Doğumuna gitmeli veya aramalı mıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Soytarıyı kral benide rezil etti, 😊gitmeme konusunda nettım arayıp aramama konusunda muallaktaydım. Eminim artık, aramayacagım da💜
Onu memnun edemezsiniz zaten her türlü laf edecekler. Arayınca bu kez ne neden gelemedi aradı sadece denecek. O yüzden hiç kendinizi yormayın kuzum😊

Beni tanıyor gıbı yazdınız gozunuzden kacmamis o kısım 😊 az once yakın arkadasım la telde konustum. Buraya konuyu actıgımı nerdeyse herkesin benımle hemfikir oldugunu söyledim, Gitmeyeceğim aramayacagım artık eminim dedım ve ekledim ınsallah bebegı kıskandı da gelmedi demezler. Söylenene inanan bunu da der mı der, demezler diyemem artık dedım 😊 haklısın bende diyemiyorum dedı.
Kıskansanız hediyesini yollamazdınız.
Bir de insanlar öyle ya da böyle sürekli konuşur, birilerinin gönlü olsun diye yaşanmamalı, önceliğimiz kendimizde olsun.

Kıskansanız hediyesini yollamazdınız.
Bir de insanlar öyle ya da böyle sürekli konuşur, birilerinin gönlü olsun diye yaşanmamalı, önceliğimiz kendimizde olsun.
1200tl arabaya, küstükten sonra olayları bilmediğim beni sevdıgınden bana kırıldığını dusundugum ve barısalım diye dogum gununde 90tlye bebegine fil aldım.
Kıskanmak soyle dursun, canımdı o benim. Allah biliyor sevgimi verdıgım degeri. Fiyatları söyleme sebebim, kendi öz ablaları yapmadı bunları. Parama kıyamazdım en basiti copten toplamiyorum neticede. Insallah bunu akıl ederler.

Beni tanımayan siz bu derece hakkaniyetli dusunurken, 35 yıldır tanıyan o nasıl yapamadı bunu da beni harcadı aklım almıyor.

Buna inanan herkese, o yapmaz demeyen herkese kırgınım.
Olayı tesadüfen kendim ogrendım ustune dustum ve hallettım kımse ufacık cıtlatmadı, uyarmadı.. Ogrenemeyebılırdım. 35 yıllık guvenılir insan olmam bir yalanla sarsılacaktı haberim dahi olmayacaktı. Buna göz yumdular.

Arkamdan konusulur artık Buna eminim, beni rahatsız eder mi? Gercekten etmez.
Allah iyiyi iyiye kotuyı kotuye denk getirsin
Degersiz hissetmek kotu ve gecmeyen bir his.
Buna sebep olan da dilerim aynısını yasar, ancak ozaman anlar dustugum durumu.
Cok tesekkur ederim 💜💞
Bence Allah ayarlamış. Ortaya bir yalan atılıyor sonra iftirası size sıçrıyor ve o da anında yüzünü gösteriyor ve finalde Allah sizin durumu duymanızı istiyor ve sizi aklıyor. Resmen Allah size en kibar yoldan onun yüzünü göstermek istemiş. Daha büyük bi iftira da atılabilir onu da yayabilirlerdi. İnsanlar hayatımıza sadece belli bir yere kadar eşlik edip süreleri dolunca ayrılıyorlar. Bize de tecrübe kelimesi kalıyor. Dilerim karşınıza ondan çooook çok daha iyi bir dost çıkar. 😘😘👭

benneyanginlargordum benneyanginlargordum canım nasılsın uzun zamandır görmedim bı yorumuni konunu gördüm.
Madem sana değil diğer insanlara inanmış ve hala sana tavırlı neden gideceksin yada arayacaksın.
Bazen hak ettiğine hak ettiğini vermezsen tepene çıkarırsın.
Cok cok haklısın Chickennova Chickennova cıgım, annem hep uyarırdı ben cocuk degilim kime deger vereceğimi biliyorum derdim, bilmiyormusum.
Gitmeyecektım bu konuda emindim arayıp aramama konusunda muallaktaydım.
Gıtmeyecegım ve aramayacagım da.
Yoklugumu farketmene de ayrıca cok sevindim 😍 degerli yorumun ıcın de cok tesekkur ederim 💜💜💜💜

Kinci miyim bilemiyorum ama benimde elim telefona bile gitmezdi insanlara değer verdikçe kendilerini bişey sanıyorlar bence iyice anlamalı bunun senin için bu kadar basit olmadığını
Gitmeyeceğim aramayacagım, kinci diyecekler bana da. Emınım.
Aklandı hallettik mevzuyu gelmedi bak diyecekler, dedıgınız gıbı Bukadar basit görecekler. Dustugum durum, insanların buna inanması, kimsenin beni uyarmaması mevzu bile edilmeyecek.
Sırf bunu bildigim ıcın, artik fedakarlık yapmayacağım bunlara.
💜

Dogumuna gitmeniz gerektigini dusunuyorum. Her kavga her uzuntu bir yana ayrica tekrar uzgun olun kirilin kusun ama dogum cenaze dugun bunlar onemli. O kadar aninizin hatirina onemli.

