dogumunuz nasil basladi???

Yook nerdeeee:1:Benim bu oglusta kolay,kolay gelmeyecek sanirim:27:

Doctor kontrol etti, gorunurde acilma falan yok bekleyelim dedi:21:Bizde bekliyoruz:52:

kuzucum doqurdunmu yoksa sesin çıkmıyo

Yook nerdeeee:1:Benim bu oglusta kolay,kolay gelmeyecek sanirim:27:

Doctor kontrol etti, gorunurde acilma falan yok bekleyelim dedi:21:Bizde bekliyoruz:52:

kıslar yaa bu topiğe de sizden başka yazan yok bakıyorum arada
neyse bebişleriniz doğunca buraya da yazın emi takip ediyorum ikinizi merakta bırakmayın
gadalarını aldıklarım:27:

yok canm benm sıpa inatçıçıktı qelmio doqum pozisyonunda haftalardr başıda kanala qirdi baya aşaqı indi ama tık yok hala şebeklikpeşinde içerde kudurup duruyo :9::9:

Kızlar bende 36.03 teyim insallah kızım oalacak. Bende cok merak ediyorum doğumum ne zaman başlayacak ve nasıl oala cak. Allah kısmet ederse normal doğum istiyorum. Bende daha bir belirti yok...Sancı fala... Sanki kızım hep içimde kalacak gibi geliyor:)))))

Son düzenleme:
Eşimle evde tavla oynarken başladı :D bi sıcaklık hissetim ayağa kalktım ve suyum geldi hastane 5 dk ilerimizdeydi hemen gittik ve yolda gidene kadar suyum geldi pazar günüydü ve beni şişli etfale sevk etti suyum yol boyunca ara ara geldi ama sancım yoktu orda da hastaneden kaçtım resmen korkunç bi hastaneydi stajerler vardı ve gelen gecen muayne ediyordu ordan avicennaya gittim doğuma kadar orda kontrollerim oluyordu zaten ve hiç korktuğum gibi olmadı hastaneye girdim sancım basladı ama adet sancısı gibiydi açılma olmadığı halde doğum başlamıştı doğum haneye girdim 20 dk nts 15 dk lağma derken bi sancı vurdu 5 dk da doğurdum :D şimdi bebeğim 34 günlük Allah herkese benimki gibi kolay doğum nasip etsin (Peygamberimizin doğum kolaylığı için ettiği duayı tavsiye ederim)

kuzucugum zeynepp16
bebişler geldi mi kıslar:26:

Yok anam yok benim sipacikta icerde rahat:1:dun doctor cati muaynesi yapti 1cm acilma varmis carsamba gunune kadar bekleyecez daha sonra yaticam sanirim hastaneye,oyle konustuk yani:32:

Hayirlisiyle saglicakla gelsinler,son zamanlara dogru korkmaya basladim ya:18::1::52:

Son düzenleme:
Eşimle evde tavla oynarken başladı :D bi sıcaklık hissetim ayağa kalktım ve suyum geldi hastane 5 dk ilerimizdeydi hemen gittik ve yolda gidene kadar suyum geldi pazar günüydü ve beni şişli etfale sevk etti suyum yol boyunca ara ara geldi ama sancım yoktu orda da hastaneden kaçtım resmen korkunç bi hastaneydi stajerler vardı ve gelen gecen muayne ediyordu ordan avicennaya gittim doğuma kadar orda kontrollerim oluyordu zaten ve hiç korktuğum gibi olmadı hastaneye girdim sancım basladı ama adet sancısı gibiydi açılma olmadığı halde doğum başlamıştı doğum haneye girdim 20 dk nts 15 dk lağma derken bi sancı vurdu 5 dk da doğurdum :D şimdi bebeğim 34 günlük Allah herkese benimki gibi kolay doğum nasip etsin (Peygamberimizin doğum kolaylığı için ettiği duayı tavsiye ederim)

Gule,gule buyutun bebeginizi, oyyy daha yeniymis, mis gibide kokuyordur simdi:23:

Benim ilk dogumumda cok guzel ve rahat olmustu, biraz uzun surmustu acilmam ama:1: epiduralla dikissiz bir dogum olmustu, inshallah bu oglusumdada ayni olur...:49:

Önce agrım başladı sonra nişanım geldi....Hastaneye gittiğimde 4 cm acılmam vardı...O gecede doğumumu yaptım...

ağrıdan önce suyun gelmesi mi doğumu kolaylaştırıyor yoksa tam tersi mi yoksa hiç ilgisi yok mu bende 35haftalık oldum çok korkuyorum:(

en güzeli doğum anında suyunuzun gelmesi
benimde önce geldi keşke doğum anı gelseydi daha kolay olurdu

normal doğum isteyen arkadaşlar hiç korkmayın
abartılarla anlatılanlar gibi değil hiç bişi
hekesin bir değil tabi ama mümkünse en doğalı normal doğum

doğum anında suyunu patlatmaları daha mı iyi yani. benim en çok korktuğum nokta kordon dolanması veya bir aksilik çıkmasından yoksa ağrıdan korkmuyorum deli cesareti geldi bu sıralar bana:)

Back
X