Doğumum yaklaştı ve eşim göreve gidiyor 🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esinizin isi bu, eger soylemesine ragmen kabul gormuyorsa gitmesi gerekiyordur bu meslek gruplarinda bir cok kisinin basina gelmistir siz bosuna kendinizi uzmeyin esinizede bebegede zarar esinizde uzgundur bence baski yapmak cok dogru olmaz

Ben gitmesini istemezdim sanırım ama illa gidecekse anneniz size gelsin
Bu kadar az zamanı kalmışken doktoru falan değiştirmeyin bence

Ben ilk kızımda işim gereği hamileliğim boyunca başka bir ülkede tek başımaydım, eşim başka bir ülkedeydi. Doğuma annem gelmişti sadece. Eşim doğumdan bikaç hafta sonra ziyaretimize geldi, kızımın doğumundan aylar sonra biraraya gelebildik. Şimdiki doğumumda da maalesef eşim yanımda olamayacak. Şartlar böyle gerektirdi, ben de çok isterdim eşimin yanımızda olmasını ama.. Allah can sağlığı versin.
Siz de eşinize baskı yapmayın, amiri anlayış göstermiyor,müsade etmiyorsa onun yapabileceği bişey yoktur. Adamı darladığınıla kalırsınız.

Bi arkadaşım vardı asker, eşi hamileydi, doğum için adam komutanından izin istedi ama alamadı. Adam da daha da üstüne çıkıp izin istedi ve 1 hafta gitti. İzni vermeyen komutan, adam göreve dönünce ne kadar pis iş var, askerlik bitene kadar yaptırmış, adamın burnundan getirmişti. Amir ne diyorsa o oluyor. Aksi davranılırsa ego için yaptırmayacağı iş yok. Belki doğum anında yanınızda olamaz, ki bu çok önemli. Ama şimdi işi yokuşa sürer, yanınıza gelirse sonrası için Daha kötü olabilir. Maalesef askerlik polislik işleri böyle, acımasız egolu amirin eline düşersen vay haline.

bu mesleğin böyle olduğunu bilmiyor muydunuz
tek başınıza çocuk büyütüp gece acillere de götüreceksiniz
tek başınıza okul etkinliklerine de gideceksiniz
bu belli bi şey neden şaşırdınız

Ben zaten işini zora sokmamak için tamam dedim lütfen konumu dikkatlı okuyun ayrıca bu şımarıklık değil sadece eşimin yanımda olamaması değil doktorum da değişecek annem gelse bile 2 kadın 30 dk mesafede bir hastane nasıl gideriz her dk taksi araç bulunmayan bir yerde evimde Doğum yapmayı bende istiyorum ama eşim olmadan burada çok zor olduğu için mecbur gidiyorum

Henüz 1.5 yıllık evliyim ve bu ilk ayrı kalışımız değil defalarca en tehlikeli yerlere göreve gitti bir kere bile sıkıntı etmeden Doğunun en tehlikeli yerinde tek başıma günlerce kaldım bu durum farklı ben eşime ağlayıp gitme demedim zaten tamam dedim ilk bebeğim ve ilk doğumum herkesin eşi Doğum zamanında yanında olacakken hastanede tek olmak o duyguyu onunla yaşayamamak beni üzüyor sadece

bu mesleğin böyle olduğunu bilmiyor muydunuz
tek başınıza çocuk büyütüp gece acillere de götüreceksiniz
tek başınıza okul etkinliklerine de gideceksiniz
bu belli bi şey neden şaşırdınız
Sanırım siz konuyu farklı anlıyorsunuz ben tek başıma kalmaktan değil bu duyguyu onunla yaşayamamaktan dolayı üzülüyorum ilk bebeğim Doğumdan çıkınca eşimi yanımda görmek istememin ne gibi bir sakıncası var anlamıyorum ayrıca tek kalamam diye birleyen yazmadım üzüldüm ağladım ama ona git tamam dedim lütfen dikkatlı okuyun

Asker polis esleri benzer durumlari yasiyor. Dogumu ailemin yaninda yapmadim ama dogumdan hemen sonra baska ile ailemin yanina gitmistim. Esim 2.5 ay gorevde kaldi
Ailenizin yaninda dogumu yapin veya anneniz babaniz sizin oldugunuz eve gelsin

Bir avazda kurtulmayı nasip etsin rabbim ve sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallah...
Ailenize gitmeniz bence doğru değil şu süreçte doktor değişmesi iyi olmaz sanki... aileniz sizin yanınıza gelse en azından anneniz gelse olmaz mı?

Çok üzülürdüm, ama sanırım en nihayetinde işinden dolayı anlayış gostermek zorunda kalırdım..

Gideceği yer neresi? Havaalanı falan olan bir yer mi ?
Haftanın 7 günü çalışmayacaktır diye düşünüyorum illa ki haftalık izni falan vardır.
O günlerde uçakla atlayıp gelebilir eğer havaalanı olan bi yerse.

Haklısınız ama Allah başınızdan eksik etmesin de ne yapalım bu da böyle olsun deyin lütfen izin alabileceği rest çekebileceği bir durum olsa bence size hiç yansıtmazdı üzülmeyin sizde ballandıra ballandıra doğum anısı anlatırsınız fena mı hem ilerde cocuğunuza da hatıra olur elbette eşiniz olsa mükemmel olurdu ama evinizde kalamayacağınızı yazmışsınız ben eminim anneciğiniz sizi çok rahat ettirir

Ben de senin gibi çok hassas düşünüyordum. Eşim olsun da başka kimse olmasın diyordum. Sonuç: evet eşimden başka kimse yoktu yanımda ama doğumumu burnumdan getirdi. Yetmedi lohusalığımı burnumdan getirdi. Anlatsam inanmazsın.
O yüzden vardır her işte bir hayır de. Kalbini ferah tutmaya çalış.

Üzülmekte haklısınız ama yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Neticede eşinizin mesleği bu siz zaten eşime git tamam dedim, bu durumun farkındayım yazmışsınız. Biz sizi nasıl teselli edebiliriz acaba? İki kadın hastaneye gitmekte sıkıntı yaşayacağınızdan bahsetmişsiniz yanınızda bir erkekle gitmenizden Farklı olacağını düşünmüyorum ama eğer sıkıntınız buysa ambulans çağırabilirsiniz

Allah hayırla kucağına almanı nasip etsin..Rabbim tüm askerimizi polisimizi korusun elbette onların da hakkı eşleri Doğum yaparken yanında olmak.. zaten oldukça yanlız bırakacaklar, bari doğumda eşlerinin yanında olsunlar hele ilk Doğumda.. sen baskı yapma dua edelim inşaAllah yanında olsun kendiliğinden görev bitsin....

Dua edeceğiz eşin yanında olsun diyeOlurda gelirse muhakak Doğuma yanına al eşini.. o atmosferi de paylaşsın kolay ana olunmuyor görsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…