Doğumuna gitmeli veya aramalı mıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir mesajında da komşun için yaptıklarını okumuştum.
Sen çok ince düşünceli, iyi niyetli bir insansın.
Etrafında az ama değerini bilen insanlar olsun bundan sonra

Yani gercegi ögrendikten sonra arayıp özür dileseydi muhabbet olsaudı gidin diyecektim ama o da olmamış belli ki hala size tavırlı tabi siz de kırgınsınız
Dilemedi vallahi Inanın beklemedim de ozur.
Sadece oturur sakın kafayla yaptıgı haksızlığı dusunur bir alo der, olmadı msj yazar diye bekledim.hıcbırı olmadı.
Benim aramamı bekledigine emınım ama, ben hamileyim sen BENİ aramalıydın diyecek neden aramadın hıc diye sordugumda. Alacağım cevabı da biliyorum.
Karsıdan ufacık bisey gelmeyınce "haklısın sana sormalıydım ınanmamalıydım" cumlesı dısında Karsılarında dustugum durum gozumun önüne geliyor, kırgınlıgım artiyor.
Ağzımla affettim desem de, ıcımle edemeyeceğim bunu anladım.
Zorlamayacagım kendimi. Zaten gitmeyecekktım, aramayacagım da artık
Cok tesekkur ederim

Etrafında az ama değerini bilen insanlar olsun bundan sonra ♥
Hahahahaha o da vedasız tasındı gitti
Hadi o eldi aptallık bendeydi dedim, bunda diyemiyorum öyle.
Yalnızım aksamları eve gelince isim yok, Cocugum yok Kocam yok severek yapiyorum bunları Hem vaktim gecıyor hem iyi hissediyorum.
İyi bırı oldugumdan degıl de cok vaktim oldugundaan yapıyorum diyelim
Ama hakkımda böyle dusunmenız benı cok mutlu etti cok tesekkur ederim

Etrafında az ama değerini bilen insanlar olsun bundan sonra ♥
Insallah sızın de hep iyi kadir kıymet bilenler insanlar olsun etrafınızda sevdiklerinizin etrafında da

Ya ne güzel yazmışsın "Cocukken yasamadığım cırkınlıklerı koskoca kadınken yasadım." Ne kadar doğru...
Ben hayatımda duymadığım hakareti, imayı, tuhaf tuhaf bakışları kaş gözle hakareti gördüm evliliğimde. Allah'tan eşim beni ezdirmedi.
Valla geleceklermiş nasıl gelecekler bende merak içindeyim. Yazıcam özelden detaylı anlatıcam. Hele bi gelsinler.

Gitmeyin bence anlasın yaptığı hatayı. Madem bu kadar yakındınız. İlk yanınıza gelip olayın gerçekliğini sorgulamalıydı, trip atmasına gerek yoktu. Aranızdaki samimiyet gereği bunu diyorum

Ne ara ne sor . Doğurdu diye aptallık ve düşüncesizliklerini çöpe mi atcan. Doğurduysada sana doğurmadı ya .
Ağır konuştum ama kuzeniniz en sevmediğim insan tipinden .
Hadi git ya dıyeceklere"dogurduysa bana dogurmadı kendine dogurdu "diyecegım cumlenız cok haklı ve cok sevdim

Bence aramayın. Yorumlara baktım özür bile dilememiş. PEki bu yalanı söyleyen kişi de akraba mı?
O da kuzen. 23yasında, mama besledim altını degıstırdım Cocugum olmadı, Cocugum gıbı sevdim. Maddi manevi okurken Hep destekledim. Suan gozumde bk kadar degeri yok, hayat bu belli olmaz yarın ölürüm bisey olur cenazeme almayacaksınız dedim, okadar bitti benim İcin.
Seni bu duruma soktuğum ıcın cok uzgunum dedıgınde, bence buna uzulecegıne vıcdansız karaktersiz olmana uzul dedim cunku benim ıcın artık yoksun ozrunu g.. Tune sok dedim. Son konusmamizdı bu.

Saol canım allah bagıslasın bır oglum oldu sımdı dort aylık. Allah tez zamanda sana nasıp etsın ınsallah böcül böcül bakan bi bebiş

icinden geldigi gibi davran.. ben bugun bir misafiri reddettim adam gibi cevap yazmadi cevap vermedi bana deger vermedi hem kendini agarlatmak istedi bizim sehre geldi hem de deger vermeden yazdi etti bana ben de kibarca reddettim musait degiliz dedim esim de aldi beni sehirdisina goturdu yalan da olmadi iyi oldu.. kafam rahatladi ohh be dedim hak etmeyene deger yok kim olursa olsun benden degerli degil annem olsun alsaydin etseydin dedi iki gun ayakta kalcam hazirligi temizligi yorgunlugu haketmez biri icin..

Ben de olsam size kırılırdım...kardeş gibisiniz madem gerçekten bu geziden neden onun haberi yok.. Diğerleri hadi neyse demiş de sizin haber vermemeniz haklı olarak kırmış onu.. Bence Siz hatalısınız..siz haber vermeyince de artık dedikodunun bi önemi kalmıyor, sormak istememiş olabilir..

Doğumuna gitmemek aşırı bir tepki olur bence
Neticede aramızda hallettik diyorsunuz o zaman hiç barışmasaydınız yada konuşun hazmedemiyorum diye
Ayrıca ben abarttığınızı düşündüm biraz insan inanabiliyor bazen sizde o zaman o kadar yakınsanız kapısına gidip neden sadece benimle küstün ne var hemen anlatıyosun deseydiniz

Canımız ona söylemek istemedi ondan haberi yok

Cok iyi yapmis sın arkadasım Herkesin bir pazari var, bir de deger vermedigi aleni birine neden harcayasın ki? Esinle iyi gezmeler eglenceler

Bende Gitmeyeceğim ve aramayacagım kararımı verdim

Cok iyi yapmis sın arkadasım Herkesin bir pazari var, bir de deger vermedigi aleni birine neden harcayasın ki? Esinle iyi gezmeler eglenceler

Bende Gitmeyeceğim ve aramayacagım kararımı verdim
insanlara degerimizi hatirlatmak gerekiyor bazen birak da senin dusundugun o kadar o da dusunsun beraber yedik ictik buyuduk diye.. ya nankormus ya fesatlanmis senin bir seylerine belli ki icten.. hem senin deger verdigin kadar verse o oyle demez deyip seni arar.. yuzume soyle der cikar gelir. ne kadar ekmek o kadar kofte.. hastalik sahibi oluyoruz sonra almadan vere vere..

Halletmedik aramızda, Gitmeyeceğim nettı aramayacagım da kararımı verdim
Cevap ıcın tesekkurler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…