Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böcügüm topigin hayirli olsun bebem
Izmir e hic gitmedim ama oraya ve insnaalra bi sempatim var
hep düsünürm kendi kendime tr de bi sehirde yasasam nerde yasamak isterdim diye aklima hep izmir gelir :)))
alisma konusuna gelincede ben baska bi ülkeye alistysam sen baska bi sehire kolaylikla alisirsin gibime geliyo
hakkinizda hayirlisi bitanem
bizde tam tersi büyük şehirden kasaba gibi bi yere taşınmayı düşünüyoruz ma aile ileride tebi ayvalık akçay gibi sahil kasabasına
ne işiniz var büyük şehirde allan sarışını oturun oturduğunuz yerde![]()
hiç Karadenizden tanıdğım olmadıı nasl garip davranışları var merak ettimm
kocamın arkadaşlarından varmı diye sordum hatta ama o da pek gariplik göremedim dedi
ama sen içindesin tabiiiii bu insanlarınnnn
sen öyle diyorsan öyledir
çocuğununun iyiliğini ancak sen düşünürsün o yüzden iyi düşünmüşün bence
İzmir çooook güzel çooooooook
ben olsam biranönce taşınırdım
oradaki işin gücün hazırmı
kocan hemen iş bulacakmı
bence önemli olanlar bunlar
Mutlaka zorlukları olacaktır gülşahcım kendini hazırlayarak gitmelisin. Kendini hazırlamadan gidersen orda herşey güzel olacak laylaylom zaman geçecek dersen hayal kırıklığına uğrarsın beklentin yüksek oldukça olanlar sana yetmez ama kendini hazırlayarak gidersen kötüde iyi gelir sana
ilk başta özlem olacak. Ha diyince gidemeyeceksin.
Gurbetlik zor biliyorsun ben evlendim evleneli gurbetteyim.
Ama zamanla insan o kadar çok alışıyorki zaman geliyor şehir dışına çıkmak istemiyor.
Bu kadar laftan sonra gitme diyeceğimi düşündüysen yanıldın bence gitmelisin
Alya için çok iyi olacağını düşünüyorum.
Orada imkanlar daha fazla olacak tabiki
Ayrıca kendi başına buyruk olmak da çok güzel insan daha bir sağlam basıyor yere
başka ili geçtim be güzelim
biz direk ülke değiştirdik
Almanyadan Türkiye ye.
Hata biliyorsun Samsuna yerimseniben
zordu hemde çok
ama alışıyor insan
Merhaba,
İşime gelen yorumları kaale alırım,istediğim tarzda yazın lütfen dermişim.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
4 yıllık evliyim,ne zamandır aklımızda olan planımızı artık icraate geçirmek için adımlar atıyoruz.Belki ufak adımlar ama bizim için büyük gelişme..
Samsunda oturuyorum,sadece bir dönem İzmirde oturmuştum..Aklım yüreğim oradadır hala..boshayallersmile
Ve şimdi..Eşimle başka bir şehire yerleşmek istiyoruz..Tam olarak emin değiliz istediğimiz yer konusunda..Yıl sonunda ne zaman gideceğimiz ve hangi şehir olacağı belli olacak.Ha 1 sene sonrada olabilir,3 yıl sonrada onu bilemiyorum..Belkide hiç olmaz,ama gitmek başka bir yerde idame ettirmek istiyoruz yaşamımızı..
Egede yaşama isteme sebeplerim çok farklı..Alyanın eğitimi daha farklı olsun istiyoruz,biz de kendimize daha farklı bir yaşam kuralım istiyoruz..
Bu şekilde bir yerden başka yere taşınmış arkadaşlar yada taşınmmaış arkadaşlar;neler olur nasıl olur?Fikirlerinizi beyan edermisiniz?
ne zaman gidiyorsunuz
daha hiç hazırlık yapmadan mı konuyu açtın
ben anlamadım
bir gidiyorsun sandım bir gideyimmi diyorsun??????????
ne olursa olsun hayırlısı olsun inşallahhhhhhhh
Bilmez miyimyerimseniben
Sen memnun musun buradansempatiksalakcinni
memnunum canım
ilk zamanlar Almanyadan sonra Samsun dar geldi bana çok dar hemde
sığamıcam sandım
sanki biyere sıkışmışım boğulacak gibi hissediyordum
ama aştım bunları
şimdi mutluyum
ilk zamanki zorlukları atım
ailemi çok özlüyorum tabii o ayrı konu
nekadar gel git yapsakda mesafe var işte
bizimde Türkiye dönerken iki seçeneğimiz vardı ya İstanbul yada Samsun
düşündük taşındık en iyisi Samsun olduğuna karar vermiştik ozaman
pişman değiliz çok şükür
ama kızımın eğitimi için ben şehir değiştirmeyi düşünmüyorumda Allah nasip eder o günleri görürsek Üniversite çağına geldiğinde onu direk yurtdışına yolamayı planlıyorum
belkide bizde döneriz onunla birlikte
tabiii ozamanlara daha çok var
ama İzmirmi Bodrummu diye sorarsan
İzmir derim
Bodrum çok güzel çok süper ama oraya artık herşeyini bitireceksin, emekli olacaksın öyle yerleşeceksin bence
yaşam, eğitim, sosyal hayat için İzmir çok güzel bana göre
sen eşini ve çocuğunu alıp başka bır sehre gidiyorsun oysa ben ve ben gibiler eşim için yanımda kımse olmadan bambaska bir sehre hıc tanımadıgım ortama geldım :)
bence senın alısman daha kolay olucak :)
Karşıyaka Urla Bodrum mu deersen bence kesınlıkle Karşıyaka :)
hem belkı bır gun buluşuruz he ne dersın yerimseniben