Doğumum yaklaştı ve eşim göreve gidiyor 🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babalık izni var 10 gün. Oğlum 14 temmuz 2016 doğumlu. Eşim o zaman dogum iznine ayrılmıştı. Darbe girişimi olduğu gece. O zaman bile göreve cagirmadilar. Gelebilir 10 gün diye düşünüyorum insallah öyle olur.

Benim eşim de asker biz de nerdeyse iki yıllık olacağız ama toplasan bir yıl birlikte aynı evde olmamisizdir. En zor dönemlerde hep yalnızdım elbette eşimi yanımda isterdim ama bunu yakinilacak bi dert olarak görmüyorum. Bu eşimin işi ve herşey onun için daha zor , bana düşen onun için bu süreci kolaylaştırmak.

Kocanızın mesleğini evlenirken de biliyordunuz herhalde? Sürpriz olmamıştır diye düşünüyorum.

Kimse kusura bakmasın ama şartlar belliyken "ille de yanımda isterim" demek biraz şımarıklık geliyor bana. Tamam herkes ister yanında ama bu adam da muhasebeci değil, polis!

bu şey gibi öğretmenle evlenip veli arıyor diye rahatsız olmak
şartları biliyorsun uyacaksın

Polislikte izinler sıkıntılıdır evet ama kimse babalık izni için sıkıntı yaratmaz. Bence eşiniz yanınızda olacak merak etmeyin.
Sanırım eşiniz meslekte yeni bu yüzden izin konularında yanlış anlaşılmak istemiyor. Babalık iznini vereceklerine emininim..

Konunuz zaten alıntılanmış. Silseniz de görünüyor.

Ama içerik silmek yasak. Bilginiz olsun.
Görünmesin diye silmedim farkındayım alıntı olduğunun ama maalesef çok acımasız olup hamileliğin son ayına girmiş bir anne adayına şımarıklık yapıyorsun yok bilmiyormuydun polis bu gibi zırvalayan tiplerin yüzünden sildim eşim yeni polis değil 10 yıllık ama amir olarak yeni başladı hakkaride Şırnak’ta birçok ilde defalarca göreve gitti her defasında gülerek uğurladım ama bu durum farklı sadece Doğumdan çıkınca onu görmek istedim yanımda üzüntüm bu yöndeydi bunu anlatmak istedim ama maalesef kötü kalpli insanların olduğunu unuttum !!! O yüzden sadece teşekkür ettim

Sıkmayın canınızı. Doğum basit bir mesele değil, endişeli olmanız, eşinize ihtiyaç duymanız kadar doğal bişey yok.

İlk bebeğiniz mi olacak? Sağlıkla, kolaylık bir doğum ile kucağınıza alın inşallah. Eşinize de yazık, onun da aklı siz de kalacaktır ama bütün bunlar çok hızla geçecek, siz sadece bebeğinize ve kendi sağlığınıza odaklanın şimdi.

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için evet ilk bebeğim sadece eşimin yanımda olamaması değil doktorumda değişecek ama yapacak birşey yok hayırlısı artık sağ Salim gidip gelsinde

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için evet ilk bebeğim sadece eşimin yanımda olamaması değil doktorumda değişecek ama yapacak birşey yok hayırlısı artık sağ Salim gidip gelsinde

Ailenizden biri yanınıza gelemiyor mu? Böyle bir seçenek yoksa oradaki doktoru da tavsiyeler alıp seçin. Benim kardeşim de 2. hamileleğinde şehir değiştirmek zorunda, o da doktorum diye çok üzülüyordu, ama 2. doktoru çok çok daha iyi çıktı, her aklına geldikçe dualar ediyor kadına :) Giderseniz inşallah size de geride bıraktığınızdan çok daha da iyi bir doktor denk gelir. Bilemiyoruz böyle şeyleri, çok endişe etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…