorum tüm hazırlıklarım tamamdı
Biraz önce eşim aradı ve Ekim’in başında timiyle birlikte göreve gideceklerini ve 45 gün gelemeyeceğini söyledi
Müdürü ile görüştüğünü hamile olduğumu ve doğumumun yaklaştığını söylemiş ama daha yeni göreve başladığı için sanki görevden kaçıyormuş gibi bir ima oluştu bu durumda beni rahatsız etti seni annenin yanına bıraksam sıkıntı olur mu dedi onu üzmemek için tamam dedim ama moralim çok bozuldu ilk bebeğim ve babası Doğumda olamayacak doktorum değişecek ben başka bir ildeyim tüm düzenim değişecek en önemlisi en özel anımızda eşim yanımda olamayacak
Baskı yapsam eşim gitmeyecek ama onu da o pozisyonda bırakmak istemiyorum sonuçta tim amiri ve farklı düşünmelerine sebep olacak
Çıkmazda kaldım siz olsanız böyle bir durumda nasıl bir karar verirdiniz yorumlarınıza ihtiyacım var
Şimdiden çok teşekkür ederim
Polislere izin mizin hak getire !10 gün babalık izni var onu kullansın kimse hayır diyemez
bu mesleğin böyle olduğunu bilmiyor muydunuzMerhaba hanımlar
Sabahtan beri ağlamaktan helak oldum
Eşim polis yeni komiser olarak göreve başladı herşey çok güzel gidiyordu
34 haftalık hamileyim doğumum Ekim 19 yada 20 olarak hesapladı doktorum tüm hazırlıklarım tamamdı
Biraz önce eşim aradı ve Ekim’in başında timiyle birlikte göreve gideceklerini ve 45 gün gelemeyeceğini söyledi
Müdürü ile görüştüğünü hamile olduğumu ve doğumumun yaklaştığını söylemiş ama daha yeni göreve başladığı için sanki görevden kaçıyormuş gibi bir ima oluştu bu durumda beni rahatsız etti seni annenin yanına bıraksam sıkıntı olur mu dedi onu üzmemek için tamam dedim ama moralim çok bozuldu ilk bebeğim ve babası Doğumda olamayacak doktorum değişecek ben başka bir ildeyim tüm düzenim değişecek en önemlisi en özel anımızda eşim yanımda olamayacak
Baskı yapsam eşim gitmeyecek ama onu da o pozisyonda bırakmak istemiyorum sonuçta tim amiri ve farklı düşünmelerine sebep olacak
Çıkmazda kaldım siz olsanız böyle bir durumda nasıl bir karar verirdiniz yorumlarınıza ihtiyacım var
Şimdiden çok teşekkür ederim
Ben zaten işini zora sokmamak için tamam dedim lütfen konumu dikkatlı okuyun ayrıca bu şımarıklık değil sadece eşimin yanımda olamaması değil doktorum da değişecek annem gelse bile 2 kadın 30 dk mesafede bir hastane nasıl gideriz her dk taksi araç bulunmayan bir yerde evimde Doğum yapmayı bende istiyorum ama eşim olmadan burada çok zor olduğu için mecbur gidiyorumönce beğendim , sonra muhteşem ifadesi bıraktım .
keşke tüm kadınlar sizin kadar anlayışlı duyarlı olsa.
sanki sadece doğuran anne için zor , o da baba olcak sonuçta bebeğini göremiycek . belkide onun için daha zor bi durum bilemem. ama bu meslekler böyle . bile bile evlenip sonra şımarıklık yapmanın manası yok gibi geliyor bana.
elbette insan eşini yanında ister ona amenna ama eşi ve işi de zora sokmamak lazım .
Henüz 1.5 yıllık evliyim ve bu ilk ayrı kalışımız değil defalarca en tehlikeli yerlere göreve gitti bir kere bile sıkıntı etmeden Doğunun en tehlikeli yerinde tek başıma günlerce kaldım bu durum farklı ben eşime ağlayıp gitme demedim zaten tamam dedim ilk bebeğim ve ilk doğumum herkesin eşi Doğum zamanında yanında olacakken hastanede tek olmak o duyguyu onunla yaşayamamak beni üzüyor sadeceKesinlikle öyle. Eşim de yanımızda olamadığı için çok stresliydi ben her zaman ona anneler on kaplan gücündedir sen iyi ol biz herşeyin üstesinden geliriz diyorum.
Konu sahibesi de güçlüdür elbet herşeyin üstesinden gelir ama henüz belli ki o icindeki kaplan gücünün farkında değil
Sanırım siz konuyu farklı anlıyorsunuz ben tek başıma kalmaktan değil bu duyguyu onunla yaşayamamaktan dolayı üzülüyorum ilk bebeğim Doğumdan çıkınca eşimi yanımda görmek istememin ne gibi bir sakıncası var anlamıyorum ayrıca tek kalamam diye birleyen yazmadım üzüldüm ağladım ama ona git tamam dedim lütfen dikkatlı okuyunbu mesleğin böyle olduğunu bilmiyor muydunuz
tek başınıza çocuk büyütüp gece acillere de götüreceksiniz
tek başınıza okul etkinliklerine de gideceksiniz
bu belli bi şey neden şaşırdınız
Benim eşim de polis bilirim malesef öyle ama babalık iznine kimse sorun yaratamazPolislere izin mizin hak getire !
Dua edeceğiz eşin yanında olsun diyeSanırım siz konuyu farklı anlıyorsunuz ben tek başıma kalmaktan değil bu duyguyu onunla yaşayamamaktan dolayı üzülüyorum ilk bebeğim Doğumdan çıkınca eşimi yanımda görmek istememin ne gibi bir sakıncası var anlamıyorum ayrıca tek kalamam diye birleyen yazmadım üzüldüm ağladım ama ona git tamam dedim lütfen dikkatlı okuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?