Doğumunuza girecek olan sevdiğiniz drunuza hediye olarak ne alırdınız

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
arkadaşşlar merhaba kısmetse çrş günü sezeryanla bebeğim dünyaya gelcek beni başından beridir takip eden bayan druma bir hediye almak istiyorum ama kararsızım siz olsanız ne alırdınız

doktora hediye mii.. bi de onu çıkarmayın nolur :)

Canım hediye biraz fazla olur bence..
Biz doğumdan sonra kontrole giderken şık bir çikolata yaptırıp götürmüştük..
yada çiçek götürülebilir teşekkür için..
Ama hediye biraz fazla kaçar zevkine uymaz falan.. Naçizane fikrim..

arkadaşşlar merhaba kısmetse çrş günü sezeryanla bebeğim dünyaya gelcek beni başından beridir takip eden bayan druma bir hediye almak istiyorum ama kararsızım siz olsanız ne alırdınız

o drunun görevi tabiki seninle en güzel sekilde ilgilenmek onun görevi.bunun icin yemin ediyolar.. ama senin de bunu düsünmem cok sik bi hareket... gercekten tebrik ederim.. bence de dogumdan sonra cicek cikolata seyler hos olur.. hediye pek uygun düsmez cok da iyi tanimadigin biri icin.. ben almanya da yasiyorum.. bazi yabancilar türk isi seylere bayiliyorlar.. mesela ben olsam, druma türkiyeye ait bisey hediye ederdim.. böyle bi durumda hediye olur ama onun haricinde biraz abarti olabilir.. bu da benim fikrim..

doktorun görevi ilgilenmek zaten sana ayrıcalık yapmıyorki hipokrat yemini etmişler herkese aynı davranmak zorunda bunun icinde hediye alınması cok acayip bi durum bence öyle düsünecek olursan cogu kişiye hediye alman gerek belki bi çiçek olabilir ama gerisi abartı

bende senin gb dktorumu çok seviğim için hediye almak istedim ama eşim olmaz dedi bizde ilk kontrolumuzde çikolata yaptırıp götürdük....

26 gün önce sezeryanla doğum yaptım.
Doktorumla inanılmaz iyi anlaşıyorduk.
Çok da seviyorum kendisini.
Doğumdan 3 gün sonra çikolata yaptırıp götürdük.

arkadaşlar elbette drun görevi size bakmak ve ilgilenmek ama litfen dürüst olalaım bazı drlar bu işi paraya dökmüşler kimse kusura bakmasın muaynaneye gittiğinişzde sizizmle ilgileniyorlar ama dışarda hayır benim drum muaynaneyi kapattıktan sonra hastanede de aynı ilgiliyle karşıladı beni her zaman ve ben de ona minnet borcumu bişekilde ödemek istiyorum o dadar

öncelikle allah kurtarsın allah sağlıklı sıhatli uzun ömürler yazsın size canım bende doktoruma 9 ay boyunca bana samimi ve ilgili olduğundan dolayı çok memnun kaldığımı ifade ettim eşim o heyecanla kalp şeklinde bir kutu çikolata yaptırmış çikolata verdik canım onlar için hastalarının sağlıklı bi şekilde çıkmaları önemli ne alırsan memnun olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…