doğumuma çok az kaldı eşim yanımda olmayacak ben ne yapacağım kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
beni tanıyosunuz artık... kayınvalimdele oturuyorum.. doğumuma 2 hafta kaldı ve eşimin tayini çıktı... o gidecek ben kayınvalidemle yanlız kalacağım... kayınvalidem otoriter, dediğim dedik, alıngan biri... yani kendi oğluyla bile zıt kutupları oluyo... eşim temmuza kadar yanlız kalacakmış, bende kayınvalidemle burda kalacakmışım... kayınvalidemde eşimde öyle diyo... hatta kayınvalidem biz burda ikimiz kalalım seninde 1 sene sonra falan ataman buraya yapılır diyo eşime... eşiminde hiç hayır dediği yoksenağlama kızlar ben naparım... zaten doğumda yanımda olmama ihtimali var eşimin bebeğimide 3 ay onsuz büyüteceğim eşimle kayınvalidemin dediğine göre... sonrada ne olacağı belli değil eşim tek başına kalıp annesi burda yanlız kalacak diye beni burda bırakmayı düşünüyo gibi ( kayınvalideminde katkısı yok değil bunda) nolur dua edin artık bende eşimle karnımdaki doğacak yavrumuzla kendi yuvamı kurayım... BEN NE YAPACAĞIM KIZLAR LÜTFEN YARDIM EDİN BANA

Son düzenleyen: Moderatör:
bide doğumda isim kavgası edilirse kayınvalidemle... ilk bi isim buldu eşim bende tamam dedim kayınvalidem oğluna evlatlıktan reddederim seni dedi kavga ettiler... şimdi başka isim buldu ben onuda beğendim tamam dedim... kayınvalidem şimdide doğumda değişir daha o isim kafanı yorma sen diyo yaaasenağlama

şimdiden gözün aydın allah analı babalı büyütsün bence kendini strese sokma önce bebişini kucağına al allah büyük sakın üzlme sütün kesilirse bebiş napar sonra minumum 6 ay anneciğinin sütüne ihtiyacı var unutma önce bebiş

şimdiden gözün aydın allah analı babalı büyütsün bence kendini strese sokma önce bebişini kucağına al allah büyük sakın üzlme sütün kesilirse bebiş napar sonra minumum 6 ay anneciğinin sütüne ihtiyacı var unutma önce bebiş

çok teşekkür ederim canım... dediğin gibi önce yavrum, ama işte kafaya takmamak mümkün müsenağlama

öncelikle allah analı babalı büyütsün yavrunuzu..

bu zamanlar o kadar hızlı geçiyoki anlatamam..

doğumunuz elbetteki istediğiniz şartlarda olsa ne güzel olur ama aksi halde kendinizi yıpratmayın..

bebişinizi düşünün.. minicik ellerini.. sesini.. ozaman tüm stresiniz geçer..

zaten ne kadar düşünsenizde herşey olacağına varır..

haa bide şu varki kesinlikle istemediğiniz ismi koydurtmayın bebğinize..

ona en çok siz sesleneceksiniz..

hayırlı doğumlar

seni anlıyorum inan sende beni anla o yavru kucağına gelsin hele tayinmiş isimmiş solda sıfır kalıyor şunu unutma bebek anne ne hissederse onu birebir karnında yaşar onun şimdiden stresli olmasını istermisin annesi hem bizimde yiğenimiz sayılır dimi no stres demesi kolay dedin gibi ama göreceksin tatlım

canim kayinvaliden onu diyor kocan bunu diyor da sen ne diyorsun???? bu fikirlerini ilk defa bize mi aciyorsun? bence fazla pasif kalmissin. ama sanki artik gec gibi.

yalniz doguma girmek zorunda misin ayrica? izin alsin kocan.dogum icin onun da izin hakkinin olmasi lazim...

canım yyaa öncelikle tayininizin çıktığına sevindim..ama seni çok iyi anlıyorum bizimde tayinimiz ilk çıktığında beni göndermek istemediler ama ben tutturdum illaki gidicem diye eşimede boyna söyledim sen nerreye ben oraya .. kesinlikle bende gelicem ona göre ev tut dedim. amaben hamile değildim belki olsam benim içinde durum senin gibi olurdu ..sen söyle eşine temmuza kadar sabreder beklersin bebişini sağlıklı büyütmen için..eşinde ona göre ev tutsun belki çıkmaz 1 sene sonra tayini ..öğretmense eğer çıkmaz zaten 2 seneden aşağı okadar zaman bekliyemessin canım allah yardımcın olsun:1hug:

Hayatim senin kendi fikirlerin kararlarin yokmu? :delphin:

Neden böyle kukla gibi oynatiriyorsunki kendini...esinede kayinvalidenede gereken yerde saygini bozmadan ver cevabini...benneyaptımki

Belki ben evimde kalmak istiyorum...ailemden birini yanima getirmek istiyorum...kayinvalidenin yaninda istesende dogru düzgün rahat edemezsin...hem zaten anlasamiyorsun bildigim kadariyla...Kayinvaliden gelsin gitsin sabahtan aksama kadar otursun sizde lakin aksam oldumu herkes evine...böyle cok daha rahat edersin kanimca...:delphin:

