Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim daha var fakat biz de ufak çaplı temizlik yapıyoruz ama bir bucuk ay sonra yardimci gelecek
Hastane icin evde kendiniz mi hazirlk yapacaksiniz ve bunlar neler magnet kurabiye vs. Bilgi verirseniz sevinirim
Canm ben hastahaneye götürüceğim çikolataları kendim yaptım. Çikolataları BİND'in özel osmanlı serisinden aldık. Babamızın isteği üzerinetülü ve kurdelayıda eminönünden aldım ve bileğe kuvvet deyip kısa bi sürede hazırladım. Mevlüt içinde dağıtıcaklarımı kendim yapıcam ama mevlüte 2 gün kala falan yaparım heralde.
Eki Görüntüle 1209640
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ellerine saglik çok guzel olmus ne yalan söyleyeyim benim ilk deneyimim olacak ve sen yazmasan boyle bir uygulama oldugunu dahi bilmeyecegim teşekkür ederim bilgi verdigin icin
Ufkumun acilmasi acisindan baska neler yapabilirim hastane icin sadece cikolata yeterli olur mu? Yerini neler tutabilir?
Canim izmirde yaşıyorum ama cok ama cok tatli olmus bu zibin bende evde oldugum surece bu tarz islerle oyalanmak hoşuma gidiyorTeşkkr ederim canm. Benimde ilk bebeğimbu tarz şeylerle ilgilenmeyi çok seviyorum. İstanbulda yaşıyosan eminönünü bi gez derim. Fikir verir. Çeşit çok.
Eki Görüntüle 1210949
Bunuda bebeğim için yaptım canm. Keçeden
Canim izmirde yaşıyorum ama cok ama cok tatli olmus bu zibin bende evde oldugum surece bu tarz islerle oyalanmak hoşuma gidiyor
Cok beğendim gercekten el becerisine yatkinsin ne guzelTeşkkr ederim canm.
Eki Görüntüle 1211451
Bunuda kardeşimin sünnetinde yapmıştım. Kapı süsümüz. Maşallah yazmıştım bideoğluşumada bu tarz bişey yapmayı planlıyorum. İnş yetiştirebilirim. Vaktim azaldı çünkü 😣
Cok beğendim gercekten el becerisine yatkinsin ne guzel