Doğumumuza az kaldı...

vayyyyyyyyyy beeee geçen sene bu zamanlar 3 haftam kalmış da boncuk kızıma kavuşmama haberim bilee yoktuuu
şimdi deee kollarımda tepemde kucağımda her yerdeee
bitanem kızım benimmmmmmmmmmm :ecrin_bebek:

kızlar aynı heyecanı tekrar yaşadım geçen sene bu zamanlar bende böyle karmaşık şeyler hissediyodum yaşına geldi nerdeyse oğlum ah zaman ne kadar çabuk geçiyo zaman akıyo bize seyretmek kalıyo bu son haftaların tadını çıkarın diyorum ben sadece herkese hayırlı doğumlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

ya resmen ağlıyorum şuan.. kcğa bir yılı şükrü yavrularmıza kavuşup bştirdik bile.. ne güzel günelrdi.. hamşilikde ayrı bir heyecan ayrı bir duygusallık vardı.. ve son günlerimdede ayrı bir hüzün ayrıca.. heyy gidi günelr heyyy:((

He he şimdilerde doğum günlerini nasıl kutlasak telaşı başladı.
Bazen akşamları eşim,Elif ve ben salonda otururken düşünüyorum da biz çay içip televizyon izliyoruz, kızım ayağımızın dibinde oyun oynuyor. Kahkaları çınlatıyor duvarları....
Nasıl bir huzur kaplıyor içimi bilseniz... Hep hayalini kurduğum anları yaşıyorum, yaşıyoruz Allaha şükürler olsun.
Allahım herkese nasip etsin inşallah.

vayyyyyyyyyy beeee geçen sene bu zamanlar 3 haftam kalmış da boncuk kızıma kavuşmama haberim bilee yoktuuu
şimdi deee kollarımda tepemde kucağımda her yerdeee
bitanem kızım benimmmmmmmmmmm :ecrin_bebek:
a.s.yaa benimde 1 ayım varmış ne çabuk geçti zaman yaa yürücekler bile nerdeyse daha sonra konuşacaklar dertlerini anlatacaklar koşucaklar koşuşturucaz okula gidiceklee okula gidicez o günlerde gelir geçer bi bakmışız yaşlanmışız zaman su gibi hemen akıp gidiyo tutamıyosuneyvahedigeldismile
kızlar aynı heyecanı tekrar yaşadım geçen sene bu zamanlar bende böyle karmaşık şeyler hissediyodum yaşına geldi nerdeyse oğlum ah zaman ne kadar çabuk geçiyo zaman akıyo bize seyretmek kalıyo bu son haftaların tadını çıkarın diyorum ben sadece herkese hayırlı doğumlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
ayy evet cnm yaa ne akdar heyecanlıydık doğumumuz nasıl olucak bi sorun olucakmı ondan sonra nasıl bakıcaz hem heyecan hemde korkuyoduk neyseki sağ sağlım geldi kuzular şimdide yaşlarına girecekler doğum günü telaşesi sardı :lepi:
ya resmen ağlıyorum şuan.. kcğa bir yılı şükrü yavrularmıza kavuşup bştirdik bile.. ne güzel günelrdi.. hamşilikde ayrı bir heyecan ayrı bir duygusallık vardı.. ve son günlerimdede ayrı bir hüzün ayrıca.. heyy gidi günelr heyyy:((
evet cnm yaa hamişilkte çok güzeldi benimki çok güzel geçti ayrı bir heyecan vardı o günler geldi geçti 9 ay su gibi geçti bu zamanlarda çatı kontrollu yaptırıyduk doğum tarihlerimiz kesinleşiyodu hey gidi günler heyysempatiksalakcinni

Back
X