Doğuma Hazırlık Dogumun basladigini nasil anladiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Peki surekli dinlendiniz mi?yatarak mi gecirdiniz sureci bir de progesterani kacinci haftaya kadar kullandiniz?ben 22 haftalik hamileyim,detayli ultrasonda cikti bu uzunluk.Ama ilk kizimda da 30.5 cikmis
O donem kimse bir sey dememisti.
Progestan kullandigim 2 hafta yattim. Sonra baktim degisen bi sey yok yine eski halime dondum ama benim yaptigim ne kadar dogrudur bilemiyorum 😄

Progestan kullandigim 2 hafta yattim. Sonra baktim degisen bi sey yok yine eski halime dondum ama benim yaptigim ne kadar dogrudur bilemiyorum 😄
Cevaplar icin cok teaekkur ederim,belkide yapisaldir,oyle dusunmek istiyorum.Umarim saglicakla bebeginizi kucaginiza alirsiniz🤗

Benim sancım geldi öyle anladım suyum yada lekelenme olmamıştı yani anlaşılmıcak gibi değil regl arasıyla alakası yok bence 5 dkda bir geliyo yani düzenli aralıklarla o zaman doktora gittim . Kolay doğumlar diliyorum canım 🙏

40+4 haftalık hamileyim sancım falan hiç Yok çok rahatım sanki hiç hamile değilmişim gibiyim doktor um 3gun sonra yine gel dedi korkudan gidemedim bu durumu yaşayan varsa cevap bekliyorum

Back
X