Vallaha konus esinle...kendi ailenden birini yanina getirmeye calis...ayrica isim konusuna gelincede bastan taviz vermemeliydin...bu konuda böyle baski yapan santaj yapan anne ve babalari siddetle kiniyorum...tabiki herkes fikir verebilir...ve babaanne dede olarak onlarinda begendikleri isimleri sunmasi cok normal...fakat böyle tehdit eder gibi evladliktan red ederim gibi cirkin baskilarla olmaz bu is...inadina koymam yine koymam vallaha:delphin:

Üzme kendini...moralini yüksek tutmaya calis...bol bol dinlen ve uyu....hem cok güzel hemde cok yorucu günler bekliyor seni...bebegini düsün gerisi fasa fiso...:teselli:

canım öncelikle inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine..

ama ipleri çok ellerine vermişsin canım...

yalnız da kalsan eşinle neden gitmiyorsun ki.. benim bir sürü arkadaşım tek başına baktı çocuklarına.. ve ne beceriksizler var öyle iyi anne oldular ki.. ben olsam asla bırakmazdım eşimi..

senin de bir birey olduğunu ve kendi isteklerinin olduğunu öence eşine sonra kayınvalidene hatırlatmalısın.. yoksa çok ezilirsin..

bebişine de sana da sağlıklı günler diliyorum canım..

offfffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffff

canım bende 2 ay 6 gün önce dogum yaptım bir oğlum var
seni de tebrik ediyorum
sana tavsiyede buluncagım
dogum aslında cok kolay bişey tamamen pisikolji ile ilgili
sen ne kadar rahat ve pozitif olursan doğumun öyle kolay gecer canım
eger eşin yanında olmayacaksa evet kötü bi durum ama bence mecburen yapacak bişey yoksa hiç cözüm arama..
kayınvalidenle ağız talaşına girme allah a dua et her zaman
cünkü eşin de annesine karsı gelemiyo sen hiç gelemezsiz üzülen sen olursun canım....
bebeğin isminide bi kayınvaliden bi sen verin canım iki ismi olsun...

canım öncelikle inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine..

ama ipleri çok ellerine vermişsin canım...

yalnız da kalsan eşinle neden gitmiyorsun ki.. benim bir sürü arkadaşım tek başına baktı çocuklarına.. ve ne beceriksizler var öyle iyi anne oldular ki.. ben olsam asla bırakmazdım eşimi..

senin de bir birey olduğunu ve kendi isteklerinin olduğunu öence eşine sonra kayınvalidene hatırlatmalısın.. yoksa çok ezilirsin..

bebişine de sana da sağlıklı günler diliyorum canım..

canım doğru diyosun ama eşime bende gelmek istiyorum dediğimde sen 2 aylık çocukla nereye geleceksin hemen ev tutmayacağım ki diyo:çok üzgünüm: ev tutacak olsa zaten giderim ama ev tutmayacak olunca 2 -3 ay pansiyonda falan kalacak daha sonra bi aksilik çıkmazsa ev tutacak işte... zaten kayınvalideme kalsa ben hep onunla kalayım istiyo, yada oda yanımıza gelmek:çok üzgünüm: inşallah sadece 2 - 3 ay ayrı kalırızda sonra ev tutulur bende artık kocamla bebişimle kendi evimi yuvamı kurar kayınvalidemden ayrılırım... vee gerçek evliliğimi yaşamaya başlarım:1rolleyes:

canım bende 2 ay 6 gün önce dogum yaptım bir oğlum var
seni de tebrik ediyorum
sana tavsiyede buluncagım
dogum aslında cok kolay bişey tamamen pisikolji ile ilgili
sen ne kadar rahat ve pozitif olursan doğumun öyle kolay gecer canım
eger eşin yanında olmayacaksa evet kötü bi durum ama bence mecburen yapacak bişey yoksa hiç cözüm arama..
kayınvalidenle ağız talaşına girme allah a dua et her zaman
cünkü eşin de annesine karsı gelemiyo sen hiç gelemezsiz üzülen sen olursun canım....
bebeğin isminide bi kayınvaliden bi sen verin canım iki ismi olsun...

teşekkür ederim canım... Allah'ım büyük bundada var bi hayır diyorum... zaten yapabileceğim bişey yok ki eşim öyle diyo kayınvalidem öyle diyo... eşi yanında yokken doğum yapan tek kişi ben değilimdir... hem belki gelebilir doğumda yanımda olabilir belli mi olur... benim asıl istediğim eşimle ayrı duracağımız en fazla 2 - 3 ay olsun sadece sonra kendi evimizi yuvamızı kurup hayırlısıyla kayınvalidemden ayrılıp yavrumu kendi evimde eşimle beraber büyütmek istiyorum bende herkes gibi... hayırlısı olsun...:1hug:

Back
X