- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Bebek arabasını hamilelıgını ilk ogrendıgımde aldım. Olaylar sonra gelıstı.Bence bu kuzen senin ona verdiğin kadar değer vermiyor sana. Öyle olsaydı iftiraya ugramana üzülür,nasıl olur da sevdiğim kişiden şüphe ederim diye mahcup olur kendimi affettirmek için uğraşırdım çünkü. Sanki fırsat bu fırsat,araya mesafe koymuş gibi olmuş.
Ben olsam ne yalan söyleyeyim bebek arabası dahi almaz,annem ne zaman giderse misafir gibi onunla uğrar dönerdim.
Büyüklük asla bizde kalmıyor ve inanın kimse utanmıyor. Utanmadılarda gozumle gordum.Doğum ve ölümde küslük olmaz, bırakın büyüklük sizde kalsın. Gerekiyorsa o utansın.
Beni tanıyor gıbı yazdınız gozunuzden kacmamis o kısımGıtmezsen benı kıskandıda gelmedı bunu da bahane ettı dıcek gıdersen ıcıne sınmez yedıremedıgın ıcın ıkı ucu kakalı degnek ama gıtmemenı tavsıye ederım sınırlerın bozulacak bellı
Ahh canım bes yıl cocugu olmayan bırı olarak cocugu olanların hıc dusunmedıgım seylerı dusunmusum de uzulmusum gıbı lanse etmelerıne o kadar alıskınım kı"Beni tanıyor gıbı yazdınız gozunuzden kacmamis o kısımaz once yakın arkadasım la telde konustum. Buraya konuyu actıgımı nerdeyse herkesin benımle hemfikir oldugunu söyledim, Gitmeyeceğim aramayacagım artık eminim dedım ve ekledim ınsallah bebegı kıskandı da gelmedi demezler. Söylenene inanan bunu da der mı der, demezler diyemem artık dedım haklısın bende diyemiyorum dedı.
Reglı geciken Kucuk bir kızı olan yakın arkadasım, eğer hamıleysem dogurup sana verırım ıhıhıhı diye kendince espri yapısını asla unutmayacağım bendeAhh canım bes yıl cocugu olmayan bırı olarak cocugu olanların hıc dusunmedıgım seylerı dusunmusum de uzulmusum gıbı lanse etmelerıne o kadar alıskınım kı"yanı 2aylık hamıle kuzenım ayyy pantolonum artık sıkıyor bende hamıle pantolonu aldım baaak dıyerek bana karnını gostermesınden tutta ayyy yanlıs anlamazsan'la baslayan tum cumleler. Asla oyle dusunup kıskanmazsın oylw yorumlamazsın ama ınsanlar kıskandı dıye dusunup sana uzulurler gereksız yere gozune gozune sokarlar. Bosver gıtme ne dusunurse dusunsun kendı utansın
Soytarıyı kral benide rezil etti,Ederinden fazla deger diyorlar buna :)
Bir ozure bile gerek duymamis sanirim ben olsam hakettigi gibi davranirim.
O zaman şunu da fark edin bence. Hadi diyelim ki siz böyle bir şey yaptınız, millete sizi iki yüzlü diye yaymaya ne kadar hazırmış. Siz onu tek taraflı sevmişsiniz gibi geldi bana. O size karşı zaten dolu olmasaydı arkanızdan bu kadar konuşma olmazdı. Sadece kırılırdı ama susardı. Bence gitmeyin hakettiği kadar değer verin. O sizin peşinizde koşsun. Kırıldığınızı bilsin. Eskiden olsa büyüklük sizde kalsın derdim ama yaşım nerdeyse 30 olacak anca öğrenebildim, artık herkese ederi kadar. İnsan kendini bir hareketten bile belli ediyor böyleOzur dilemedi "evet ınanmalıydım sormalıydım sana" dedi.