Ben sizin daha çok seven ve değer veren taraf olduğunuzu düşünüyorum çünkü can ciğer kardeşim olarak gördüğüm kuzenime beni çağırmamışsa sorarım cevabını alırım ama bu boyutta kırılmam bir de neden size yani ? Kıskançlık olabilir mi? Doğuma da asla gitmem bebek arabasını da yollamışsınız kuru teşekkür etmiş hadi barışalım dememiş özür dilememiş siz de ya ararsınız ya da mesaj atarsınız ben olsam gitmem ve görüşmem bir daha

Ben sizin daha çok seven ve değer veren taraf olduğunuzu düşünüyorum çünkü can ciğer kardeşim olarak gördüğüm kuzenime beni çağırmamışsa sorarım cevabını alırım ama bu boyutta kırılmam bir de neden size yani ? Kıskançlık olabilir mi? Doğuma da asla gitmem bebek arabasını da yollamışsınız kuru teşekkür etmiş hadi barışalım dememiş özür dilememiş siz de ya ararsınız ya da mesaj atarsınız ben olsam gitmem ve görüşmem bir daha
Bebek arabasıni ilk hamilelik haberini aldıgımda yolladım.
Sonrasinda bu olaylar olmus hıcbırınden haberim yoktu, beni sevdıgınden kırıldı falan sanıyorum dogumgunuydu, o zamanda bebegine fil aldım kuru tesekkur edip barısmadı.
Sonra olayları ogrendım, yalanı ortaya cıkardım ıspatladım "sana sormalıydım ınanmamalıydım" dedi baska da bırsey yapmadı. Bir kere arayıp sormadı, bende tabii.
Hersey böyleyken gitmek Zaten ıcımden gelmiyordu, arasam mı diyordum ama aramamaya karar verdım.
Yorumunuz ıcın cok tesekkur ederim 💜

Cok cok haklısın Chickennova Chickennova cıgım, annem hep uyarırdı ben cocuk degilim kime deger vereceğimi biliyorum derdim, bilmiyormusum.
Gitmeyecektım bu konuda emindim arayıp aramama konusunda muallaktaydım.
Gıtmeyecegım ve aramayacagım da.
Yoklugumu farketmene de ayrıca cok sevindim 😍 degerli yorumun ıcın de cok tesekkur ederim 💜💜💜💜
Sıkı takipçinim❤️
Bu arada benim görümcem gelmedi gelsin yazacağım.
Ben varya hangi insana değer verdiysem hainlik gördüm.
O yüzden şimdi bebeğim, eşim, annem ve kardeşlerimden başka kimseyle fazla iletişime geçmiyorum.

Gitmeyin ve aramayın. Ne düşünürlerse düşünsünler. Birkaç yorumunuzda, ellerine koz vermemek için arayabilirim demişsiniz.
Ellerinde koz olsa ne olacak? O ve ablaları çok mu önemsedi sizin ve ailenizin düşüncelerini? Boşverin, hayatınızdan çıkarın bence.

Sıkı takipçinim❤
Bu arada benim görümcem gelmedi gelsin yazacağım.
Ben varya hangi insana değer verdiysem hainlik gördüm.
O yüzden şimdi bebeğim, eşim, annem ve kardeşlerimden başka kimseyle fazla iletişime geçmiyorum.
Allah iyiye denk getirsin seni. Cekırdek aileden baskası yalanmış 35ımde ogrendım. Cocukken yasamadığım cırkınlıklerı koskoca kadınken yasadım.
Keske böyle olmasaydı ama oldu. Kırgınlıgım da gecmiyor, zorlamayacagım artık bende.
Gorumcen gelince mutlaka yaz bana 💜😍🥰

Gitmeyin ve aramayın. Ne düşünürlerae düşünsünler. Bir kaç yorumunuzda, ellerine koz vermemek için arayabilirim demişsiniz.
Ellerinde koz olsa ne olacak? O ve ablaları çok mu önemsedi sizin ve ailenizin düşüncelerini? Boşverin, hayatınızdan çıkarın bence.
Cok haklısınız. Bunları okudukca hala iyimser dusundugumu gorup kendime sinirleniyorum.
Gitmeme konusunda nettım, aramak aramamak arasındaydım ama aramayacagım da. Kendimi zorlamaktan vazgectım
Cok tesekkur ederim 💜

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X