Dogumunuz hangi haftada gerçekleşti?

jujuuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
285
0
96
İstanbul
arkadaslar malum hepimizin son adet tarihine göre hesaplanan bir dogum tarihi var.yalnız dr um bu tarihte dogum olasılıgının % 5 oldugunu söyledi.dogum yapan annelerden bu konuda yardım istiyorum.mesela sat a göre dogum tarihiniz neydi ama siz ne zaman dogum yaptınız ?

arkadaslar malum hepimizin son adet tarihine göre hesaplanan bir dogum tarihi var.yalnız dr um bu tarihte dogum olasılıgının % 5 oldugunu söyledi.dogum yapan annelerden bu konuda yardım istiyorum.mesela sat a göre dogum tarihiniz neydi ama siz ne zaman dogum yaptınız ?

benim sat tarihim 19 kasım 2009 du sata göre doğum tarihimiz 26.08.2010 iken sezeryanla 16.08.2010 tarihinde kızımı kucağıma aldım. :nazar:

cevaplarınız için teşekkürler :) sezeryanda tabi planlı oldugu için biraz dr un programına baglı.ama normal dogumda genelde erken geliyor derler kızlar için acaba dogruluk payı var mıdır diye sizlere danısıyım dedim

cevaplarınız için teşekkürler :) sezeryanda tabi planlı oldugu için biraz dr un programına baglı.ama normal dogumda genelde erken geliyor derler kızlar için acaba dogruluk payı var mıdır diye sizlere danısıyım dedim

ben plansız bir sezeryan geçirdim çünkü bebişim yani kızım 8 aylık doğdu aniden oldum maalesef:nazar::emir_bebek:

benim kızım bu genellemeyi doğrulamadı.sat'a göre beklenen tarihte dünyaya geldi ama daha da gelmeye niyeti yoktu. suyu çoook azaldığı için sezeryan oldu.

slmmmmmmmmmmm
uzun bir aradan sonra tekrar kadınkar kulübündeyim
benim bebeğim inanması zor ama 42 haftalık doğdu
yanison reglim 21 temmuz 2008 di 05 mayıs 2009 da da bebeğim dünyaya geldi iyiki de doğdu o doğmasydı ben şimdi hayatta olmayacaktım
:emir_bebek:

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip medaa isimli videolara oylarınızı bekliyoruz :))
üyeliği aktifleştirme linki genelde gereksiz klasörüne düşüyor
şimdiden teşekkür ederiz

40+5te doğumum başladı.normal sancı suni sancı derken kızım doğamadı.mecburen sezeryan oldum.(bebeğimin ayak bileğine kordon dolanmış aşağı bırakmadı)

Merhaba.Ben 34+5 gunluk hamileyim ve benim icin de en merak ettiyim sorudur bu,dogum kacinci haftada gerceklesir?herhalde kisiye gore deyisir,allah her kesin bebgini saglikli kucagina almayi nasip etsin,son gunler diye hepimiz sabirsizlaniyoruz ama az kaldi beklemek gerekir.

40+5 te bizim küçük hanım gelmeye niyetlenmeyince ve kalp atışları zayıflayınca mecburen sezeryana alındım.

sata göre 27 ağustostu ben 29 ağustos gecesi 40+3 te doğum yaptım

canım benim oğlumda sat a göre 17 eylüldü ama ben 23 eylülde 40+6 da normal doğum yaptım
kızımda da sat a göre 11 marttı ama ben 12 şubatta 36+1 de acil sazaryenle doğum yaptım.

Back
X