doguracakmışım!

insirah3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
354
2
46
İstanbul
36+3 günlük hamileyim doktor kontrolüm vardı bugün.biraz suyun azalmış dedi doktor sonra atttan baktırdı açılma falan yokmuş nts de sancı çıkmadı 12 sine gel bidaha bakim olmadı suni sancı verip dogurabilirsin dedi.kızlar çok korktum doguranlar lütfen yardım bebegime bişey olurmu nasıl normalmi durum dogurtabilirim deyince şaşırdım doktorumu yeni degiştirdim artık doktorlarada güvenemio insan!ALLAH IM yardım et saglıkla kucagıma almayı nasip et melegimi

Hurma macununa 1/3 ‘ ü kadar defne tohumu öğütülüp karıştırılarak doğuma 1 hafta kala yenmeye devam edilirsedoğum ağrısız ve çok kolay olur.muş

bende 37+3 ken yaşadım onu suyum azalmış nst kalp atışı ii çıkmadı sezaryanla doğum yapmıştm bebeğim biraz dünya ya yorgn gelmiş 4 5 saat küvezde yattı geri yanıma verdiler herhangi bi sorun yaşamdm ama hareketlerini ii takip et herzamnk gibi hareketlimi benmki akşama kadr sadece 1 kere hareket etti sonuçta onunda oksijeni su inşşş bişey olmaz dua et canm

canım benım niye üzülüyosun üzülme bebeşin sag salim dogsunda
önemli olan o haftanıda tamamlamıssın bebek dogsa bi problem olmaz ki
kendını tamamlamıs sıkma canını bol bol su iç
dinlen olmassa baska bi doktora daha danıs
sen üzülüp sıkıldıkca bebişin etkilenıyo dogurcam diye nie üzülüyosun sen

eger cok tehlikeli bü durum olsaydı doktor hemen almazmıydı bebegi
ne dedi sana tam olarak bide doktorun kim hangı hastane

bilge hastanesi küçükköyde perşembe bi daha bakalım ona göre karar veririz dedi suyun biraz azalmış dedi ama nts de kalp atışları ii çıktı sancımda yok.dogurucam die üzülmüyorum gökyüzü ben yavruma bişiy olursa Allh esirgesin die üzülüyorum

senböyle üzülüp kafana takarsan olur tabi
hepimizin ufakda olsa bi tehlikesi var
az önce bi topikde okudum ordada aynısını bi arkadasa sölemişler
hiç bişe olmıcak üzülme yüzdün yüzdün kuyruguna geldin
bu durumda olan cok kişi var

anne olmak ne kadar zormuş insan kendi canından daha çok kıymet verio tabide vardır benim gibi olan. bazende diyorum eger çok tehlikeli bişey olsaydı doktor hemen müdahele ederdi die.

bu arada gökyuzu ilgin için çok saol Allah senden razı olsun rahatlamaya okadar çok ihtiyacım vardıki rabbim seninde yavrunu saglıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin

canım benim ne demek her zaman yanındayım
sen hiç üzülme bi dahaki hafta dogum öykulerımızı anlatıcaz birbirimize
rabbim bebişlerimizi korusunnn

olsn canm bu kadr sıkıntı yapma ama seni çok ii anlıyorum sen sadece ihmal etme rabbm korur kuzunu

bende bilgede doğum yaptım oranın doktorları çok iyiydi ben çok memnun kalmıştım bi dünya doktor dolaştıkdan sonra en son orda karar kılmıştım eğer tehlikeli bişey görseler hemen müdahele ederlerdi senin sorunundan bi arkadaşımda daha olmuştu 38. haftaya kadar beklettiler sonra sezeryanla aldılar çok sağlıklı doğmuştu senin doktorun kimdi?

canım öncelikle geçmiş olsun .bende 7 yıl önce kızımı suyu azaldığı için suni sancıyla doğurdum.doktor beni bekletmeden o gece hastaneye yatırdı.sabahada suni sancıyla doğurdum.allahın izniyle bebeğine hiçbişey olmaz canım.sıkıntı etme sabırla dua et.bebişini kucağına alınca bizede müjdeyi ver.

ayın 12 sini bekliyorum tabikide gelişmeleri haber vericem.rabbim sizinde yavrunuzu size bagışlasın inş saglıkla alırım bende kızımı kucagıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…