Doğuma Hazırlık Doğumuna az kalmiş hazırlık temizlik telaşı :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Nerefon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.247
8
78
35
Ankara
Doğumuna az kalmiş ev temizliği bebek eksikleri alımı düzenlenmesi gibi hazırlık yapan anneler buyrun gelin anlatalm birlikte hazırlık yaparm :)

Benimde az kaldi canm 36. Haftadayim...evet aynen temizlik hazirlik bitmiyobugun hastane cantami hazirladm...bebegin kiyafetlerini yerlestirdm..eksik
Biseyim kalmadi sukur...bir kac sey disinda...kadin aliyorm
Haftada bir..ona bidahaki sefere perdeleri yikayicam

36. Haftadayım bende çantamızı hazırladım çok şükür bebeğimin eksiğide kalmadı. Kaldıysada benim bilmediğim birşeydir Bu hafta temizlik yaptırıcam bir güzel dip köşe girsinler. Hastane ikramlıklarım kaldı birde lavantalı bebek şekeri magnetleri hazırladım son hafta kurabiye yapıcam. Loğusa şerbeti içinde malzemeler tamam çikolata mı lokum mu alsam aradayım. Bende durum böyle

bende 36 haftama giriyorum dogum çantam dahi hazır degil henüz ayrıca kişisel temizlikte önerileriniz var mı pratik ve saglam olmak şartıyla

Benim daha var fakat biz de ufak çaplı temizlik yapıyoruz ama bir bucuk ay sonra yardimci gelecek
Hastane icin evde kendiniz mi hazirlk yapacaksiniz ve bunlar neler magnet kurabiye vs. Bilgi verirseniz sevinirim

Benim daha var fakat biz de ufak çaplı temizlik yapıyoruz ama bir bucuk ay sonra yardimci gelecek
Hastane icin evde kendiniz mi hazirlk yapacaksiniz ve bunlar neler magnet kurabiye vs. Bilgi verirseniz sevinirim

Canm ben hastahaneye götürüceğim çikolataları kendim yaptım. Çikolataları BİND'in özel osmanlı serisinden aldık. Babamızın isteği üzerine tülü ve kurdelayıda eminönünden aldım ve bileğe kuvvet deyip kısa bi sürede hazırladım. Mevlüt içinde dağıtıcaklarımı kendim yapıcam ama mevlüte 2 gün kala falan yaparım heralde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ellerine saglik çok guzel olmus ne yalan söyleyeyim benim ilk deneyimim olacak ve sen yazmasan boyle bir uygulama oldugunu dahi bilmeyecegim teşekkür ederim bilgi verdigin icin
Ufkumun acilmasi acisindan baska neler yapabilirim hastane icin sadece cikolata yeterli olur mu? Yerini neler tutabilir?

Teşkkr ederim canm. Benimde ilk bebeğim bu tarz şeylerle ilgilenmeyi çok seviyorum. İstanbulda yaşıyosan eminönünü bi gez derim. Fikir verir. Çeşit çok.

Bunuda bebeğim için yaptım canm. Keçeden

Canim izmirde yaşıyorum ama cok ama cok tatli olmus bu zibin bende evde oldugum surece bu tarz islerle oyalanmak hoşuma gidiyor

Canim izmirde yaşıyorum ama cok ama cok tatli olmus bu zibin bende evde oldugum surece bu tarz islerle oyalanmak hoşuma gidiyor

Teşkkr ederim canm.

Bunuda kardeşimin sünnetinde yapmıştım. Kapı süsümüz. Maşallah yazmıştım bide oğluşumada bu tarz bişey yapmayı planlıyorum. İnş yetiştirebilirim. Vaktim azaldı çünkü 😣

Cok beğendim gercekten el becerisine yatkinsin ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…