Dedi ama, kırgınlıgım gecmiyor. Siz sorunca özür dılemedıgını fark ettim :)
Cok dogru dusunmussunuz. Pesimden kosulmasaydı da Hersey ortaya cıktıktan sonra kızı yalan yuzunden ne duruma dusurduk karsımızda aglattık, şimdiye kadar ıyılıgı dostluğu dısında neyini gorduk ki bu cırkın seyı ona yakıstırdık diyip azcık suclu hissedip, bırkere yazsın arasın isterdım. Hıcbırı olmadı.O zaman şunu da fark edin bence. Hadi diyelim ki siz böyle bir şey yaptınız, millete sizi iki yüzlü diye yaymaya ne kadar hazırmış. Siz onu tek taraflı sevmişsiniz gibi geldi bana. O size karşı zaten dolu olmasaydı arkanızdan bu kadar konuşma olmazdı. Sadece kırılırdı ama susardı. Bence gitmeyin hakettiği kadar değer verin. O sizin peşinizde koşsun. Kırıldığınızı bilsin. Eskiden olsa büyüklük sizde kalsın derdim ama yaşım nerdeyse 30 olacak anca öğrenebildim, artık herkese ederi kadar. İnsan kendini bir hareketten bile belli ediyor böyle
Gitmeyeceğim aramayacagım da. Yine konusup beni suçlayacaklar.Gitmezdim
Desinler, herkes kalbindekini döker. Bu dünya böyle, suçlular üste çıkmayı başarır. İçiniz içinizi yemesin boşuna, bir suçunuz yok.Gitmeyeceğim aramayacagım da. Yine konusup beni suçlayacaklar.
35 yasında kadını kırdık karsımızda aglattık, ufacık kotulugunu görmemiştik haksızlık ettik bu da onun tepkisi demeyecekler. Kinci diyecekler kimsede ayıp ediyorsunuz demeyecek artık buna da emınım
Aslında gitmenizi istemiyorum ama eğer arkanızdan konuşulması sizi daha çok üzecekse annenlerle falan bi görünüp çıkın. Ama doğurduğu gün gitmeyin yabancı gibi sonradan gidin yani ona o değeri vermeyin. Bir de çocuk yok şimdi sizde kıskandı çekemedi denecek. Bebeğe bi kalabalıkla gidin bir daha da konuşmayın. Bundan size hayır gelmez. O sizin için selamlık olsun sadece. Çok gıcık oldum kadına nasıl o yapmaz diyemiyo nasıl inanmaya bu kadar hazır. Sizi bu kadar mı içerlemiş bu kadar mı kıskanıyormuş ilk fırsatta yüzünü gösterdi.Cok dogru dusunmussunuz. Pesimden kosulmasaydı da Hersey ortaya cıktıktan sonra kızı yalan yuzunden ne duruma dusurduk karsımızda aglattık, şimdiye kadar ıyılıgı dostluğu dısında neyini gorduk ki bu cırkın seyı ona yakıstırdık diyip azcık suclu hissedip, bırkere yazsın arasın isterdım. Hıcbırı olmadı.
Simdi yine, ne kıncıymıs dogum yaptım gelmedi bebeğin teyzesiydı bide diyip yine beni konusacaklar ve kimse, kızlar empati yapın siz olsanız ne yapardınız demeyecek. Gıyabımda konusup suclayıp duracak lar.
Çok sevindim. Bence de o sizi hak etmiyor hiç gerek yokSoytarıyı kral benide rezil etti,gitmeme konusunda nettım arayıp aramama konusunda muallaktaydım. Eminim artık, aramayacagım da
Beni tanımayan siz bu derece hakkaniyetli dusunurken, 35 yıldır tanıyan o nasıl yapamadı bunu da beni harcadı aklım almıyor.Aslında gitmenizi istemiyorum ama eğer arkanızdan konuşulması sizi daha çok üzecekse annenlerle falan bi görünüp çıkın. Ama doğurduğu gün gitmeyin yabancı gibi sonradan gidin yani ona o değeri vermeyin. Bir de çocuk yok şimdi sizde kıskandı çekemedi denecek. Bebeğe bi kalabalıkla gidin bir daha da konuşmayın. Bundan size hayır gelmez. O sizin için selamlık olsun sadece. Çok gıcık oldum kadına nasıl o yapmaz diyemiyo nasıl inanmaya bu kadar hazır. Sizi bu kadar mı içerlemiş bu kadar mı kıskanıyormuş ilk fırsatta yüzünü gösterdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?